Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(Burka @ 2010 09 29, 15:44)
Na,bandysiu su funkcijom griebt,dabar vis ebejuj pasmirineju,ale biski pasimeciau,ta kur kalba 2 kalbom,tai ji verkia ar ne? o kita panasi verkia/guguoja,ten dar kazka daro,tai ji nekalba?  g.gif
Asirgi saviskei rubu kruva nupirkau,aprengt nemoka,tai nesa visiem kas tik moka parengt,bet kad labai trumpam,po keliolikos minuciu vel nurengia,kazkodel jai mieliau ta leliuka glaustyt kai ji be rubu,paskui kita diena vel aprengia,bet velgi greit nurengia unsure.gif
lotuliukas.gif ar tikrai? nors as irgi labai trokstu tu visokiu leliu,visokiu zaislu,bet kazkaip laikaus tokios taktikos,kad geriau vienas labai mylimas ir megiamas leliukas,nei kruva besimetanciu blush2.gif

kalbancios neverkia, verkiancios nekalba - dazniausiai taip lotuliukas.gif

tikrai nebepirkciau - siemet viena lele gimtadieniui padovanojom (4 metu) - tokios vaiko reakcijos ir akiu - nesu macius - kaip jin ja mylejo, kaip rupinos - maziuke budama - milu milu padaro - paskui aki islupt pabando lotuliukas.gif Esu uz tai - kad kiekvienas zaislas turi savo laika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 09 29, 15:44)
Na,bandysiu su funkcijom griebt,dabar vis ebejuj pasmirineju,ale biski pasimeciau,ta kur kalba 2 kalbom,tai ji verkia ar ne? o kita panasi verkia/guguoja,ten dar kazka daro,tai ji nekalba?  g.gif

Gal vis gi mažesnei mergaitei įdomiau verkianti, guguojanti, besijuokianti lėlytė blush2.gif bent jau maniškei, tai tikrai.....o va, kalbanti, jau vyresnei įdomiau, kai supranta, ko ta lėlė nori ir ką sako biggrin.gif
o chou chou kalbančios man nepatinka schmoll.gif blush2.gif nu taip keistai atrodo, kai kalba, garsas girdisi, o lėlės mimika nesikeičia ( nors gal dėl to, kad prie alive ir amazing amandos išraiškingumo pripratom g.gif )
ir ta little sunshine schmoll.gif dukra per youtube parodė reklamoj, sako, šitos tai nenorėčiau: na kas čia per lėlė, jei su distanciniu, gi ne telikas jin biggrin.gif ir lūpos nekruta, kai kalba......
Atsakyti
sveikutes wink.gif maziuke gavo ally lelyte bet nzn ka su ja daryt... regis kazkokiu prieduku truksta. gal kuri galit padet? reikalinga info apie sia lele,ka ji daro,ko truksta kur pirkt ir ttt smile.gif http://www.youtube.c...h?v=k2Q9FfbD0eA cia nuorodele kaip atrodo musu lele blush2.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(kliockas25 @ 2010 10 01, 09:39)
sveikutes wink.gif maziuke gavo ally lelyte bet nzn ka su ja daryt... regis kazkokiu prieduku truksta. gal kuri galit padet? reikalinga info apie sia lele,ka ji daro,ko truksta kur pirkt ir ttt smile.gif  http://www.youtube.c...h?v=k2Q9FfbD0eA cia nuorodele kaip atrodo musu lele  blush2.gif  aciu

Jūs priedų ieškokit www.ebay.com, yra tarpininkių iš ten perkančių 4u.gif nes lėlė jau nebegaminama blush2.gif 2000 m. yra, tai naujų priedų sunku būtų gaut. Aš pernai kai ieškojau savo mergaitei Amazing Amanda lėlės, tai tik ebay mačiau tokių lėlių ir priedų joms esu mačius.
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 10 01, 13:51)
Jūs priedų ieškokit www.ebay.com, yra tarpininkių iš ten perkančių 4u.gif nes lėlė jau nebegaminama blush2.gif 2000 m. yra, tai naujų priedų sunku būtų gaut. Aš pernai kai ieškojau savo mergaitei Amazing Amanda lėlės, tai tik ebay mačiau tokių lėlių ir priedų joms esu mačius.

aciu uz info wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu,vis tik isigijom Anabele wub.gif niu tiek dziaugsmo,bernai ir tie isijaute tevelius zaidzia tongue.gif ir va,sian ziuriu jau nebejudina ciulpdama zanduku ir nemirkcioja verysad.gif niu taip graziai man ji tuos zandukus judino wub.gif tai jau viskas,ta funkcija ir nebeveiks jau? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burka: 09 spalio 2010 - 19:37
QUOTE(Burka @ 2010 10 09, 20:31)
Niu,vis tik isigijom Anabele wub.gif niu tiek dziaugsmo,bernai ir tie isijaute tevelius zaidzia tongue.gif ir va,sian ziuriu jau nebejudina ciulpdama zanduku ir nemirkcioja verysad.gif niu taip graziai man ji tuos zandukus judino wub.gif tai jau viskas,ta funkcija ir nebeveiks jau? verysad.gif

kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 10 09, 22:10)
kur pirkot?

SM.
Nors vaikam ziuriu ner svarbi ta f-ja,jiems svarbu,kad verkia,guguoja,tik,kad neuzsimerkia pastebejo rolleyes.gif
Atsakyti
assa.gif veikia,pasirodo batarkes pasilpo ir nebegali visu funkciju "patraukt", tai gerai,kad pakraunamos batarkes,o taip jauc nespetume pirkt karsta.gif net lengviau paliko,kad veikia,o tai ryte jau susiparinus buvau nerealiai 4u.gif zodz,,zaidziam ir dziaugiames toliau,nerealiai miela lelyte wub.gif pradzioj gal kiek sunkoka pasirode,bet matyt,kad priprate buvom prie lengvutes My first anabeles,bet dabar ziuriu mano coliuke tasos ja ir vargo nejaucia tongue.gif
Atsakyti
Labas,
gal galetumete patarti, kokia lele pirkti 1,6metu dukrytei?
Paskaiciau apie jas visas, bet neapsisprendziu kuri butu tinkamiausia tokio amziaus vaikui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Moira @ 2010 10 14, 15:08)
Labas,
Paskaiciau apie jas visas, bet neapsisprendziu kuri butu tinkamiausia tokio amziaus vaikui? g.gif

manau jokia - tokiam amziaus vaikui yra tinkamesniu zaislu nei leles mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moira @ 2010 10 14, 15:08)
Labas,

va tokia ANABELE
http://www.toysrus.c...-Touch(0078847)
ir lengvute, ir su garsais thumbup.gif tik galetu grazesne is veido but blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SIVERIJA: 14 spalio 2010 - 14:21