Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(Burka @ 2010 09 23, 10:31)
thumbup.gif maniskes dar mazos,bet irgi tais mini labai zaidzia,priedus visuos namuos besitvrakydama randu,o mazoji dar ir labai lekstute megeja grauzt lotuliukas.gif

Dabar pribrendo reikalas pirkt dar viena lelyte,nes mazoji jau is seses atimineja My first annabele,dabar noriu chou chou,ale va,pasimeciau ar dar ne per anksti 3 metuku neturinciai panelei su funkcijom unsure.gif gal vis tik paprasta dar geriau,ar bet ta kur juokias tik mazesne g.gif nors paciai tai taip knieti ta su funkcijom nupirkt blush2.gif

cia labai jau nuo vaiko priklauso - vieniems reik tu funkciju - kitoms ne, maniske kai eleentai nuseda, nepasigenda ju, tik Alive - nes jin be funkciju neidomi ir nemiela unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 09 23, 09:34)
cia labai jau nuo vaiko priklauso - vieniems reik tu funkciju - kitoms ne, maniske kai eleentai nuseda, nepasigenda ju, tik Alive - nes jin be funkciju neidomi ir nemiela unsure.gif

O tos su funkcijom labai bijo metymo? na,ne istisinio,bet jei karteli ,kita sese nutemps,tai nepastrigs iskart? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 09 23, 10:37)
O tos su funkcijom labai bijo metymo? na,ne istisinio,bet jei karteli ,kita sese nutemps,tai nepastrigs iskart? g.gif

buna kad metai ir nieko - o va ima karta nukrenta ir psio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2010 09 23, 10:37)

pas mus chou chou rock a bye gyvena jau 4 metus biggrin.gif buvo ir numesta nekart, ir vandeniu pagirdyta, net baterijos kartą išbėgę buvo doh.gif bet ką- išvalėm, išdžiūvo ir toliau viskas super veikia.
va, anabelė, tai manu, jau būt nepataisomai sugedus. ta tokia trapesnė atrodo.
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 23, 11:26)
pas mus chou chou rock a bye gyvena jau 4 metus biggrin.gif buvo ir numesta nekart, ir vandeniu pagirdyta, net baterijos kartą išbėgę buvo doh.gif bet ką- išvalėm, išdžiūvo ir toliau viskas super veikia.
va, anabelė, tai manu, jau būt nepataisomai sugedus. ta tokia trapesnė atrodo.

Zinau kas rock chou skalbiankeje isskalbe - ir nieko - veikia - tik be blakstienu liko, o pati turejau daugmaz po lygiai ju ir anabeliu - tai chou kur kas daugiau is netyciu nusprogdavo - anabele tik viena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 09 23, 11:28)
Zinau kas rock chou skalbiankeje isskalbe - ir nieko - veikia - tik be blakstienu liko, o pati turejau daugmaz po lygiai ju ir anabeliu - tai chou kur kas daugiau is netyciu nusprogdavo - anabele tik viena g.gif

ta senesnė anabelė, kur vandeniu negirdoma, tai jo, irgi labai patvari atrodo. Bet tos ašarojančios nelabai. Mes kartu 3 draugės pirkome tokiu pačiu laiku jas, tai jų lėlėms jau seniai tos ašaros nebėga, mes vandeniu negirdėm, tai net nežinau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 23, 11:55)
ta senesnė anabelė, kur vandeniu negirdoma, tai jo, irgi labai patvari atrodo. Bet tos ašarojančios nelabai. Mes kartu 3 draugės pirkome tokiu pačiu laiku jas, tai jų lėlėms jau seniai tos ašaros nebėga, mes vandeniu negirdėm, tai net nežinau unsure.gif

gal uzkalkejo - tai su trankymu nesusije - musu anabele pas mus jau virs 2 metu - pirkom ne nauja - ir veikia - o choau daug tureje esam, ir ne viena "pribaige" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 09 23, 12:02)
gal uzkalkejo - tai su trankymu nesusije - musu anabele pas mus jau virs 2 metu - pirkom ne nauja - ir veikia - o choau daug tureje esam, ir ne viena "pribaige" blush2.gif

Chou chou žudikės jūs biggrin.gif
Vat aš pastebėjau, kad lėlės su funkcijomis kaip tik mažesniems vaikams įdomesnės. Vyresniems tų funkcijų dažnai nelabai ir reik, jie puikiausiai žaidžia "įjungę" fantaziją.
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 23, 17:27)
Chou chou žudikės jūs biggrin.gif
Vat aš pastebėjau, kad lėlės su funkcijomis kaip tik mažesniems vaikams įdomesnės. Vyresniems tų funkcijų dažnai nelabai ir reik, jie puikiausiai žaidžia "įjungę" fantaziją.

nu jiems pagal amziu (mazesniems) idomu kai spaudi ir atsiliepia - bet juk tai nebutinai lele turi but - jiems super ir telefonai ir fermos visokios ir namai su garsais ir viskas - ka paspaudus gauni atsakyma lotuliukas.gif - o kai jau zaidzia "protingai" - supa, rengia, maitina, migdo, vezioja, myluoja - tada gal ir dzin tos funkcijos kai kada - bet iki 3-4 metu - anoks ten ju zaidimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 09 23, 17:31)
nu jiems pagal amziu (mazesniems) idomu kai spaudi ir atsiliepia - bet juk tai nebutinai lele turi but - jiems super ir telefonai ir fermos visokios ir namai su garsais ir viskas - ka paspaudus gauni atsakyma lotuliukas.gif  - o kai jau zaidzia "protingai" - supa, rengia, maitina, migdo, vezioja, myluoja - tada gal ir dzin tos funkcijos kai kada - bet iki 3-4 metu - anoks ten ju zaidimas doh.gif

Tikrai nesutinku, nereik spręsti apie visus vaikus pagal savo mirksiukas.gif
Mano mažajai tik 1,5 m. , bet ji tikrai žaidžia su lėlėmis, "protingai": ir supa, ir maitina- chou chou, senąją anabelę pamaitint nesunku, baby bornui irgi moka ir buteliuką, ir soskiuką įduot, ant puoduko pasodina visas periodiškai biggrin.gif ir vežioja su vežimu, eidama miegoti- su visomis lėlėmis atsibučiuoja ir atsisveikina wub.gif ir rūbus puikiausiai nurengia, tik va, aprengt neišeina- bet ji paduoda man ar sesei rūbą, kuriuo nori, kad ta lėlė būtų aprengta. Va, pvz., vakar ji nutarė kad namuose šalta, tai visoms liepė uždėti kepures, kojines ir liemenes smile.gif Savo vaikiškoj virtuvėlėj lėlėms gamina valgį thumbup.gif jų drabužius kiša į vaikišką skalbyklę, nes su žaisliniu siurbliu kasdien pralelkia rolleyes.gif
Mano vyresnioji su lėlėmis taip pat žaidė tokio amžiaus, vyro sesers, daugelio draugių mergaitės irgi 4u.gif
Tokius žaidimus, kur paspaudus gauti atsakymą žaidėm nuo 6 mėn biggrin.gif
Atsakyti
nu matyt mano vaiku raida atsilieka smarkiai - nes iki 2 metu jie tik zaide tuo, su kuo as kartu zaisdavau - vieni nelabai, nebent kamuoliu kokiu, kaladelem netycia uzsimirsdavo, o leles isdraskydavo, aisku paprasyta pabuciuodavo, kartais pamaitindavo - bet as butinai turedavau but salia ir diktuot veikla ir jai grynai dzin ten meska, anabele ar bornas doh.gif - negaliu sakyt kad neturejom leliu - priesingai, labai daug turejom, bet jausmas kad man ju daugiau reikejo nei jai unsure.gif
siaip jei auginciau per naujo - nebepirkciau kaip bebprote tiek, tokiai mazai - tokiam amziui yra ir geresniu zaislu, zaidimu nei leles - o leles nuo kazkur 3 metu ir daugiau, bent jau mano nuomone, kad tada vaikui ir dziaugsmo daugiau, nes supratimas kitas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 23, 16:27)

Na,bandysiu su funkcijom griebt,dabar vis ebejuj pasmirineju,ale biski pasimeciau,ta kur kalba 2 kalbom,tai ji verkia ar ne? o kita panasi verkia/guguoja,ten dar kazka daro,tai ji nekalba? g.gif

QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 23, 17:12)
... ir rūbus puikiausiai nurengia, tik va, aprengt neišeina- bet ji paduoda man ar sesei rūbą, kuriuo nori, kad ta lėlė būtų aprengta....

Asirgi saviskei rubu kruva nupirkau,aprengt nemoka,tai nesa visiem kas tik moka parengt,bet kad labai trumpam,po keliolikos minuciu vel nurengia,kazkodel jai mieliau ta leliuka glaustyt kai ji be rubu,paskui kita diena vel aprengia,bet velgi greit nurengia unsure.gif

QUOTE(Kriiste @ 2010 09 23, 18:25)
siaip jei auginciau per naujo - nebepirkciau kaip bebprote tiek, tokiai mazai - tokiam amziui yra ir geresniu zaislu, zaidimu nei leles - o leles nuo kazkur 3 metu ir daugiau, bent jau mano nuomone, kad tada vaikui ir dziaugsmo daugiau, nes supratimas kitas mirksiukas.gif

lotuliukas.gif ar tikrai? nors as irgi labai trokstu tu visokiu leliu,visokiu zaislu,bet kazkaip laikaus tokios taktikos,kad geriau vienas labai mylimas ir megiamas leliukas,nei kruva besimetanciu blush2.gif
Atsakyti