Įkraunama...
Įkraunama...

Kurią lėlę rinktis?

QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 05, 16:57)
mes nepirkom nors ir 40 proc nuolaida, bet kažkokios negražios blush2.gif tos, kur maximoje, tai kiek supratau, galima girdyt vandeniu ir kai jos miega- kvepuoja ir pilvukas kilnojasi smile.gif būtų įdomu pamatyt, kaip veikia, bet gi visko nesupirksi......ir taip ūkis mūsų didelis biggrin.gif

biggrin.gif o musu ukiukelis dar nedidukas, tik trys leles kudikiai kurios nieko nedaro g.gif labai gundausi dar va dabar sest y masina ir lekt iki Maxes apziuret tas leles, bet nezinau ra verta
google tai faini ten vaizdeliai reik yvest paieska baby amore ir ismeta visokiu reklameliu, bet lyg tokiu leleyciu nemaciau pas mus turbut tik tokias paprastutes suveze. Man tai ystrigo kaip jos uzsimerkia tikroviskai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzely @ 2010 09 05, 16:59)
biggrin.gif  o musu ukiukelis dar nedidukas, tik trys leles kudikiai kurios nieko nedaro g.gif  labai gundausi dar va dabar sest y masina ir lekt iki Maxes apziuret tas leles, bet nezinau ra verta
google tai faini ten vaizdeliai reik yvest paieska baby amore ir ismeta visokiu reklameliu, bet lyg tokiu leleyciu nemaciau pas mus turbut tik tokias paprastutes suveze. Man tai ystrigo kaip jos uzsimerkia tikroviskai thumbup.gif

neatsimenu, kokia kaina šitų lėlių maxėse didžiosiose, stovi akyse lyg 129, tačiau gerai atsmenu, kai buvom vieno x mažoj maxėj, tai ten joms tipo akcija- po 69.99 buvo. Kažin, yra mažose maxėse nuolaida lėlėms? g.gif Tada visai padori kaina gautūs...
mano panelytė didžioji po youtube nardo, tai ten tookių lėlių randa doh.gif
http://www.youtube.c...h?v=x7PsVQH6lCQ
arba
http://www.youtube.c...feature=related
iš šitų ilgai juokėmės lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...feature=related
man atrodo, maxėse tokia, kaip čia berniukas, tik ten būt mergaitė g.gif
Atsakyti
ta faina,kur tetį apsisiuoja
Atsakyti
Nu man irgi ta baby amore negrazi pasirode, nu imciau tik uz pigiai lotuliukas.gif
Siverija jo vieno x maximkoj irgi nuolaida lelems 4u.gif I man viena prigriebk jei nuo 69,99 atminusuos dar 40% blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marytexxx @ 2010 09 05, 18:06)
ta faina,kur tetį apsisiuoja

Na, mūs tėtis, tai pakraupęs buvo lotuliukas.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingaja @ 2010 09 05, 18:08)
Nu man irgi ta baby amore negrazi pasirode, nu imciau tik uz pigiai  lotuliukas.gif
Siverija jo vieno x maximkoj irgi nuolaida lelems  4u.gif I man viena prigriebk jei nuo 69,99 atminusuos dar 40%  blush2.gif

aš tai pirkt nesiruošiu, mažė turi visa ko, o dičkei paskutinė mano pirkta lėlė bus Amazing Amanda smile.gif
Kažin, iki kada ta nuoaida? g.gif gal dar spesiu nulekt, jei taip nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 05, 18:13)
Na, mūs tėtis, tai pakraupęs buvo lotuliukas.gif  doh.gif
Papildyta:

aš tai pirkt nesiruošiu, mažė turi visa ko, o dičkei paskutinė mano pirkta lėlė bus Amazing Amanda smile.gif
Kažin, iki kada ta nuoaida? g.gif gal dar spesiu nulekt, jei taip nori biggrin.gif

Tai specialiai nelek...
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 04, 18:24)
Tai jūsų mergaitė dar per mažos baby alive? blush2.gif todėl ir nežaidžia. Mes turim ir chou chou ir anabelę, chou chou užsienyje yra ir kitokių variantų, ne tik su dantukais. Pas mus yra chou chou rock a bye- šita man iš chou chou atrodo geriausia. o mano mergaitės ( 1.5 m ir 6.5 m) šiuo metu nepasidalina senosios anabelės- tos, kur be vandens. Gaila, kad jos jau negaminamos, net tikrai fainesnės už dabartines, geriančias vandenį ir ašarojančias.

Tai tikriausiai per maza, nors pazaidzia i menesi kokia wiena diena ir wel kampeli sedi lelytes lotuliukas.gif Hm.. ispanijoj chu chu radau tik su auganciais dantukais, o wat anabeliu irgi gal tik wienas koks modelis pasirinkimui. Gal turit nuoroda kaip atrodo senesnes Anabeles palyginimui su naujaja noreciau blush2.gif 4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(omny @ 2010 09 06, 19:45)
Tai tikriausiai per maza, nors pazaidzia i menesi kokia wiena diena ir wel kampeli sedi lelytes  lotuliukas.gif Hm.. ispanijoj chu chu radau tik su auganciais dantukais, o wat anabeliu irgi gal tik wienas koks modelis pasirinkimui. Gal turit nuoroda kaip atrodo senesnes Anabeles palyginimui su naujaja noreciau  blush2.gif  4u.gif Aciu

štai čia
http://neidukas.lt/i...o...t&Itemid=49
atrodo, jie dar turi šių lėlių pardavime thumbup.gif šiaip užsienyje naujų tai jau niekur nemačiau....šiaip man šita anabelė labai panaši į chou chou rock a bye, mano mažės mylimiausia lėlė wub.gif
chou chou UK internetinese parduotuvese teko matyt sergančių- reikia gerklę gydyti, su dantukasi, strazdanotų, besimokančių vaikščioti.
Atsakyti
Sveikos,
gal galit pasakyti yra baby born skirtingi modeliai?Ar visi burnytese su skylutemis skirtomis maitinti?Gal yra tokiu "be valgymo/maitinimo" funkcijos?

gal galit patarti kokios ir kur ieskoti leleytes kad butu:
- guminis kunelis
- dydis apie 50cm
-uzsimerkiancios akys
-su soske
-be 'elektronikos"
buciau labai dekinga.o tai baigiu visai pasimesti
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2010 09 13, 14:51)
Sveikos,
gal galit pasakyti  yra baby born skirtingi modeliai?Ar visi burnytese su skylutemis skirtomis maitinti?Gal yra tokiu "be valgymo/maitinimo" funkcijos?

gal galit patarti kokios ir kur ieskoti leleytes kad butu:
- guminis kunelis
- dydis apie 50cm
-uzsimerkiancios akys
-su soske
-be 'elektronikos"
buciau labai dekinga.o tai baigiu visai pasimesti

tai baby borna nera butina maitint mirksiukas.gif - neparodykit vaikui kad jis vandeni geria - ir nezinos kol ne laikas - tik va jie nera 50 cm - jie zymiai mazesni (42)
Atsakyti
Mano dukryte gavo 2 gimtadieno proga Anabele First, tą kurią kuteni ir ji juokiasi, o bučiuoji ir ji bučiuoja wub.gif Na tai sakau pavykus dovana smile.gif Dukryte žaidžia ir multikus kartu su ja žiuri ir eidama miegoti šalia pasideda smile.gif Lelė nesunki, labai gerai, nera sudetingu funkcijų...žodžiu patenkinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 08 31, 13:08)
tai jei ji jau beveik visas turi - tai pirkit mini baby born - tie irgi ziauriai uzkabina mergaites - bent jau maniske siuo metu daugiau zaidzia su mazgem nei su didelem g.gif

thumbup.gif maniskes dar mazos,bet irgi tais mini labai zaidzia,priedus visuos namuos besitvrakydama randu,o mazoji dar ir labai lekstute megeja grauzt lotuliukas.gif

Dabar pribrendo reikalas pirkt dar viena lelyte,nes mazoji jau is seses atimineja My first annabele,dabar noriu chou chou,ale va,pasimeciau ar dar ne per anksti 3 metuku neturinciai panelei su funkcijom unsure.gif gal vis tik paprasta dar geriau,ar bet ta kur juokias tik mazesne g.gif nors paciai tai taip knieti ta su funkcijom nupirkt blush2.gif
Atsakyti