Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko ūgis

Kai dedi ta maisiuka (kolektoriu), svarbiausiai tiksliai uzdet ir kad jis nebutu prispaustas, o kabotu laisvai (jokio pamperso nereik det!). tada tiek berniukui, tiek mergytei nesunku surinkti. O daryti tyrimus su slapimu is vatos, ar puoduko tai visai neverta, juk ten slapimas jau bus uzsiterses...
Atsakyti
Pagavau!!! Tiesa labai nedaug, bet tikiuos, kad užteks. Pagal Fantalux receptą su maišeliu...Su berniukais šiuo atžvilgiu turbūt kur kas paprasčiau smile.gif Ačiū visoms už pagelbą...
Atsakyti
Tiksliai, pamirsau, kad mergaitems ner kaip gerai uzklijuoti to maisiuko rolleyes.gif O Fantalux budas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
patarkite, kaip surinkti mergaites slapima. mums tie maiseliai kazkap greitai nusiklijuoja, o ant puoduko dar nesedim...
dazniausia viskas buna i pampersa...
Atsakyti
Nu mes tai tik su maišelių pagalba surinkom šlapimą. Duodu vaikui atsigerti, uzklijuoju maisely ir iškart padaro wink.gif
Atsakyti
Mums buvo irgi su maišeliais nekas... Po trejeto sugadintų maišelių padarėm taip: ryte tik atsikėlę vaikai paprastai iškart pasišlapina. Todėl ryte stvėriau savo mažąjį, išrengiau, kad užpakaliukas atvėstų (skaičiau, kad tada refleksiškai pasišlapina) ir pakišau po srovele buteliuką... Gal pravers toks patyrimas? 4u.gif
Atsakyti
o kam reikia rinkti šlapimą, kur jūs jį dedate.
Atsakyti
mes tuoj būsim 1,5 ir ūgis 80cm g.gif
Atsakyti
TYRIMAMS REIKIA..
Atsakyti
Aš maišelių sugadinau turbūt kokių 10 blink.gif Nesamonė kažkokia.Dar berniukams tai gal ir gerai su jais surinkt, bet mergaitėms....nea schmoll.gif
Tai kai kruopa prabunda, nuimu pampersą ir nešu į vonią.Vyras laiko buteliuką po ja ir gaudo tongue.gif šlapimą 4u.gif
Arba galima ir kambary, padėjus bliūdelį kokį ant žemės, atsisėdi ant lovos krašto ir laikai ant kelių truputį praskėtus kojytes, o tėvelis gaudo tongue.gif
Atsakyti
Aš tai galvojau, kad gal pagal močiučių receptus kokius vaistus gaminat.
Atsakyti
O man tai visai neblogai pasiseke su slapimo surinkimo maiseliu.Tik uzklijuoti ji reikia gerai,kad normaliai viska 'apimtu'.Tada ant virsaus uzdejau pampersa ir truputi palaukiau,kol pasisios.Tyrimams visai nedaug to sisiuko reikia,pakanka 5ml.
Atsakyti