Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko ūgis

Paskutiniu metu poliklinikoje daznai sutinku berniuku 3 men ir sverianciu 7 kg, visi kaip susitare  ;D o mes jau visai dideli, svoris pagal visas normas 9,6 kg, bet va ugis jau virs normos 77 cm, taip buvo 6 men ir 3 sav

busima krepsinio zvaizde auga  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Atsakyti
ugio lenteles:

http://mama.takas.lt...gisirsvoris.php

:-*
Atsakyti
Mano dukrytei siek tiek virs 6 metuku,o jos ugis 130cm...ir as labai pergyvenu..mat mano ugis nera toks jau didelis 170,o vyro 176..na irgi sakyciau kaip vyro nera didelis...bet mano tetis buvo 192cm ugio..gal vaikas i seneli atsigime? o negali buti taip,kad dabar labai jau tempiasi,o paskui apstos?...ir siaip labai jau nervina zmoniu pastovus didziausi nusistebejimai, kad vaikas toks aukstas..sad.gif((
Atsakyti
Mano dukrytei siek tiek virs 6 metuku,o jos ugis 130cm...ir as labai pergyvenu..mat mano ugis nera toks jau didelis 170,o vyro 176..na irgi sakyciau kaip vyro nera didelis...bet mano tetis buvo 192cm ugio..gal vaikas i seneli atsigime? o negali buti taip,kad dabar labai jau tempiasi,o paskui apstos?...ir siaip labai jau nervina zmoniu pastovus didziausi nusistebejimai, kad vaikas toks aukstas..sad.gif((

Radai dėl ko pergyvent, svarbu sveikas vaikas, mano vaiku irgi visi stebisi, sako didelis :smile.gif, nu ir gerai sakau, mes ir nemaži.
Atsakyti
Kute..stengiuosi nekreipt demesio..bet kai pradeda sustoje aptarineti,nu sakes..uzknisa..paskui pradedu galvoti..ai...lai eina jie sau..smile.gif
Atsakyti
Latina, o tu nepergyvenk. Tfu i juos visus. As pati buvau toks labai augantis vaikas, kaip tavo - mano ugis 1,80. Na, nesu zemo ugio, bet gyvent galima - nei kadru kada truko, nei siaip kas nors kur nors...

Tai va mano tevus taip pat visi terorizuodavo - ir mane irgi. Atsimenu, kazkada nuejau i pasta, tai bobos garsiai - oi varge, vargse mergaite, koookia auksta, kaip reiks vyra susirast... Man kokia 12 metu buvo. Ir nuolat taip, mat rajone gyvenom. Jauti, kaip nervino? As gi tuomet 1,77 buvau smile.gif 13 metu - 179. Ir viskas. Ir nuo 13 metu tepaaugau centimetra.

O dabar esu tos nuomones, kad ugis mergaitei nemaiso.
Argumentai:
1. Didesniu bernu vis tiek rasi kibirais, nes Lietuva - krepsininku krastas(Pati du turiu, reiks, pranesk smile.gif )/
2. Visos mergaites svajoja buti manekenemis.
3. Jeigu priaugi daugiau svorio, nelabai matosi.
4. Gali ramiai sau nesioti patogius batus, o ne 12 cm kulnais, jeigu nori.
5. Minioje viska labai gerai matai, nes esi virs jos smile.gif
6. Visa gyvenima gauni kibirus komplimentu del koju, nepriklausomai  nuo to, kokios jos faktiskai, ypac jei su tais minetais aukstakulniais  ;D ;D ;D

O beje, tos labiausiai paste vaitojusios bobos dukte dabar - 152 ugio, senmerge (turiu omeny ne pavarde, nors ji ir netekejus, o superkompleksuota bendravimo su vyrais stiliu), ir su toooookia subine... Vat tongue.gif
Atsakyti
Noa:))) tu tikra optimiste...smile.gif))
aciuu..labai paguodei...labai malonu,kai kazkas irgi susidures su tokia pat problema ir moka viska labai graziai isspresti....ir as stengsiuos tokia buti...
aciu tau.....
Atsakyti
radau tokias ugio svorio lenteles nuo gimimo iki triju metu:http://www.mama.org.ua/tablica.htm
Atsakyti
Noreciau suzinoti ar skiriami vaistai, jei vaikas labai aukstas. Mano dukrai dabar 6,5m. ugis 135cm. Gydytoja sake vel ateiti po pusmecio, o dabar stebeti ar neskauda galvos. Bet man rupi ne tik kad neatsirastu papildomu problemu del greito augimo. As labai noriu, kad dukra nesijaustu blogai :'(, kai visi tik ir kalba kokia ji auksta.
Atsakyti
Padėkit mamytės- reik nunešti tyrimams sisi- ale kaip jį pagaut, kai vaikas tik į sauskelnes daro? O kas ten pakliuvo- gi užrakinama ir amen...Ant puodo nesėdi nors nusišauk...Kai laksto plika- pilna balučių- gal kaip nors per dieną iš paskos laktydama ir surinkčiau, ale reik rytinio. Padėkit- visai neturiu fantazijos sad.gif
Atsakyti
NU FANTAZIJOS NEMANAU, KAD CIA IR REIKIA.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif
NUEIK I VAISTINE TEN pARDUODA SpEC. MAISELIUS TOKIUS LIMpANCIUS UZDESI NAKCIAI IR VSIO RYTE TURESI, ARBA pARYCIUI UZDESI... KAINA KAZKUR 30 CNT. SEKMES GAUDANT... smile.gif
Atsakyti
Yra vaistinese pirkti maiseliai sisiukui. As taip ir pagavau. nusipirk is karto kelis. Atrodo nekaip, bet...iseities nera. Sekmes
Atsakyti