Latina, o tu nepergyvenk. Tfu i juos visus. As pati buvau toks labai augantis vaikas, kaip tavo - mano ugis 1,80. Na, nesu zemo ugio, bet gyvent galima - nei kadru kada truko, nei siaip kas nors kur nors...
Tai va mano tevus taip pat visi terorizuodavo - ir mane irgi. Atsimenu, kazkada nuejau i pasta, tai bobos garsiai - oi varge, vargse mergaite, koookia auksta, kaip reiks vyra susirast... Man kokia 12 metu buvo. Ir nuolat taip, mat rajone gyvenom. Jauti, kaip nervino? As gi tuomet 1,77 buvau
13 metu - 179. Ir viskas. Ir nuo 13 metu tepaaugau centimetra.
O dabar esu tos nuomones, kad ugis mergaitei nemaiso.
Argumentai:
1. Didesniu bernu vis tiek rasi kibirais, nes Lietuva - krepsininku krastas(Pati du turiu, reiks, pranesk
)/
2. Visos mergaites svajoja buti manekenemis.
3. Jeigu priaugi daugiau svorio, nelabai matosi.
4. Gali ramiai sau nesioti patogius batus, o ne 12 cm kulnais, jeigu nori.
5. Minioje viska labai gerai matai, nes esi virs jos
6. Visa gyvenima gauni kibirus komplimentu del koju, nepriklausomai nuo to, kokios jos faktiskai, ypac jei su tais minetais aukstakulniais ;D ;D ;D
O beje, tos labiausiai paste vaitojusios bobos dukte dabar - 152 ugio, senmerge (turiu omeny ne pavarde, nors ji ir netekejus, o superkompleksuota bendravimo su vyrais stiliu), ir su toooookia subine... Vat
Хрен, положенный на мнение окружающих, обеспечивает спокойную и счастливую жизнь.