Mūsų tai ir sūnus ir dukra, abu padidinti ir pastorinti Net juokinga, kad jie kažkada blogai valgė Dabar jau niekam ir nepasakoju...
mes 7 men ir ugis 72cm
Mh, na mano vaikas valgo gan prastokai bet yra tvirtas , ir tikrai nekūdas , nežinau nuo ko jis toks 4m.8mėn. jis sveria 20,5kg , o ūgis 115cm tikrai aukštas pagal vaikus darželyje ...
Dukrytei dabar 2 metukai 7 menesiai, ugis 98 cm, sveria 12,7 kg.kiek nueinam pas gydytojus, tai vis sako, kad per mazai sveria na bet is tikro, tai mums labai sunkiai tas svoris auga, nes ir as pati noreciau, kad svertu truputeli daugiau.
QUOTE(Raselija @ 2012 10 25, 22:34)
Dukrytei dabar 2 metukai 7 menesiai, ugis 98 cm, sveria 12,7 kg.kiek nueinam pas gydytojus, tai vis sako, kad per mazai sveria na bet is tikro, tai mums labai sunkiai tas svoris auga, nes ir as pati noreciau, kad svertu truputeli daugiau.
na jei gydytojai taip sako, tai tegul duoda siuntima pas endokrinologus. nubraizys visas kreives, padarys visus tyrimus ir bus viskas aisku. bet siaip is patirties galiu pasakyti, kad svarbiausia ugis.
Mums 11 mėn, ūgis 77cm
sūneliui 1metai ir 5 mėn - ūgis 85cm
QUOTE(Raselija @ 2012 10 25, 21:34)
Tai kad normalus tas svoris, na prie mažesnių, bet normos ribose.
Mano vyresnioji tokio amžiaus netgi mažiau svėrė, o tikrai buvo sveika, iki metų siuntinėjo mus pas visus gydytojus, jokių ligų nerado. Ir dabar ji iš tų kūdųjų.
Svarbiausia, kad tas svoris kažkiek auga. Jau geriau tas svoris mažesnis, nei viršsvoris.
Mano sunus gime labai aukstas 58cm, db mums 6 men esam 74cm, jau biskeli apstojo augimas tiek ugio tiek svorio
Mano dukrytei dabar 1 meti ir 10 menesiu. Sveriam 14,3 kg. O musu ugis 95 cm. Esam labai aukstos