Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko ūgis

QUOTE(Vadovė @ 2009 10 24, 15:45)
laba diena
Gal ir mums pasakysite koks ūgis ir svarbiausia svoris yra normalus
Mama 164cm.Tėvelis 194cm
Sūnus 5,5m o dukrytė 2,5m

4u.gif
Atsakyti
Mano sūnus 4m 7 men. buvo 117cm ūgio, pagal lenteles visas per aukštas, mergytė 5mėn. buvo 68cm , tai pagal lenteles šiek tiek aukštesnė nei vidurkis. Sūnus buvo tirtas endokrinologų, bet viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
Pagal skaičiuoklę mano bernai bus dvimetriniai, įvertinus, kad mano brolis yra 2,08 metro, tikėtina, kad bus ir virš 2 metrų cool.gif
Vyresnėlis 3,5 metų 112 cm, na šiek tiek aukštesnis už bendraamžius, bet dar labai nesirūpinam. Pagal lenteles telpa į normą - aukštas ir sunkus (nors atrodo lieknas berniokas mirksiukas.gif )
Atsakyti
1,5metukų mažiuko ūgis 86cm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2009 06 26, 19:36)
Tam yra doc. Tutkuvienes lenteles, vertinama pagal procentiles. Norma nuo 3 iki 95 procentiles  smile.gif
Vaiko kortreleje yra jos iklijotos, paklauskite savo gydytojos  smile.gif

o gal internete kur nors yra jos?
Atsakyti
Mano sūnui 4,9 metai. Ūgis - 108 cm, sveria 18 kg, manau, normalu viskas, vidutinis 4u.gif
Atsakyti
mano penkerių metų ūgis 1 m 34 cm sveria 25 kg-tai ką čia per didelis-vyro ūgis irgi 1 m 91 cm o aš tai maža 1 m 68 cm doh.gif mano vyresnieji 16 ir 15 metų abiejų ūgis apie 1 m 90 cm ir visada gydytojai sakė aukšti eikit krepšinio žaist-jokių nenormalu nesakė biggrin.gif kiekvieno vaiko ūgis priklauso ne tik nuo tėvų ūgio bet ir nuo sąlygų kur auga, kaip maitinasi ir taip toliau-nebent jau labai maži pagal tas lenteles..šalia kaimynų vaikas laksto amžiaus kaip mano jaunėlis ale toks mažiukas ir fainas, ir tėvai nedideli tai ir ūgis toks atrodo normalus.. 4u.gif pažiūrėjau tas lenteles tai manasis kaip aštuonmetis-nu taip ir yra nes dauguma pirmokų už jį mažesni biggrin.gif tegu auga biggrin.gif ir apetitu nesiskundžia-tik mėsos nevalgo nuo mažiuko vegetaras praktiškai biggrin.gif tik žuvį ir tai retai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 23 balandžio 2012 - 15:41
O maniškis berniukas 3 metų sveria 15 kg., ūgis 100cm., tai gydytoja sako, kad svoris mažokas truputį 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytei metukai, o ūgis tik 71cm... jau pats minimumas.. bet aš nepergyvenu, nes ir tėvelis nedidelis:) užtat labai juokinga būna, kai žmonės stebisi, kaip toks mažas kūdikėlis jau bėgioja:)
Atsakyti
Mums 9men ir ugis 73cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 05 15, 16:41)
O maniškis berniukas 3 metų sveria 15 kg., ūgis 100cm., tai gydytoja sako, kad svoris mažokas truputį  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Maniškiui Rugpjūti bus 3metai o pilypas grynas 12kg. 88cm lotuliukas.gif

Ka darysi mama maza 160 tetis 175 4u.gif

Atsakyti
Dukrai 4 m, svoris 17,5 kg, ugis 104 cm
sunelis 5 men, svoris 9,2 kg, ugis 74 cm
Atsakyti