Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko ūgis

mano dukrytei dabar 4 su puse men. sveria 6500g ir yra 60 cm, bet mes gimem mazytes 2360g ir 43 cm, tai sakyciau auga neblogai blush2.gif ax.gif
Atsakyti
mano sūneliui 1.3m, ūgis 83cm na o svoris 12,5kg. Manau kad toks kaip turi būt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kkristinak @ 2009 02 01, 00:30)

ačiū 4u.gif labai naudingos nuorodos,įvedžiau savo savo tėvų ūgį,kad pažiūrėčiau ar tiksliai rodo,ir atitiko,paklaida 2cm bigsmile.gif
Atsakyti
Mano maziukas 4 men. buvo 63 cm ir svere 6,5 kg. Tai man atrodo nedidelis g.gif Nes kiek skaiciau vaikiukai tokio amziaus didesni. Nors svorio priaugam normaliai. Pirmus du men tai virs kilogramo. O trecia ir ketvirta maziau siek tiek. Bet gime tik 2960 g ir 51 cm. Tai reikia kitus prisivyti biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,
gal kas zino kaip procentaliai ivertinti vaiko svorio/ugio atitikima amziaus normai?
Atsakyti
mano mergaitei 9m. ir jos ugis 1metras 60cm ar tai normalu? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kosemalose @ 2009 02 19, 09:18)
sveikos,
gal kas zino kaip procentaliai ivertinti vaiko svorio/ugio atitikima amziaus normai?

Tam yra doc. Tutkuvienes lenteles, vertinama pagal procentiles. Norma nuo 3 iki 95 procentiles smile.gif
Vaiko kortreleje yra jos iklijotos, paklauskite savo gydytojos smile.gif
Atsakyti
Laba diena.Mano berniukas pagal tas lenteles tik 3proc... sad.gif jam 6metukai,ugis 113cm,o svoris 17,2kg.kiek turetu svert tokio amziaus vaikas?
Atsakyti
Mano dukrytei pusantrų metukų. smile.gif ūgis 87 cm.,svoris 12kg. Aukšta. bet nesistebiu. mano ūgis 181cm,MB 185cm. Pati nustojau augti būdama 12-13-os metų. Visada buvau aukščiausia klasėje. Vaikystėje erzindavo aplinkiniai su savo pastabomis. Tačiau dabar labai džiaugiuosi,kad esu aukšta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mejja: 07 spalio 2009 - 22:05
laba 4u.gif mano panytei 1m.3men. siandien pati pamatvau tai kazkur apie 83cm radau, va rytoj eisim pas daktaryte tai tiksliai mus pamatuos ir pasvers, bet manau kad normaliai viskas. Mejja man atrodo kad tavo dukryte tikrai ne per auksta, ji ir turetu buti lentales virsij, nes tevai auksti. Sekmes visiems augantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(almute80 @ 2009 08 24, 12:34)
Laba diena.Mano berniukas pagal tas lenteles tik 3proc... sad.gif jam 6metukai,ugis 113cm,o svoris 17,2kg.kiek turetu svert tokio amziaus vaikas?

6 m. berniukų apatinė svorio riba yra 18 kg, viršutinė- 29 kg. Apatinė ūgio riba 108 cm, viršutinė ūgio riba 128 cm.
Atsakyti
laba diena
Gal ir mums pasakysite koks ūgis ir svarbiausia svoris yra normalus
Mama 164cm.Tėvelis 194cm
Sūnus 5,5m o dukrytė 2,5m
Atsakyti