Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

labai saunios kaledines dekoracijos:
http://papermatrix.wordpress.com/
Atsakyti
Krita, kam tu priskirtum karpinius: Grafikai , Illustracijai , Koliazui , Mixed Media ? ir kaip rusiskai yra karpiniai-Силуэт? Kai ivedu si zodi i gugle-tai ismeta seselines nuotraukas-siluetus, bet ne karpinius. Aciu uz atsakyma!
Atsakyti
mimo, nors ir ne man klausimas adresuotas ir jei gerai jį supratau...karpiniai, kiek žinau, dugiausia priskiriami prie paprotinių menų.. rolleyes.gif Lietuvos tautodailininkų sąjungoje būtent prie šių menų rasi karpinius, Kinų karpymo menas - taip pat paprotinis.

Na, o dėl grafikos, iliustracijos, koliažo ir mixed media...manau, kad karpiniai vistiek esti kaip atskira rūšis, o su minėtomis juos galima tik suderinti... smile.gif

O dėl rusiško termino, tai pasinaudojau google vertėju - бумаги резьбой smile.gif
Atsakyti
Skaiiistė, aciu uz atsakyma! Na vertimas tai nelabai koks ax.gif Manau,kad kitaip vadinasi. As turiu savo karpinius pateikti konkursui ir juos isprausti i viena is pateiktu kategoriju. Daugeli ju atmeciau,kaip netinkamas (instaliacija, skulptura, manga etc. ). Isvardinau taip daug maz tinkamas. Taciau kuri is ju tinkamiausia? Vat kur suo pakastas. Kadangi Krita labai senai karpo-tai jos ir uzklausiau. Kitu nuomones ir pasvarstymus irgi mielai isklausysiu! smile.gif
Atsakyti
na va visai netycia cia uzklydau... bigsmile.gif groziu prisiziurejau... Pati pradejau karpyti pries beveik 20 metu... net baisu kai paskaiciuoji kiek ilgai... gaila kad tuo metu nebuvo tokios tecnikos kad galima butu visus darbelius suarchyvuoti... tiek viskas isdalinta isdovanota...
Atsakyti
jurgitazi,o galima bent jau naujais darbeliais pasigrozeti? Labai smalsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2012 12 19, 10:48)
Krita, kam tu priskirtum karpinius: Grafikai , Illustracijai ,  Koliazui , Mixed Media ? ir kaip rusiskai yra karpiniai-Силуэт? Kai ivedu si zodi i  gugle-tai ismeta seselines nuotraukas-siluetus, bet ne karpinius. Aciu uz atsakyma!

aš priskirčiau Grafikai.
http://www.ukrvytyna...rminologii.html o čia yra ats. į antrą klausymą/ Ir labai geras straipsnis.
Atsakyti
krita, aciu! Man svarbu,kad kiekvienas rusas suprastu apie ka eina kalba, jei pasakyciau/rasyciau, kad darau: художественных вырезок.
Atsakyti
aš tai visur rašau: Вырезки из бумаги.
Atsakyti
Krita, as perskaiciau straipsni, perziurejau kategorijas ir likau visgi prie "Силуэт". Dauguma mano karpiniu yra "grubaus" karpymo. O Вырезки из бумаги neskamba...mano akyse sis apibrezimas nuvertina tavo darbus. As rusiskai prastokai moku-tai turbut man kitokios asociacijos kyla isgirdus viena ar kita zodi.
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2012 12 19, 17:33)
jurgitazi,o galima bent jau naujais darbeliais pasigrozeti? Labai smalsu smile.gif

pabandysiu ideti jei gausis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitazi: 20 gruodžio 2012 - 13:13
Oho! Super kruopstus darbelis bigsmile.gif Man be galo patinka zole(virsutine ir apatine dalys).
Atsakyti