Sveikos.Darau atviruką ir iškilo toks kausimas.Kaip jūs iškerpat mažyčius apskritimus,dar mažesnius,nei su skylamušiu ?Man niekaip gražiai nesigauna
pašnekute, labai grazus darbelis
chasmina13, as bedu skylute su zirklemis ir aplinkui apkarpau (zirkliu galiukais).
chasmina13, as bedu skylute su zirklemis ir aplinkui apkarpau (zirkliu galiukais).
Aš taip pat darau,bet patys mažiausieji rutuliukai gražiai nesigauna.Tikriausiai tobulintis reikia
Sveikos, gal turit kokių nesudėtingų kalėdinių karpinių. Kiek randu, gan sudėtingi, o man, kaip pradedančiajai reiktu ko nors paprastesnio
Norėčiau kokios eglutės ar kalėdų senio beje, ką vesti googlėj, kad tokių išmestų? mėginau 'stencil' , 'silhouette' , bet nieko paprasto beveik neradau...
Norėčiau kokios eglutės ar kalėdų senio beje, ką vesti googlėj, kad tokių išmestų? mėginau 'stencil' , 'silhouette' , bet nieko paprasto beveik neradau...
QUOTE(Tikky @ 2011 12 15, 12:44)
Sveikos, gal turit kokių nesudėtingų kalėdinių karpinių. Kiek randu, gan sudėtingi, o man, kaip pradedančiajai reiktu ko nors paprastesnio
iš tikro yra sunku rasti. Aš savo langams tai kaip ir neradau kažko ypatingo. O ieškojau ir "paper cuttings", ir "santa cuttings". Ieskojau per vaizdus, o po to lįsdavau į blog'us.
Ankstesnese temose buvo daug nesudetingu kalediniu karpinuku. Reikia tik paieskoti.
Ir primityvius motyvus galima patiuninguoti-kazka savo dapiesti, daugiau skyluciu ar juosteliu iskirpti, ar daryti ivairiaspalvi karpini-galimybes beveik neribotos
QUOTE(chasmina13 @ 2011 12 14, 11:17)
Aš taip pat darau,bet patys mažiausieji rutuliukai gražiai nesigauna.Tikriausiai tobulintis reikia
Mazom skylutem galima skylamusi paciam pasigamint tereikia senos radio antenos ja isardai ir pati smulkiausia vamzdeli isiemi ir atsargiai uzastrint viena gala reik
Papildyta:
QUOTE(krita @ 2011 11 21, 21:05)
Aciu uz gerus zodzius mano adresu. Patarciau nusipirkti paprasta kanceliarini peiliuka ir viskarodau savo pagalbininkus
Papildyta:
Papildyta:
Senukuose visa skalpeliu (peiliuku) rinkini galima isigyt nuo pacio smulkiausio iki placiausio yra adatu ivairiu storiu komplekte su tuo rinkinuku tikrai dauk gali ir prieisi net maziausia detale
QUOTE(chasmina13 @ 2011 12 13, 15:19)
Sveikos.Darau atviruką ir iškilo toks kausimas.Kaip jūs iškerpat mažyčius apskritimus,dar mažesnius,nei su skylamušiu ?Man niekaip gražiai nesigauna
dar budas apskritimam daryt geras ir svarus ikaitint vielute iki raudonumo ir pradegint as bent jau su madzio degintuvu jas darau ir labai taisiklingos gaunas
QUOTE(dovesa @ 2010 01 08, 21:58)
O kaip as noriu pradeti karpnius- tik mastau, ar popierius tas plonas turi buti ar storesnis, ar pjaustot reztukais ar karpot zirklutemis?
viskas priklauso nuo igudziu ir uzsispirimo bet pirmiausia pradet patarciau su vatmanu t.y jis storesnis uz paprasta kancelerini spauzdinimo popieriu o ir su skalpeliu ji lengviau ipjaut svaresne pjuvio vieta zirklutemis ribotas priejimas