Gin, as senokai juos ziuriu ir vis galvoju . Visai idomu butu paziureti kas ten per daiktas. Gal reikia pabandyti? Manes nebaido , kad tepami
O as siandien parsivedziau dar viena lelyte vardu Nat. Labai ilgai keliavo, tai dabar prausiasi. Ir.... , meski. Dailininka Teddy, su berete ir palete.
Ir kojines virs keliu. Gin, nezinau ar tokios kaip tavosios, bet vaizdas panasus. Spalva tokia, kaip kavos su pienu. Gelsvumo turi. Taip pat "stulpelio" rastas. Kadangi uz 3 lt, tai tiks. Buvo dar vienos, tik suabejojau, ar reiks kuriai nors.
Kaip ten perkama nezinau. Reikia pardavejai rasyt ir tartis?
O del kojiniu, tai vis pagalvoju kartu su tavim kooperuotis. Tik dabar pagalvojau, reikejo man antras paimt ir nudazyti. Gautusi ar ne , koks skirtumas uz tiek pinigu.
Tuos zuvinius zinau, bet mes neturejom. Kitoki populiaruji turiu. Toki zaliai pasisiaususi. Kada nors parodysiu.
Gin, trumpam i az nueik.
O del kojiniu, tai vis pagalvoju kartu su tavim kooperuotis. Tik dabar pagalvojau, reikejo man antras paimt ir nudazyti. Gautusi ar ne , koks skirtumas uz tiek pinigu.
Tuos zuvinius zinau, bet mes neturejom. Kitoki populiaruji turiu. Toki zaliai pasisiaususi. Kada nors parodysiu.
Gin, trumpam i az nueik.
Aciu, kazkada registravausi, tik nieko nedariau. Bandysiu.
Mano naujoji segė, kuri galėtų būti ir pakabutis
Kaip seniai pas jus bebuvau,o jau i nauja tema visos sulekusios.Stichija,Gin,zvirbli,mirrates imkit po Sorry jei ka praleidau. Nieko nebenusiperku na tik isskyrus viena ruda suknele kuria radau prie karnavaliniu Veliau imesiu foto.
O cia Gin jei dar ieskai tokios terbutes.
http://www.manodrabu...liu-krepsys-7lt
O cia Gin jei dar ieskai tokios terbutes.
http://www.manodrabu...liu-krepsys-7lt
QUOTE(Zvirblis @ 2009 12 12, 21:52)
Tai jauciu neuzilgo ir taureles - zuvys prades patikti - pamenat buvo tokios keramikines - geresniuose tarybiniuose butuose budavo privalu
Pas mano mama net 2 kompliektai tu zuvu , vis viena man taikosi ibrukti , vis dar valdausi, bet jau visokias piemenaites, briedziukus ir t.t. tylomis vis nugriebiu
Papildyta:
QUOTE(danske @ 2009 12 12, 22:31)
Ir kojines virs keliu. Gin, nezinau ar tokios kaip tavosios, bet vaizdas panasus. Spalva tokia, kaip kavos su pienu. Gelsvumo turi.
Ooooooo , cia sau ar jau kuri uzsiprase Nes man labi tokiu reikia
Papildyta:
Panos, griebkit
http://www.manodrabu...nis-kostiumelis
griebciau ir as, bet vel reiks mazinti skalbimo budu, tai gaila taip tyciotis is drabuziu
Stichija, siandien pasiemiau ir antras. Bandysiu padaryt juodas. Pardaveja sake turinti dar , nes gavo poka nauju visai,kita savaitgali atsives. Bet nezinau ar turesiu laiko nulekti i kuistukyna. Musu klubo kaledinis vakarelis , nemazai serganciu, tai nezinau kaip su laiku.
O laisko negavai? Tik atsiprasau, sukisau nelygintas. Praeita savaite tokia trumpa buvo, taip visko turejau pabaigti, norejau nors pora savaiciu be jokiu darbu turet laisvu. Karta per 10 metu
O laisko negavai? Tik atsiprasau, sukisau nelygintas. Praeita savaite tokia trumpa buvo, taip visko turejau pabaigti, norejau nors pora savaiciu be jokiu darbu turet laisvu. Karta per 10 metu
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 12, 01:07)
Kniaumiau, idomu butu pamatyt Ash esu svarka del sagu pirkus tai net neisejus ish rubuku nuardziau sagas ir svarka ismeciau O shiaip nemazai laiko turejo praeiti kol prisipratinau prie aukso spalvos metalo, dabar jau kazkaip neberezia akies
Nebespėju sekti temos visai Megztukėlis toks
Nežinau, ar kur į rimtesnę vietą išvesiu Bet šiaip jis man labai mielas ir patogus (ir šiltas, kas ne mažiau svarbu)