Stichija labai graziai atrodot super kailinukai
aš ir noriu rasti tokių kvepalų kaip Gin,arba chanel skarelių
nėr vilniuj nieko panašaus
paskutinis ne skudurinis pirkinys,tai dovanų pakavimo juostelė už litą
nėr vilniuj nieko panašaus
paskutinis ne skudurinis pirkinys,tai dovanų pakavimo juostelė už litą
QUOTE(reeva @ 2009 12 11, 23:52)
Tai netikras chanelis pas mane Paemiau siaip, ant juoko ir net ne sau
Kniaumiau, idomu butu pamatyt Ash esu svarka del sagu pirkus tai net neisejus ish rubuku nuardziau sagas ir svarka ismeciau O shiaip nemazai laiko turejo praeiti kol prisipratinau prie aukso spalvos metalo, dabar jau kazkaip neberezia akies
Papildyta:
derinukas su raudonu megztuku
Papildyta:
QUOTE(Zvirblis @ 2009 12 12, 10:00)
Koks gražus
Ypač sijonukas antroj nuotraukoj
Džiaugiuosi į mano namus atėjusia vis dar nepasenusia penkiasdešimtmete muzikante
QUOTE(Laisvė @ 2009 12 12, 12:03)
Džiaugiuosi į mano namus atėjusia vis dar nepasenusia penkiasdešimtmete muzikante
mes tokią namie turim irgi, tik pas mus gėles-ramunes laiko
QUOTE(Laisvė @ 2009 12 12, 12:03)
anksciau, pamenu pas bobutes labai nekentejau tokiu figureliu... Dabar jau visai nieko butu parikiuot. Tai jauciu neuzilgo ir taureles - zuvys prades patikti - pamenat buvo tokios keramikines - geresniuose tarybiniuose butuose budavo privalu
as sian parsiveziau kelias savo tevu vaikystes nuotraukas senoj dezutej nuo saldainiu... skenerio neturiu, ryt jei iseis - nufotkinsiu ir dar parsiboginau iristus Ekrano naujienu zurnalus nuo 1971 - vartysiu... O siaip radau visa babos sesers albuma - eina sau, kokios fainos nuotraukos - Memel fotoatelje, Kaunas... tarpukaris ir veliau... Bet nedave. Nieko, veliau duos
hahaah tas taureles žuvis su visu ąsočiu-žuvim močiutė turi
kraupiai atrodo
kraupiai atrodo
aš vakar bandžiau numelžti iš močiutės labai gražų laikroduką,bet sakė neduos
bet užtat davė mamos vilnonį sijoną.kanda kaip pamišęs,bet gražus užtas
ir dar pasiknisus močiutės spintoj radau krūvą suknelių,tai močiutė kai į beprotę pažiūrėjo kai ten alpinėt pradėjau,ir sakė kada atvažiuot,išmatuos ir pabandys susiaurinti
žodžiu,beigiu visai nusiaubti močiutės namus
bet užtat davė mamos vilnonį sijoną.kanda kaip pamišęs,bet gražus užtas
ir dar pasiknisus močiutės spintoj radau krūvą suknelių,tai močiutė kai į beprotę pažiūrėjo kai ten alpinėt pradėjau,ir sakė kada atvažiuot,išmatuos ir pabandys susiaurinti
žodžiu,beigiu visai nusiaubti močiutės namus