Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

QUOTE(GinCherry @ 2009 12 11, 10:22)
Buvau lyg ir pazadejus  biggrin.gif

Oh my God... ph34r.gif Senoji versija...

Gin, esi laimės kūdikis 4u.gif
Papildyta:
Periodiškai paskaitau rusiškąjį L'Officiel. Šįkart nustebino, kad šalia prabangių naujų rūbų fotosesijose naudojami vintage rūbai ir aksesuarai, kurie ir įvardinami kaip "vintage". Gražu smile.gif

Apie kailinius. Turiu puikios būklės ilgokus juodus karakulio kailinius, kuriuos norisi pasitrumpinti. Gal kas nors žinote, kur Kaune yra patikimų kailinių taisytojų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 12 11, 12:44)
Gin, kaip kalediniai zaisliukai. wub.gif Jei isigytum didesni ar sugalvotum , kad nebereikia, tai zinai kas juos myles doh.gif

Danske turesiu omenyje jei ka, bet shiaip ash juos vien del grozio laikyt megciau biggrin.gif Buteliukai ir patrauke pirmiausia smile.gif

QUOTE(mirattes @ 2009 12 11, 14:58)
Gin miniatiuros tikrai, kaip kaledu zaisliukai. Sukabinciau visus ant egles  hihihi.gif

Man butu baisu, kad atsidarys biggrin.gif

QUOTE(Nostalgie @ 2009 12 11, 15:02)
butinai ant mozolio uzlipt reikejo.....  dry.gif ech.....  wub.gif

4u.gif

QUOTE(Minerva @ 2009 12 11, 15:41)
Oh my God... ph34r.gif Senoji versija...

Gin, esi laimės kūdikis  4u.gif

Cia man atrodo nuskilo kaip aklai vistai grudas, geriausiai tas posakis tiktu smile.gif O ish ko sprendi, kad senoji versija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 12 10, 20:49)
...pasirodysiu kokius batus nukoviau, nezinau ar sandeliuoti ar galima nesioti. Seip bandysiu gal nesioti.
....

blush-anim-cl.gif kažkaip šitie man nilibai blush-anim-cl.gif

QUOTE(Zvirblis @ 2009 12 10, 20:55)
sveikos!
...
sveikinimai pakartotini  4u.gif  4u.gif
...

Dėkoju ax.gif

QUOTE(mrs Shirley @ 2009 12 10, 21:01)

Žmonikė bigsmile.gif

QUOTE(Stichija @ 2009 12 11, 12:01)
Ne i tema, bet buvau pazadejus parodyt ant saves ta savo lobi, aisku yra ir derinukuose, bet sita foto specialiai jum  4u.gif  wub.gif
user posted image

Labai dailūs kailinukai wub.gif
Atsakyti
Nady dideliausi sveikinimai mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Siandien gavau dovanu 3 poras basuciu. Visos vienodos bet skirtingu spalvu ir dydziu. Bet... ne man

rodau ir jus, bet abejoju ar jos pritaikomos.

user posted image

user posted image
Atsakyti

O juodos kokio dydzio? Man tai pritaikomos atrodo, tik gal kulnas ne stabilus g.gif

ash sian ir pirkiniu truputi apturejsu, barchatini piestukini sijona, palaidine taskuota raudona, feikova chanel skarele su grandiniu rastu hihihi.gif
Atsakyti
Dydziai kazkokie juokingi 250, 240, 230. Juodosios didziausios.

O kur pirkiniu vaizdai?
Atsakyti

Skalbiniu dezej hihihi.gif

Matyt reiktu vidu matuoti g.gif Neismanau ir ash, kas cia per dydziu sistema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 11, 19:20)
Skalbiniu dezej hihihi.gif

Matyt reiktu vidu matuoti  g.gif Neismanau ir ash, kas cia per dydziu sistema  biggrin.gif

i visus ikisu, bet tikrai nenesiosiu. Gal cia 25cm? ir t.t.
Atsakyti
ir kodel man nesekasi rast tokiu groziu?! doh.gif blink.gif verysad.gif
ir Gin buteliukai,ir stichijos kailinukai-nu nebegaliu,kokis geris thumbup.gif

kiba ryt pries kaledas prasinest pro sendaikcius,bet su maze abi kol issikuisim....bo liksim vienos iki pietu....

turejau ir as kazkada sidabrines lapes puskailinukius-ale kadangi buvo gana seni ir matyt,blogai valyti-po cheminio byret gabalais pradejo,tai as su jais jau senai atsisveikinau verysad.gif o cia,UK,be to,negaleciau nesiot-neduok dieve,kokie zalieji pamatytu-jau buvau pazymeta karta ju doh.gif

o basutes, tai manyciau,kad cia ir butu paduko matavimai-23cm,24cm....
Atsakyti
O siandien tikrai penktadienis? blush2.gif blush2.gif Dingo savaite, nespeju sumirkset.
Man grazus buvo tokie storakulniai bukanosiai kazkurios. Neatsisakyciau tokiu.

MLP, kadangi man siandien dar ketvirtadienis, tai pazadu pirmadieni nulekt kur zadejau ir pasiusiu zinute. Gal ryt dar spesiu, salia gyvynu parduotuve, reikia gyvunijai maisto uzpirkti.

O tai niekas UK nedevi naturaliu kailiu? Jei jie zalieji, tai ir as privaleciau zaliuot?
Atsakyti
Stichija - nice!

P.S. Isaudotas mano zodziu limitas smile.gif
Atsakyti