Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage

vaida, nereikia taip liudnai...

Nieko mergyte paaugs susikursite savo seimos tradicijas 4u.gif
kadangi as buvau vienturte, o mama vienisa mama, tai kucias visada svesdavom tik dviese, bet saziningai su 12 patiekalu, spanguoliu kisieliais ir panasiai. mamai jos seserys visada priekaistaudavo, kam cia darytis toki stala, jei as maza ir man "tipo" dzin. Bet iki sios atsimenu kucias su mama. Kaip laukiu, kada galesiu kurti savo seimos tradicijas ir man nereikes taikytis prie kitu zmoniu tradiciju, kurios ne visos man priimtinos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirattes: 22 gruodžio 2009 - 10:41
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 22, 11:32)

Pas mane siemet liko daug laisvu zaisliuku, nes ash beveik kas metai daperku, o stikliniu ir nekabinau siemet...Labai megstu pavienius zaisliukus, kuriuos kazkas dovanojo, tai siemet gavau balta, keramikini vaikishka arkliuka supama  wub.gif

Net nusišypsojau skaitydama biggrin.gif Tokį arkliuką (įtariu, kad tokį) savo geriausiai draugei padovanojau Kalėdoms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 22 gruodžio 2009 - 10:43
QUOTE(mirattes @ 2009 12 22, 10:40)
Kaip laukiu, kada galesiu kurti savo seimos tradicijas ir man nereikes taikytis prie kitu zmoniu tradiciju, kurios ne visos man priimtinos.

Oi, kaip ash shito laukiu, bet zinau,kad to nebus, kol nebus savu namu...

QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 22, 10:42)
Net nusišypsojau skaitydama biggrin.gif Tokį arkliuką (įtariu, kad tokį) savo geriausiai draugei padovanojau Kalėdoms  biggrin.gif

Maniskis itariu is parduoutves egoistas smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 22 gruodžio 2009 - 10:52
Vaida, kokie gražūs prisiminimai ir kokie liūdni pastarųjų metų vaizdai sad.gif Ir liūdniausia, kad kai niekam išskyrus tave nereikia tos šventės ir tradicijų, tai nieko per daug ir nepakeisi... Bet juk galėtumėt pas tavo mamą važiuoti Kalėdų dieną šventinių pietų smile.gif Arba savo namuose juos rengti smile.gif Palauk, paaugs dukrelė ir bus dėl ko stengtis ir su kuo dalytis džiaugsmais, nenusimink smile.gif
Mes Kūčias visada valgom pas MB tėvus. Jų buvusi (o dabar mūsų esama) kaimynė visada prieš šventes atneša plotkelių iš banžnyčios - čia jau ilgametė tradicija, o Kūčių vakarą MB senelis prie stalo jas padalija. Visada būna "ausyčių" su grybais ir kitokių skanėstų smile.gif Važiuoja ir mano mama. Gera būna visiems susirinkti.

QUOTE(GinCherry @ 2009 12 22, 11:47)
Maniskis itariu is parduoutves egoistas smile.gif

Maniškis (o tiksliau draugės) irgi biggrin.gif Bet man jis toks nekičinis ir mielas pasirodė.
Atsakyti

labai fainas tas arkliukas, turetu draugei patikti, pas mane beveik menesi laiko ant lentynos del grozio stovejo ir po Kaledu toliau stoves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 22, 11:55)
labai fainas tas arkliukas, turetu draugei patikti, pas mane beveik menesi laiko ant lentynos del grozio stovejo ir po Kaledu toliau stoves biggrin.gif

Mes darėm "nekišk nagučių iki Kūčių", bet abidvi neištvėrėm ir vakar išpakavom dovanėles, tai jau žinau, kad patiko labai labai smile.gif Aš irgi tokio noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2009 12 21, 20:20)
http://www.etsy.com/...ing_id=32734659
Va tokio modelio drabuzio niekadaaaaaaaaaaa nebedeveciau.Dabar juokas, bet tuomet... Isivaizduokit, kai mikriuko durys prispaudzia viena is raisteliu, aisku atrisa, aisku isvynioja tave is to sijono ir nuvaziuoja.Su visu sijonu, o tu stovi vasaros nelabai ankstu ryta priesais  keleta daugiabuciu. Kas mate, juoksis bet supras.O kas nemate ir susitinki savo laiptinej doh.gif  doh.gif  doh.gif

cha!!! isatorija smagi. o taip kam buvo? nes as irgi nemegstu sio modelio nuo seniai. O kai pabandziau viena karta iseiti su tokia suknele, supratau, kad nemegztu pagristai - iseikite i veja su ja... tik nepamirskit paradiniu triusiku... lotuliukas.gif
QUOTE(mirattes @ 2009 12 21, 20:24)
O mano siandieniniai, na berods vintage aulinukai. Verstos odos, pagal pada ir batu vidu nenesioti, bet gal nesunesiojami smile.gif

ir dar verstos odos paltas, irgi pagal etikete atrodo senas. Made in England. Bet gal ir ne. Nelabai randu pagal ka issiaiskinti.

abu pirkiniai puikus! Paltas ant pakabos atrodo kaip tecio, bet ant labai plonos merginos jis turi guleti tobulai, jei yra aptemptukas toks. Super! Dar isivaizsuoju labai platu dirza ir lapine kepure. Kitokios cia net neisivaizduoju... reikalauju foto ant saves!!! biggrin.gif
Atsakyti
Vaida2D, po truputi atsiras tos tradicijos tavo namuose.Matys tavo vyras,kaip jus su mazaja laukiat, puosiat namus, dziaugiates, ir jis uzsikres ta nuotaika. O mazoji pradzioj priims kaip zaidima,veliau tie malonus dalykai bus jau kaip vaikystes prisiminimai.
Musu eglute irgi vos ne palubej, kitaip kazin kas is jos liktu. doh.gif
Gin, tai ar namai savi ar tevu namai, gal ne tiek svarbu. As irgi augau tik su mama, tetis mire kai man net pilnai 4 metuku nebuvo. Tos tradicijos nebuvo kazkokio ypatingosd, gal daugiau kaip butinybe, kad taip reikia.Nemoku tiksliai pasakyti. Veliau, kai as savo seima jau turejau, mama pasake- tu dabar gaspadine, daryk kaip tau patinka, Tada ir patiekalu jau budavo reikiamas skaicius.O anksciau , kai buvom dviese,budavo ir duona kaip patiekalas. Budavo plotkeliai,sienas,kuciukai,laselis vyno,o valgiu minimaliai.Kiek gali dviese suvalgyti.
Tiesiog as po viena kita dalyka vis "priklijuodavau" prie viso to laukimo ir ruosos.
Butinas patiekalas isliko burokeliu sriuba su dziovintais baravykais.Tik aguonu pieno nemego nei mama,nei as. Tai jis kazkaip ir pasimirso doh.gif

Peledziuku pokalbius girdejau biggrin.gif Pradzioj nejauku, bet dabar jau zinau ,netgi laukiu kada cia jie prades aiskintis santykius.
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2009 12 22, 12:04)
... reikalauju foto ant saves!!!  biggrin.gif

Grizusi is darbuko nusifotografuosiu ir parodysiu wink.gif Aptemtukas jis kaip kojne biggrin.gif
Atsakyti
danske, aš čia truputį off topic ax.gif o tam mašinų turguj tokių stalų kartais nematei? būtent tokiom kojom, apvalių ir pasiplatinančių blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kniaumiau: 22 gruodžio 2009 - 11:29
Labas rytas smile.gif

Išmintingosios, patarkit, kaip elgtis su skarelių žiedais? laugh.gif Gavau nuostabųjį Nostalgie siųstą papuošalą, bet jis toks sunkus, kad mano šilkinės skarelės jo nesupranta unsure.gif Gal aš kažką ne taip darau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 12 22, 12:28)
danske, aš čia truputį off topic  ax.gif  o tam mašinų turguj tokių stalų kartais nematei? būtent tokiom kojom, apvalių ir pasiplatinančių  blush2.gif

Maciau panasu su keturiom kedem.Tik jis buvo neblizgus.Kojos gal ne visai tiksliai tokios , bet beveik tokios, kaip su letenelem galuose.Kiek jis platinasi negaliu pasakyt, bet ta funkcija turejo. Baldai buna ivairus, sunku nuspet kada kas ka atveza. Paziurek cia- naudotibaldai.lt. Bet dabar lyg ir nera nieko. As ta savininka pazystu gana gerai.O kita, kur vakar kalbejau, tai tik turguj matau. Po svenciu galesiu pafotkint ka jis tures, nes dabar jau turgaus nebus per sventes,

Zvirbli, mane ispokavo mikriukas doh.gif Ir, aciu Dievui, stringu as nenesioju blush2.gif Bet teko koki 100 metru iki laiptines pareiti ir melstis, kad nieko nesusitikciau is kaimynu.Kas mate per langa, tas bent supras kodel tokia apranga, o kas nemate doh.gif
Atsakyti