QUOTE(danske @ 2009 12 21, 16:38)
Tiesa, vienas geras daiktas sodyboje liko mums. Senos egles, dvieju is ju drevese gyvena peledos. Pirma karta kaip issigandau
. Sedejau prie lauzo ir staiga visai zemai prasklende didelis paukstis i tas egles. As sustingau net. Paskui tik issiaiskinau kas ten ir kur gyvena. Matyt jos nera baigscios. Dar ne visai tamsu buvo,kai viena nere i pieva ir atgal .Matyt pele pamate.
Reiskia peledziukams spygliai nekenkia
O girdejai kaip ubauja? - pas tevus sodyboje sitas "augintinis" irgi yra, tai kai issiperi maziukus ir tie mama pradeda suakti pirma karta nejauku buna - toks garsas lyg kas is skausmo dejuotu... o nakti vienkiemyje toks garsas nelabai viliojanciai skamba
QUOTE(Stichija @ 2009 12 21, 20:05)
Vis dar kariauju su tom pirstinem, dabar jau principo reikalas - kas ka
Kol slapios - minkstos ir baltos, isdziusta - susitraukia ir pageltonuoja.....
Uztat jau pasiekiau cheminiu eksperimentu lygi, kad delnai jau balti
, vel merksiu i vandeni
idomios tos tavo pirstines... pabandyk i valykloje paklausti - kai valo oda, jie ja impregnuoja, kad butu minksta ir elastinga. gal jei pirstines isvalius, jos tada nesitrauktu
QUOTE(danske @ 2009 12 21, 21:20)
prajuokinai, bet tikrai uzjauciu...vargse... tikiuosi, kad bent ne su tinkliniais stringais buvai...
o as vakar pasipuosiau egle... ir eilini karta susinervinau... toks jausmas, kad tiek vyro tiek savo seimoj as vienintele laukiu paciu kaledu... o kitiems tai eilinis pasisedejimas prie stalo...
sunervino tai, kad vos uzkabinau kelis zaislus ir vyras liepe daugiau nekabinti, nes nafig tu margumu reikia... kai visus metus laukiau kada galesiu savo grozius uzkabinti, kuriu kiekvienas turi savo istorija, - as irgi turiu ir savo tetes ir mamos zaisliuku. Tetes zaislus parsigabenau is kaimo budama kokiu 4 metu - pasinaudojusi vieninteles tuo metu anukes teisem, uz ka mano teta dar ir dabar man svelniai priekaistauja
buvo 3 dideles dezes, o beliko vos keli zaisliukai... kitus jau pati pirkau, - tysiau apmuturiutus koinese, ranksluosciuose is prancuzijos
ir stovi mano egle tokia vargsele... jauciu, kad neiskesiu ir dar papuosiu ,- turbut net nepastebes...
Ir dar per kucias reikes vaziuoti pas vyro tevus
- kas kart nusiteikineju, kad viskas bus gerai, o buna ssss... - nesuprantu, kaip zmones neturi jokiu seimos tradiciju...kaip saiposi is tu, kurie jas puoseleja... kaip visa vakara zyzia, kad nera ant stalo mesos... nelauzia plotkeliu... nevalgo kuciuku... - egle pradejo puosti, tik todel,kad as pasakiau, jog reiktu... o kitu kalediniu papuosimu nenuima jau treti metai...
o mano mama - gal ir darytu kazka, bet tingi
jau taip galvojau nuvaziuosim namo per kucias ir isjudinsiu as ja, - o dabar va... - pas vyro tevus tai net nekyla rankos kazka daryti, + is anytos veido matyt, kad nelabai ji nori, kad as i jos virtuve lysciau...
ir kai prisimenu, kaip vaikysteje mama su mociute prie koki menesi tardavosi, ka gamins kuciom, ka gamins kaledom... kaip per kucias ateidavo mamos brolis su seima.. teta visada atnesdavo dideli puoda "ausiukiu" - koldunu su grybais. ir visos trys moteros sukdavosi virtuveje... o mes kokie laimingi budavom, kai leisdavo su duonos rieke islaizyti sprotu alieju is skardines
O dabar... nuvaziuosim, anyta lpuse valandos lakstys nezinia ko is virtuves i kambary, tada sugalvos, kad reikia vaziuoti i parduotuve... jokiu sventiniu indu, jokio svenciu dziaugsmo, nieko... ir vyras mano toks - ir suprantu, kad anksciau dar del manes kazkiek apsimesdavo, o dabar jau ir tam tas pats... - kai tik pamato papuostas eglutes, iskarto vos ne depresija prasideda...
laimei, kitais metais jau mano grazuole didesne bus, - bent del jos bus galima stengtis... nes siemet, tai jei galetu -visa egle i burna susikistu
sorry, kad cia eteri pritersiau, bet reikejo saves pagaileti
kol mergina miega, einu kavos isgersiu ir tada isipakuosiu savo grozius