O as gi susimazinau per didele juoda suknele , skalbimo budu Isvadoj ryt ji keliauja pas siuveja persiut uztrauktuko, nes suknia susitrauke per visus galus ir dabar metalinis uztrauktukas baisingai garanksciuojasi , ir jau taip susitrauke, kad ji man beveik mini , siek tiek auksciau keliu , ir per liemeni verzia, nereikejo ant 60* skalbti, but uzteke 50, bet ne, maksimaliste mat... Kai atsiimsiu, pasidemonstruosiu is naujo, nes dabar tai jau tikrai visus ilinkimus taip apgaupia, kad vaje
stichija, svarbu audinio perdaug nesuvarei.
prašyk, kad siuvėja po presu gerai atgaivintų
prašyk, kad siuvėja po presu gerai atgaivintų
ui...Stichija...kazkaip skausmingai net skamba...man susitraukes rubas dazniausiai net nebe rubas
QUOTE(Nostalgie @ 2009 12 10, 21:48)
ui...Stichija...kazkaip skausmingai net skamba...man susitraukes rubas dazniausiai net nebe rubas
Kad neimk i sirdi, kaip tik, dar net sakyciau atsigavo po skalbimo... Nesusiglamze, nesukietejo, viskas vietose, tik 1-2 dydziais mazesne , man irgi labai sirdi skaudejo, bet viskas baigesi sakyciau visai gerai... Cia juk tas pats, kaip nukirpti suknele, ar is seno audinio ir modelio persiuvant ka nors atnaujinti... Vienu zodziu, viskas OK
QUOTE(Stichija @ 2009 12 10, 21:40)
O as gi susimazinau per didele juoda suknele , skalbimo budu
resikia tikrai vilna! saunu! pasirodyk vel!
Aga, stichija, butinai pasirodyk tuos islinkimus
Aciu uz pagyras batukams. Seip is ilgio jie man lyg ir geri (37 dydis) bet vakazkaip ta nosis tokia neauksta, siaura, nezinau kaip pavadinti, kad koja paspausta, kaip bulkute atrodo.
O parduot ju tikrai nepardavinesiu, nebent padovanosiu. Nes uz tiek kiek mokejau butu ne geda prasyti
Aciu uz pagyras batukams. Seip is ilgio jie man lyg ir geri (37 dydis) bet vakazkaip ta nosis tokia neauksta, siaura, nezinau kaip pavadinti, kad koja paspausta, kaip bulkute atrodo.
O parduot ju tikrai nepardavinesiu, nebent padovanosiu. Nes uz tiek kiek mokejau butu ne geda prasyti
Gin, kaip kalediniai zaisliukai. Jei isigytum didesni ar sugalvotum , kad nebereikia, tai zinai kas juos myles
Ne i tema, bet buvau pazadejus parodyt ant saves ta savo lobi, aisku yra ir derinukuose, bet sita foto specialiai jum
Tikra Snieguole . Zinai, dauguma rubu su tavim geriau atrodo, negu su pardavejom
Pas mus keli gramai sniego pasirode. Kazin ar ilgam, o tai eglute tampa nei sis nei tas.Prisimenu vienas Kaledas.Sniego virs galvos, Kuciu vakara siek tiek atleido salti, o nakti vel salo. Tai serksnas, medziai poksi....Musu sodyba pakalnej, arciau upes, o ant kalniuko gyvenviete. Ir taip graziai dumai is kaminu kyla, visur zibureliai dega. Ach..
Pas mus keli gramai sniego pasirode. Kazin ar ilgam, o tai eglute tampa nei sis nei tas.Prisimenu vienas Kaledas.Sniego virs galvos, Kuciu vakara siek tiek atleido salti, o nakti vel salo. Tai serksnas, medziai poksi....Musu sodyba pakalnej, arciau upes, o ant kalniuko gyvenviete. Ir taip graziai dumai is kaminu kyla, visur zibureliai dega. Ach..
Gin miniatiuros tikrai, kaip kaledu zaisliukai. Sukabinciau visus ant egles
Stichija, tikra snieguole, pasigauk kaledu seni i paranke ir pasisvilpaudami drozkit besirengianciu ziemai miestu
Stichija, tikra snieguole, pasigauk kaledu seni i paranke ir pasisvilpaudami drozkit besirengianciu ziemai miestu
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 11, 10:22)
Ta proga, kad vienas is miniuku pozavo tai visus "nutraukiau" Buvau lyg ir pazadejus
butinai ant mozolio uzlipt reikejo..... ech.....
Stichija...... raskazy snieguracka, gdie byla....?