Dėkui dar kartą
Gin gavo trumpą Guerlain istorijos santrauką - juk reikėjo įrodyti, kad parfumerinio ordino esu verta Bet jeigu rimtai, tai gal pavasariop, atšilus orams ir praėjus epidemijoms, kokį jungtinį teminį parfumerinį renginuką Kaune suorganizuoti?
As tokiems dalykams pasirasau. Buvau paskyrus penktadienio vakarus kvepalu paieskoms ir visam kam apie juos. Bet tai darbai ( kad ja kur velniai nusinestu ta musu valdanciaja) , tai vel kas. Ir namuose ne vienas atsitiktinis kvapas. As jau pradedu manyti, kad tikrai kazkas vagia musu laika. O gauti zinias ant lekstutes- su didziausiu dziaugsmu
As irgi uz
Danske, prašau, primink pavadinimą kvepaliukų užklijuosiu ant jo, kad nepamiršt
QUOTE(danske @ 2009 12 17, 20:33)
Cia jau taaaaaaip, uzuodziu Mane patike megineliai tai nervina, nes reikia daugiau. Surinksiu tuos, kuriu jau buteliukus turiu ir galesiu kada nors tau pasiusti.
Nebuciau drisus net pasvajot apie tai
QUOTE(danske @ 2009 12 17, 21:10)
Oo, cia tai geras
Nady sake siandien linkejimu ateis susirinkti
Toks piratinis atvirukas
Beje, Danske, primink ir man koks chanelis, nes ir vel uzmirshau, dabar ant buteliuko uzsirashysiu
BUvo klausimu ka rengtis saltu oru, tai radau tokius paveiksliukus iliustruojancius Pirmam paveiksliuke tai viskas, kaip darau ir ash Tik nesidedu silto megztuko po paltu dar vieno, nes turiu silta palta, bet tokia ideja pakisho drauge visai netycia tai galvoju tokiu budu plonesnius paltus pasiltint
Ir antro saliko nesidedu
Ir antro saliko nesidedu
As su dviem salikais vaikstau - juoda po apacia deduos del silumos, o ant virsaus raudona del grozio
Labas rytas
Gin įdėtos apsirengimo instrukcijos vertos dėmesio Reikės pagalvoti, kaip turimą garderobą pritaikyti
Turiu prašymą. Parfumerinį Gal kas nors turite tuščių/beveik tuščių mėginukų nuo kvepalų (būna prie žurnalų įdėti, kartais parduotuvėse dalina, etc.) ir jums jų tiesiog nereikia? Mielai priglausčiau
Gin įdėtos apsirengimo instrukcijos vertos dėmesio Reikės pagalvoti, kaip turimą garderobą pritaikyti
Turiu prašymą. Parfumerinį Gal kas nors turite tuščių/beveik tuščių mėginukų nuo kvepalų (būna prie žurnalų įdėti, kartais parduotuvėse dalina, etc.) ir jums jų tiesiog nereikia? Mielai priglausčiau
Nady, buk linksma ir laiminga! O tortas cia toks ... na ta pacia proga,
Surinksiu nepatikusius arba tokius, kur jau didesni kieki turiu ir nusiusiu Gin pirmadieni.Nes jau pazadejau. Bus gi tokiu, kurie ir jai nepatiks. Jus kaip nors susisieksit
Idejos apsimuturuoti geros. As tai turiu ilgus kailinius, jie gana sunkus, tai vien nuo ju nesimo susylu
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 17, 19:09)
Zinojau, kad bent kasnors ivertins
maciau, ivertinau! uzpavydejau, tai nutylejau
QUOTE(danske @ 2009 12 17, 23:10)
As jau pradedu manyti, kad tikrai kazkas vagia musu laika.
va va va!!! taip ir yra, nes anksciau nesuprasdavau, kur kokia savaitele dingo, dabar dingsta istisi menesiai. Lapkricio ir gruodzio as nepajutau... ariau ir tiek...
Minerva, ash turesiu pora, pas mama radau, tai kai ji baigs, galesiu atiduot ir pas mane metosi Gwen stefani vienas meginukas Ir dar viena turiu nenaudojama purskiama, bet tas jauciu netinka, nes neisivaizduoju kaip i ji kanors ipilt Kazkaip atrodo daugiau ju namuose buvo,bet turbut ir ishsimete