Ačiū už sveikinimus ir linkėjimus
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 17, 12:17)
Turek sazines tokius vaizdus priesh pusrycius rodyt
Neturiu Aš save guodžiu tuo, kad jeigu laikyčiausi dietos, tai bent jau vintage padėklas liktų man, nesidietinančioms pyragėlius išsidalinus
Ej kaikas jau papietavo ir mielai desertui sukirstu pasiulytus gardesius
Minerva, tu uogienės diena
kokios sventines nuotaikos pas mumi Minerva, cia tau pati kepiau
na...jie tokie juokingi geraja prasme nuotaika keliantys
labai aciu ateityje pasitaikys visokiu kainu, bet tie daiktai bus tikrai to verti
Gin, kazkodel kai dejau ta zvyneliuotaji, pagalvojau apie tave, prisiminiau berete
QUOTE(danske @ 2009 12 17, 10:44)
Nostalgie , juokingi ? Cia 1:1 dirzams?
na...jie tokie juokingi geraja prasme nuotaika keliantys
QUOTE(mirattes @ 2009 12 17, 12:02)
Nostalgie, sveikinu su geletaisiais namukais internete Tikejausi gazdinanciu kainu, bet dziaugiuos, kad tokiu neradau
labai aciu ateityje pasitaikys visokiu kainu, bet tie daiktai bus tikrai to verti
Gin, kazkodel kai dejau ta zvyneliuotaji, pagalvojau apie tave, prisiminiau berete
Minerva su tortadieniu
Jei galeciau, padovanociau va ka
Papildyta:
Cia kaip pazadejau, suknia before isplovima sutraukimo budu ir po jo , patrumpejo tai laaaaaaaaaabai......
before
after
galvos nera, bo ant jos aliejus, kauke saknim ir didelis tiurbanas
Klausykit, o ji man dabar jau ne per maza???
o cia planuojami batukai prie jos, jei tik sulauksiu kada nors is tu Tolimuju Rytu
aisku deja ne vintage
Jei galeciau, padovanociau va ka
Papildyta:
Cia kaip pazadejau, suknia before isplovima sutraukimo budu ir po jo , patrumpejo tai laaaaaaaaaabai......
before
after
galvos nera, bo ant jos aliejus, kauke saknim ir didelis tiurbanas
Klausykit, o ji man dabar jau ne per maza???
o cia planuojami batukai prie jos, jei tik sulauksiu kada nors is tu Tolimuju Rytu
aisku deja ne vintage
Stichija, dabar graziau atrodo, negu pries. O is sono - gal atsistojai tik taip. As pati nemegstu, kad po dupce palistu. Tik turetu susilygint, sedint vistiek pasikelia siek tiek.
O pirstines Labai grazu tas platejimas i virsu,ai, ai..
Baciukai grazus.
O pirstines Labai grazu tas platejimas i virsu,ai, ai..
Baciukai grazus.
QUOTE(danske @ 2009 12 17, 13:41)
Stichija, dabar graziau atrodo, negu pries. O is sono - gal atsistojai tik taip. As pati nemegstu, kad po dupce palistu.
Kad mano figura tokia is sono , labai nesveikai riestas uzpakalis , liemenuotu paltu praktiskai neina pritaikytis, nes prieky viskas liuks, o is nugaros - uodega kelia viska i virsu ir gaunasi paltas kaip su kupra , nezinau ar cia stuburas biski islinkes/iskrypes, nors ir siaip pati uodega nemenka
QUOTE(Stichija @ 2009 12 17, 14:21)
aisku deja ne vintage
batai - net seile nutyyyyyyyyyyyyso....
ir labai deduosi prie kvepianciu sveikinimu Minevrai
O man su krutine tas pats.Amzinai kelia prieki i virsu ir visa ruba vercia atgal. Kaip nesciai. Po krutine nedaug, bet per... Jei rasciau, tai deveciau 75 HIJ KL ar kzka tokio.