danskes ideti bateliai kokie smagus ne mano stiliaus, bet jauciu tokias visai mielai iseiciau bent karta i zmones juokingi
Danskes ir Gardi abijeu batukai puikus Tokius kaip Gardi ir pati turiu, tik pas mane zali ir zomsiniai, tik gaila kulniukai nelabai grazus, matos nesioti nemazai
QUOTE(danske @ 2009 12 17, 00:25)
Va laiveliai. Cia vidutiniu kulniuku, bet buna auksteniu. Ir priekis toks, pailginta nosyte
koooookie .. kaip ir Nostalgie rase, stilius kaip ir ne mano - as smailiapriekiu nekenciu, bet sitiems tai visiskai netrukdo - kaspineliai pukiai atsveria. as mielai nesiociau. su kokiom keistesnem kojinem, ne klasikinem - su kokiu blizgiuku...
Danske, sakyč tikrai savo vietoj laiveliai, kažko man Džiulija Roberts prieš akis stovi kai į juos žiūriu
turiu prieš... 6/7 metus pirktus batus Dolitoje, (gal jau irgi vintage ) nes širdis neleidžia išmest vis galvoju kaip juos atnaujinti. t.y kaip kailį viduje atnaujinti, nes labai susiplojo na ir pašiuro ir pan.
bet jie.. riestanosiai bukos nosytės, bet nu labai tokie
vieninteliai batai kurie primena kažką į smailianosius/riestanosius bet ..
nu aš čia į lankas... reik nufotkint savo "vintage" gal patartumėt kažką nes po kelių metų nenešiojimo galvju juos vėl išsitraukt reiktų
turiu prieš... 6/7 metus pirktus batus Dolitoje, (gal jau irgi vintage ) nes širdis neleidžia išmest vis galvoju kaip juos atnaujinti. t.y kaip kailį viduje atnaujinti, nes labai susiplojo na ir pašiuro ir pan.
bet jie.. riestanosiai bukos nosytės, bet nu labai tokie
vieninteliai batai kurie primena kažką į smailianosius/riestanosius bet ..
nu aš čia į lankas... reik nufotkint savo "vintage" gal patartumėt kažką nes po kelių metų nenešiojimo galvju juos vėl išsitraukt reiktų
Man tokie laiveliai tinkami labai prie pvz. tokiu suknuciu, ar panasiai.
Gali buti spalvoti, ne lakiniai, be bantiko.
Arba su paprastu vienspalviu tiesiu sijonuku , paprastuciu megztuku ar cardi, o tada tinka spalvotos kojines , dar tinkamu spalvu skarute ar sage.
Ir as turiu vienus batus is Dolitos. Vakar avejau, nors prie kailiniu jie ir visai ne i tema buvo. Bet naturalus kailis , silta, patogu, ai... apsimeciau, kad man grazu
Gali buti spalvoti, ne lakiniai, be bantiko.
Arba su paprastu vienspalviu tiesiu sijonuku , paprastuciu megztuku ar cardi, o tada tinka spalvotos kojines , dar tinkamu spalvu skarute ar sage.
Ir as turiu vienus batus is Dolitos. Vakar avejau, nors prie kailiniu jie ir visai ne i tema buvo. Bet naturalus kailis , silta, patogu, ai... apsimeciau, kad man grazu
Nostalgie , juokingi ? Cia 1:1 dirzams?
Minerva, linkiu, kad viena gruodzio 17-osios ryta iki situ duru Tau liktu tik keli zingsniai. Su gimtadieniu!!
QUOTE(danske @ 2009 12 17, 11:31)
Minerva, linkiu, kad viena gruodzio 17-osios ryta iki situ duru Tau liktu tik keli zingsniai. Su gimtadieniu!!
Ačiū, Danske Fantastinis palinkėjimas
prisidedu ir as prie linkejimu-su gimtadieniu
Nostalgie, sveikinu su geletaisiais namukais internete Tikejausi gazdinanciu kainu, bet dziaugiuos, kad tokiu neradau