QUOTE(Minerva @ 2009 12 16, 11:58)
Neveltui greit kaledos... Tik o is kur adresa suzinojo?
QUOTE(Minerva @ 2009 12 16, 12:19)
Kokias pėdkelnes derinti prie tookio šalčio?
As siandien ejau su 80 denu berods, arba 60, ir nesusalau, nors sijonas sintetinis ir visai plonytis
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 16, 19:27)
Na, kad mano kurinys tai tiesa, bet as tokio dalyko niekur pritaikyt nesugebeciau, o ir sitam variante ant tu juodu batuku man nelabai ziuris, noretus sviesiu Ir dar ta "pukine" medziaga - manau toks daiktas daug geriau ziuretus ir butu praktiskesnis jei butu padarytas is odos ir tik medziaginem detalem
QUOTE(Stichija @ 2009 12 16, 18:55)
Aciu uz nuoroda, labai dailus, bet man tik paziuret Neturiu prie ko derinti, arba gal nemoku , man kazkaip arciau dusios arba Merlinos laiku spilkos arba disko laiku platforminiai , jei sumastysi uz mane prie ko as galeciau derinti - griebsiu
o as pritariu Stichijai - ir mano spintoje tokiu batuku nei su ziburiu, nors paziureti grazu...
o cia siaip akims: Bonie & Clyde
Papildyta:
Kur as tai maciau?
Kai reikia- nera, o kai ne- tada prasom.
Parsinesiau neblogus nosinukus, senus dvejus klipsus , sagyte, Teddy - golfo zaideja
O ejau su tikslu, pomanderio, nes veliau gali nelikti. Tik nenuejau
Ideja sepeteliams ir tusui superine. Man reiktu sukoms . Dabar turesiu omeny, kam galima dar toki daikta pritaikyti. O matydavau tikrai idomiu.
Parsinesiau neblogus nosinukus, senus dvejus klipsus , sagyte, Teddy - golfo zaideja
O ejau su tikslu, pomanderio, nes veliau gali nelikti. Tik nenuejau
Ideja sepeteliams ir tusui superine. Man reiktu sukoms . Dabar turesiu omeny, kam galima dar toki daikta pritaikyti. O matydavau tikrai idomiu.
neseniai ziurejau Coco Avant Chanel... Filmas mielas, bet labai negilus... Bet mane suglumino tai, kad ji viska padare gana jauna...
Cia 26 metu...
Cia 26 metu...
QUOTE(Gazelle @ 2009 12 16, 19:46)
Tik o is kur adresa suzinojo?
Adresą sužinojo iš manęs - visai kitu tikslu (man taip atrodė)
Apie pomanderius.
Taip, deja, nepigūs. Bet pigesnių nei 44 Lt (šiuo metu tiek kainuoja) Lietuvoje tikrai nebuvo...
Dėl kvapo keitimo - įjunkite fantaziją ir išradingumą: galima įdėti ambros kubelio puselę (kubelis - 11 Lt L'Occitane), galima iškvėpinti molinę aptakią šukę, galima įdėti maišeliuką su pvz. gvazdikėliais ir apelsinų žievelėmis, dar ką nors - svarbiausia, kad tilptų ir netirptų
Kodėl tooookia neteisybė? Gavau savo batelius gražiuosius, o taip atšalo... Jaučiu teks pakentėt, bet juos išleist pasiganyt
Danske, gal pasirodysi, ką turi?
Jetau, imčiau Bonie veidą, jei kas duotų
Danske, gal pasirodysi, ką turi?
QUOTE(Gardi @ 2009 12 16, 20:42)
Kodėl tooookia neteisybė? Gavau savo batelius gražiuosius, o taip atšalo... Jaučiu teks pakentėt, bet juos išleist pasiganyt
Neteisybe todel, kad mum ju neparodai
Ir kam tau tas Bones veidas, kai dar geresni turi
Bandziau fotkint, meskis kaip meskis, o klipsiukus nemoku. Tas fotikas kazkoks negudrus.
Visai nureguliavau ir nebemoku net prastu foto. Sunervino
Visai nureguliavau ir nebemoku net prastu foto. Sunervino
QUOTE(danske @ 2009 12 16, 20:00)
Žinok, šukoms anas mažas, nebent šukutės kokios nedidelės... Tas indelis mažas, manau, kokiai grietinėlei skirtas jis. Daugiau jokių to servizo indų nebuvo. Gaila, cukrinė būtų irgi radusi vietą... Et, užteks to, ką radau
Batai gražūs, bet maži, man netiktų
Va laiveliai. Cia vidutiniu kulniuku, bet buna auksteniu. Ir priekis toks, pailginta nosyte