QUOTE(GinCherry @ 2009 12 16, 17:04)
Laisve, patiko man tas dalykas tusui ir pan.
Ačiū, Gin Ir man patiko. Net, sakyčiau, vonią papuošė. Atrodo, jog seniai jo čia reikėjo...
ne suknelė reikalinga,ir jūs joje paskęstumėte
o apie parodą tai nepapasakosiu,nes ten reikia pamatyti o ne pasakoti.
tiesiog daug puošnių/kasdieninių suknių,kurios kiekviena kaip atskiras kūrinys
taip pat visokie kvepalų buteliukai,vėduoklytės,nesvietiško smulkumo karoliukais išsiuvinėtos piniginės ir rankinės
o apie parodą tai nepapasakosiu,nes ten reikia pamatyti o ne pasakoti.
tiesiog daug puošnių/kasdieninių suknių,kurios kiekviena kaip atskiras kūrinys
taip pat visokie kvepalų buteliukai,vėduoklytės,nesvietiško smulkumo karoliukais išsiuvinėtos piniginės ir rankinės
oi,nepasakok,nes ir as uzsimaniau i ta paroda
atrodo,juk cia(ta prasme,Uk ir pacioj skotijoj) tiek visko,pilna muzieju ir pan,bet juk kiekvienas savitas ir dar kai prakalbai apie smulkmenas-net sirdi suspaude,kaip noreciau pamatyt bent akies krasteliu
del Laisves-taip,ji cia senai ir galim mes cia det ka panorejusios,gal del to man si tema taip patinka,kai nera pavydo ir pestyniu
atrodo,juk cia(ta prasme,Uk ir pacioj skotijoj) tiek visko,pilna muzieju ir pan,bet juk kiekvienas savitas ir dar kai prakalbai apie smulkmenas-net sirdi suspaude,kaip noreciau pamatyt bent akies krasteliu
del Laisves-taip,ji cia senai ir galim mes cia det ka panorejusios,gal del to man si tema taip patinka,kai nera pavydo ir pestyniu
moksleiviams/studentams 3lt,paprastiems mirtingiesiams-6lt
nu mes užsirovėm ant labai plepios salės darbuotojos,tai ji papasakojo,kad paroda neturi jokių mecenatų,bet Vasiljevas nekėlė bilietų kainos ir iš to negaus nė cento
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 16, 17:24)
Stichija tikrai gi, pati vairuojanti esi, tai kas cia yr
Papildyta:
Stichija, ar matei batukus? .Coliukinis dydis
Papildyta:
Stichija, ar matei batukus? .Coliukinis dydis
Nu gal ant Kaledu ir nusirausiu , bet labai nemegstu vairuot, tai diedo prasysiu, kad nuveztu
Aciu uz nuoroda, labai dailus, bet man tik paziuret Neturiu prie ko derinti, arba gal nemoku , man kazkaip arciau dusios arba Merlinos laiku spilkos arba disko laiku platforminiai , jei sumastysi uz mane prie ko as galeciau derinti - griebsiu
eikit eikit,Stichija,taigi tokie batukai man atrodo netgi labai priderinami
na,pirmas į galvą atėjęs jūsų spintos daiktas-tai balta suknia (na,kur su kailinukais derinot)
tai va,prie tos suknios,jie man kažkaip labai prisiderino
na,pirmas į galvą atėjęs jūsų spintos daiktas-tai balta suknia (na,kur su kailinukais derinot)
tai va,prie tos suknios,jie man kažkaip labai prisiderino