O kaip su triusio kailiais baigesi?
QUOTE(Stichija @ 2009 12 10, 21:08)
O kaip su triusio kailiais baigesi?
Glosciau, pesiojau. Su siuo dalyku viskas OK, bet... vieni didoki per pecius, kiti lyg ir geri bet rankoves trumpokos ir pamusalas labai murzinas. Net nepalonu kazkaip. Bet ilgis labai patiko... aj apseisiu
QUOTE(GinCherry @ 2009 12 10, 18:34)
Danske, jau nepasikuklinsiu si karta Mano iniciatyva ta dovana pas tave atkeliavo, nes kaip visada ish kitos puses pastebejau, istraukiau, paciupinejau, galvoju silkas, paziurejom i etikete, kad rimtai ir nusprendem paimti dovanu Tik kadangi Nostalgie turejo siusti sages tai jai ir idaviau Tiko/patiko?
TIk pazastyje skylute yra
TIk pazastyje skylute yra
Aisku, kad patiko. Ypac tas pastebejimas is tos puses Turiu tokio rudumo pinta dirza, belieka kaubojiskus batus rasti. Labai patenkinta tokiu
QUOTE(reeva @ 2009 12 10, 21:28)
čia kad tik tusčiai nepliurpti,parodysiu sijono raštą.
tik žinoma,kaip visada,realybėje spalvos ryškenės
nerodo
matau
nuorodą idėjau
kodėl man niekaip nepavyksta nuotraukų idėt??
nuorodą idėjau
kodėl man niekaip nepavyksta nuotraukų idėt??
QUOTE(danske @ 2009 12 10, 22:14)
Aisku, kad patiko. Ypac tas pastebejimas is tos puses Turiu tokio rudumo pinta dirza, belieka kaubojiskus batus rasti. Labai patenkinta tokiu
Ash kaip tik Nostalgie pasakojau kaip daznai daiktus pastebiu is kitos puses ir kad neiti aplink siekiu is ten kur stoviu, kad nieks nepaimtu Taip ir savo pieno spalvos svelnuma nugriebiau
Miratess, batu kulnas labai patiko
QUOTE(reeva @ 2009 12 10, 21:30)
grazus rastas labai. lauksiu sijono
Papildyta:
QUOTE(reeva @ 2009 12 10, 21:30)
formatas turi buti .jpg
tai nelauk,nes sijonas visiškai elentarus,tokio pat 'fasono' kaip kad tu kątik rodei savo derinuke (ir dar nefotogeniškas niekiek)
QUOTE(reeva @ 2009 12 10, 21:34)
tai nelauk,nes sijonas visiškai elentarus,tokio pat 'fasono' kaip kad tu kątik rodei savo derinuke (ir dar nefotogeniškas niekiek)
noriu paziureti kaip ant taves... bet ne tai ne
oj,ant manęs sakai
nu gaaaal kadanors
nu gaaaal kadanors
QUOTE(mirattes @ 2009 12 10, 19:49)
pasirodysiu kokius batus nukoviau, nezinau ar sandeliuoti ar galima nesioti. Seip bandysiu gal nesioti.
superiniai batai nors jau eile ir taip turbut gyva issirikiavus, bet ir as stoju