Cia apie ta su molio rutuliuku viduje? Maciau ir ash juos, bet kazkaip ish Minervos blogo susidariau ispudi, kad kaina ju geroookai mazesne, apie 20 lt, tai kai pamaciau, kad 60 beveik tai nustebau ir ne geraja prasme.Mamai norejau paimti, bet netilpau i dovanos biudzeta susitarta
Dekui makaroncike,bet baisiai jis panasus i mano turima, tik cia be sagu
aha, kaina mane irgi nustebino labai... dar suabejojau... bet akyse man kaip vizija žodžiai iš Minervos blogo... ir tuo pat metu pardavėja sako - jų nebegamins... čia likučiai išparduodami... vien dėl to neatsilaikiau
QUOTE(mrs Shirley @ 2009 12 16, 16:42)
na reikia parašyti... nes pirma atėjus į temą įmetei nuorodą į savo turgiuką kiek pamenu, o dabar tik foto dedi be komentarų.. na dėl to to taip ir pasirodė
nenorėjau įžeist.
nenorėjau įžeist.
Prašyčiau kokrečiai, ant kurio tamstos mazolio užmyniau. Nuoroda į turgelį buvo Skelbimų temoje, tad nereikia rautis ten, kur nereikia.
Ką reiškia be komentarų, jei parašiau, kam pritaikiau naudoti indelį... Tamsta čia eismą reguliuoji, ar kaip?
Ei panos, ramiai , imkit po
Sis skyrelis visada pasizymejo vidine kutura ir inteligencija, niekad nebuvo jokiu barniu ar piktumu, jei norit - pasibarkit per a.z. , bet siulyciau but ismintingom ir saugot savo grozi, bei visai nei pyktis, nei bartis
Sis skyrelis visada pasizymejo vidine kutura ir inteligencija, niekad nebuvo jokiu barniu ar piktumu, jei norit - pasibarkit per a.z. , bet siulyciau but ismintingom ir saugot savo grozi, bei visai nei pyktis, nei bartis
Aš nepykstu, tik teiraujuosi, kieno leidimo reikia norint pasirodyti dienos pirkinius. Prisipažinau, kad puikybė - nuodėmė, ale man varo turgun, iš kurio ką tik grįžau
QUOTE(Stichija @ 2009 12 16, 16:55)
Ei panos, ramiai , imkit po
Sis skyrelis visada pasizymejo vidine kutura ir inteligencija, niekad nebuvo jokiu barniu ar piktumu
Sis skyrelis visada pasizymejo vidine kutura ir inteligencija, niekad nebuvo jokiu barniu ar piktumu
aš nevaikštai ant svetimų mazolių ir į svetimus daržus nelendu.
Prašyčiau neįžeidinėti, Laisve.
niekieno leidimo klaust nereikia. jeigu esu nesupratlyva, persiprašau, bet kai "ateina" kažkas naujas, ir "iš dangaus" deda daiktus, kur to pačio nario daiktų mačiau - senienų turgelyje - tai labai dviprasmiškos mintys kyla.
aj. whatever. SM yra SM. turbūt čia kitaip nebūna
Aš - ne kažkas naujas. Nuo pačios pirmos temos čia esu
O kad turėjau asmeninių problemų ir kurį laiką kelias temas praleidau ir čia nerašiau, tai, manau, tikrai nereikia tamstos leidimo... Taip, kad nepradėkim ten, kur nereikia Geriau tiesiai šviesiai parašytum, kas ne(pa)tiko...
Kaip galėjai matyti senienų temoje daiktą (kalbu apie indelį), kurio nesiruošiau parduoti...
O kad turėjau asmeninių problemų ir kurį laiką kelias temas praleidau ir čia nerašiau, tai, manau, tikrai nereikia tamstos leidimo... Taip, kad nepradėkim ten, kur nereikia Geriau tiesiai šviesiai parašytum, kas ne(pa)tiko...
Kaip galėjai matyti senienų temoje daiktą (kalbu apie indelį), kurio nesiruošiau parduoti...
matyt man vištakumas, bet niekada nepastebėjau
QUOTE(reeva @ 2009 12 16, 17:09)
suknia dėkoja už pagyras
žodžiu,jaučiu ryt su suknia žygiuosiu,nes šian su džinsais žiauriai kojos sušalo
ir dar buvau labai įdomioje parodoje
jau čia labiau antikvaras,o ne vintage,bet laabai gražu (ir kaip jos su tokiais liemenėliais nesulūždavo?
žodžiu,jaučiu ryt su suknia žygiuosiu,nes šian su džinsais žiauriai kojos sušalo
ir dar buvau labai įdomioje parodoje
jau čia labiau antikvaras,o ne vintage,bet laabai gražu (ir kaip jos su tokiais liemenėliais nesulūždavo?
O gal tau tos suknios nereikia? Negrazi visai Yra kam grazi
Del parodos tai pavydziu, as juodai i ja noriu, ale nera kaip istrukt sostinen Geriau papsakok, ka idomaus matei
Stichija, nugis pasiprašyk vyras kad dovaną tokią tau - Kalėdoms, į sostinę, į parodą... dar kurnors pasikultūrint taigi tik valanda kelio ir pas mus
arba sėsk į traukinį, taip romantiškai atbildėsi, pabūsi dieną ir atgal
arba sėsk į traukinį, taip romantiškai atbildėsi, pabūsi dieną ir atgal