nu va ir tema i pabaiga
QUOTE(Gaudvilė @ 2009 12 30, 16:30)
vaiko reakciją parašysiu - tos su alyvos šakele viršus gal ir nieko, bet vidus "tep-lep", o su rožėm irgi visai nieko ( tokį feisiuką liepė uždėt ).
Perspėju, vaikas apie dekupažą žino tik teoriškai ir tik kelis daiktelius yra čiupinėjęs
Perspėju, vaikas apie dekupažą žino tik teoriškai ir tik kelis daiktelius yra čiupinėjęs
Ačiū už nuomonę, bandyta buvo specialiai taip daryti vidų
kristule666, ir tau ačiū už nuomonę
Is paskutinių darbų labai patiko kvarteto 3D dėžutė, - nors labiau patiko spalvinis sprendimas, išbaigtumas ( pati 3D technika man ne prie širdies ), ir paskutinė sparnuota dėžutė labai labai gražus motyvas ir subtiliai neperkrauta
Gadriukės visi be išimties darbai gražūs , kruopštūs, puikiai suderintos spalvos ir faktūros o tokių auskarų sau norėčiau
Papildyta:
na manau nuo dekoruojamo daikto stiliaus priklauso... na bet kaip sakant "Skonis darugų neturi"
bus_ka, kruopštūs darbai manau ateityje išvysime daug puikių tavo darbų. Paskutinė dėžė labiausiai patiko,- taip neįprastai ir orginaliai suderinti skirtingi motyvai
Frosted aš nedaryčiau daugiau nieko tai dėželei
vos Sobieskos damos nepamiršau tobula technika ir atlikimo kokybė, gražiai į visumą "sulieti" skirtingi motyvai
Gadriukės visi be išimties darbai gražūs , kruopštūs, puikiai suderintos spalvos ir faktūros o tokių auskarų sau norėčiau
Papildyta:
QUOTE(taburete @ 2009 12 30, 15:00)
o žinokit, man tie swarowskiai TAAIP baisu ant dekupažuotų daiktų..
sugadina visą vaizdą..
nu sorry, gal čia aš viena tokia nesuprantanti meno...
sugadina visą vaizdą..
nu sorry, gal čia aš viena tokia nesuprantanti meno...
na manau nuo dekoruojamo daikto stiliaus priklauso... na bet kaip sakant "Skonis darugų neturi"
bus_ka, kruopštūs darbai manau ateityje išvysime daug puikių tavo darbų. Paskutinė dėžė labiausiai patiko,- taip neįprastai ir orginaliai suderinti skirtingi motyvai
Frosted aš nedaryčiau daugiau nieko tai dėželei
vos Sobieskos damos nepamiršau tobula technika ir atlikimo kokybė, gražiai į visumą "sulieti" skirtingi motyvai
sobieska kaip as tave myliu uz tokia atgaiva mano akims kalba apie dezute. Tobula.
Dar labai patiko kvarteto darbeliai... nu labai labai
Dovė*, šiaip kaip pasižiūri i atskiras dėžutės detales, tai lyg ir norėtųsi kabinėtis, nes matosi jog iš atskirų motyvų, bet kai pažiūri visumą, ji labai įdomi ir tikrai gerai atrodo. O tai yra todėl, kad tie motyvai tarpusavyje suderinti.
P.S. prašau atleisti, jei klystu, jog iš atskirų motyvų. Norėjau pasakyti, kad ir portretas ir gėlės ir raštai...
Dar labai patiko kvarteto darbeliai... nu labai labai
Dovė*, šiaip kaip pasižiūri i atskiras dėžutės detales, tai lyg ir norėtųsi kabinėtis, nes matosi jog iš atskirų motyvų, bet kai pažiūri visumą, ji labai įdomi ir tikrai gerai atrodo. O tai yra todėl, kad tie motyvai tarpusavyje suderinti.
P.S. prašau atleisti, jei klystu, jog iš atskirų motyvų. Norėjau pasakyti, kad ir portretas ir gėlės ir raštai...
Bus ka, saunuole.grazu
Siandien pavarciau "dekupazo magija", padariau isvada, SM forumas daug geriau ir darbai grazesni.
Visoms uz tai po
Siandien pavarciau "dekupazo magija", padariau isvada, SM forumas daug geriau ir darbai grazesni.
Visoms uz tai po
QUOTE(ELlJA @ 2009 12 30, 18:30)
sobieska
Aciu tau ir kiekvienai atskirai
aš vis kai tavo avatarą pamatau nori nenori jau tokia "ulibkė" veidą papuošia
Ačiu, merginos labai labai, taip padrąsinot!
Dėžę dariau vos ne savaitę kol viskas suėjo į vieną, bet man taip patinka tas kūrimo procesas! Motyvai tai tik du -portretas su gėlem yra iš dekupažinio popieriaus-jie taip ir buvo kartu, na, o visą kitą prilipo
Dar kartą labai ačiu už gerus žodžius. Einu toliau "šviėstis"
Dėžę dariau vos ne savaitę kol viskas suėjo į vieną, bet man taip patinka tas kūrimo procesas! Motyvai tai tik du -portretas su gėlem yra iš dekupažinio popieriaus-jie taip ir buvo kartu, na, o visą kitą prilipo
Dar kartą labai ačiu už gerus žodžius. Einu toliau "šviėstis"
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.