Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

na ta su tulpem raudonom, tai ziauriai grazi. padekliukas, jei neklystu. super:)
Atsakyti
Sveikos, mergaites!
Reikia skubaus patarimo. Padariau dezute, kuri keliaus dovanu ryt, bet nezinau, kaip pabaigti.. sad.gif
Atrodo sitaip, bet man kazko truksta. Ar rankenele nudazyti, ar paauksuoti ar pasendinti kur? Bijau, kad nebutu per daug, nes tos gelytes sone pakankamai margumo duoda, bet kazko truksta, nesugalvoju ko.
user posted image
user posted image

Labai laukiu komentaru ir patarimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 14:41)
Sveikos, mergaites!
Reikia skubaus patarimo. Padariau dezute, kuri keliaus dovanu ryt, bet nezinau, kaip pabaigti.. sad.gif
Atrodo sitaip, bet man kazko truksta. Ar rankenele nudazyti, ar paauksuoti ar pasendinti kur? Bijau, kad nebutu per daug, nes tos gelytes sone pakankamai margumo duoda, bet kazko truksta, nesugalvoju ko.

Aš tai nudaryžiau rankenėlę, nes jos net nesimato, ji dingta fone..., o šiaip labai miela dėžutė thumbup.gif
Atsakyti

Man tai zinok jau kaip ir nieko netruksta...graziai ziurisi, gali pakuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites!
[

Labai graži dėželė 4u.gif Kai žiūri iš šono, tai man ant dangtelio viršaus norėtųsi bent jau kokio kantelio melsvo, kaip ant apatinės dalies. Bet kai žiūriu iš viršaus, tai jau lyg ir nebereikia biggrin.gif Gal dar ant to dangtelio tiktų tą įrėminimą su kokia antika užtepti ir įtrinti melsvai, nes su kitais dvikomponenčiais tai kaip ir laiko mažoka:) Nors iš esmės man ir taip gražu smile.gif
Atsakyti
Aciu, tik dar lakuot reikia ir vidu iskloti 4u.gif
Del rankeneles ir as galvoju, tik ar nudazius nebus taip, kad ji "maisysis" ir bus per daug pastebima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 14:50)
Aciu, tik dar lakuot reikia ir vidu iskloti  4u.gif
Del rankeneles ir as galvoju, tik ar nudazius nebus taip, kad ji "maisysis" ir bus per daug pastebima?  g.gif

aš dažyčiau ne visą rankenėlę, o tik patį jos viršų...
Atsakyti
o as nedazyciau rankeneles, arba dazyciau visrutini remeli kaip zemiau krasteli violetavai, arba kaip dajne patare - sendinti ta remeli ir itrinti tokia lengva spalva ax.gif
Atsakyti
As irgi apie antika galvoju.. O su apatine dalimi - ar jos kazkiek sendinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2009 12 30, 16:09)
As irgi apie antika galvoju.. O su apatine dalimi - ar jos kazkiek sendinti?  g.gif

manau jei sendinsi kiekviena kampeli tai bus per daug visko, as realiai nulakuociau ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 30, 15:32)
manau jei sendinsi kiekviena kampeli tai bus per daug visko, as realiai nulakuociau ir viskas thumbup.gif

drinks_cheers.gif apie ka as ir kalbejau...gryztam i pradzia biggrin.gif
Atsakyti
as aplink gelyte remeli gal siek tiek svenia pasteline spalva patepliociau, paauksinciau kitaip tariant, o man kai ko truksta kelis swarovskius daklyjuoju 4u.gif o seip labai grazi, kazkas gaus tikrai saunia dovana wink.gif
Atsakyti