Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Truputi ne i tema, bet skubiai reiktu patarimo...

Maciau, kad kelios auksarankes dekoravo tokias dezutes, neberandu paveiksliuku ir paciu auksarankiu doh.gif
user posted image
Gal kas man gali patarti, kaip jas ismontuoti? Nelabai isivaizduoju, kaip kitaip nudazyti galima, nes dangtelio krastai ties kniedemis nelabai pasiekiami, be to ir uz dangtelio esancios ertmes nezinau kaip pasiekti dazymui. Atrodo, kad geriau patraukus issiimtu vidines dalys ir ramiai nudazyciau, bet bijau su replem sugadinti, nes nezinau, kiek stiprai jos ten pritvirtintos... Help! user posted image

Aciuuu!
Atsakyti
Gadriuke, fainūs darbai. Labai įdomi dėžutė smile.gif
Atsakyti
Smufyte, labai miela dezute 4u.gif
Gadriuke, uzbaigta dezute super wub.gif Patiko vidus, cia beicuotas? Man dar noretusi dezutes isorini dugna padaryti istysine spalva su sonais, bet ir esamas variantas ne ka blogiau atrodo thumbup.gif O uzsegimas visai pakerejo bigsmile.gif greti pasakok is kur toki gavai tongue.gif Kitos dovaneles tikrai labai paprastos bet skoningos ir stilingos thumbup.gif O svarbiausia visose darbuose krupstumas ir tvarkingumas 10 balu 4u.gif
Frosted, as irgi tokia dezute turiu ir kreipiaus su tokiu klausimu i viena senbuve kuri jau dar su sia dezute darbeli...tai paminejo, kad nupjove ta virsu ir pasigailejo nes g anetinai sunkiai vyras jai sutaise...sake bandyti daryti taip kaip yra doh.gif labai jau grazi dezute, bet as irgi neisivaizduoju kaip igyvendinti savo ideja...bijau reiks kas ka supaprastint, kad gautusi ja nudazyti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 28, 23:48)
Smufyte, matosi daug darbo ideta, miela dezute 4u.gif
O as dar viena maza smulkmenele praleidau. Kai nesirodau tai nesirodau, o kai jau uzpyliau darbukais tai uzpyliau lotuliukas.gif
user posted image

wub.gif
Atsakyti
Gadriuke, padeklas wub.gif remeliai wub.gif wub.gif

O cia mano dezeles ax.gif Dariau dovanu blush2.gif

user posted image

user posted image
user posted image

Atsakyti
Aciu auksarankes uz gera zodi wink.gif

QUOTE(biriusa @ 2009 12 29, 00:32)
Gadriuke, uzbaigta dezute super  wub.gif Patiko vidus, cia beicuotas? Man dar noretusi dezutes isorini dugna padaryti istysine spalva su sonais, bet ir esamas variantas ne ka blogiau atrodo  thumbup.gif  O uzsegimas visai pakerejo  bigsmile.gif greti pasakok is kur toki gavai  tongue.gif Kitos dovaneles tikrai labai paprastos bet skoningos ir stilingos  thumbup.gif O svarbiausia visose darbuose krupstumas ir tvarkingumas 10 balu  4u.gif

Ne beicuotas vidus, tiesiog lakuotas wink.gif pamatytum tu ta medi, paglostytum ir suprastum kad net nuodeme is vis buvo sitokia dezute dekoruoti lotuliukas.gif Tai ir dugnas nemaiso be dazo wink.gif O uzsegimas tai tieisog stiklinis verimo karoliukas, kai pamaciau is kart supratau kur bus pritaikytas ax.gif
Atsakyti
labas rytelis. atskubu su darbeliais kuriu neparodziau.
krikstasuniui skirtukas prie knygos apie piratus
user posted image
mano kriksto dukrytei papuosalu dezute. kelta mergyte 3d technika.
user posted image
user posted image
uzsakymukas berniukui
user posted image
mergaitei. gaila kad nesimato blizguciu ir dar daugelio detaliu.
user posted image
arbatine transformeris. galima sudelioti ir paguldzius ir pastacius. taip pat ir pagal nuotaika arba aguonas, arba kita paveiksliuka.
user posted image
ir dar liko vienas darbiukas neparodytas ax.gif. begu kavyte gerti nuvalysiu vyrius ir nufotkinsiu biggrin.gif .
Atsakyti
LENKIU GALVA kVARTETUIJ 4u.gif
Atsakyti
oi, kokienuostabus darbeliai wub.gif Man ta dezute krikstadukrai fantastiska 4u.gif
Atsakyti
Kvartetas labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
ir paskutinioji
user posted image
user posted image
truputi gaila kad neradau niekur nei senukuose nei furniturose nei spec deko parduotuvese sidabriniu vyriu maziuku. buciau pakeitusi. uzsegimus turiu sidabrinius, bet nusprendziau nekeisti nes tada vyriai liktu auksiniai. 4u.gif
Atsakyti
Siaip nuostabi, bet tiesa, reiketu jai tokiu matiniu sidabriniu vyriuku ir sagteles 4u.gif
Atsakyti