Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Baronka, godzele, Dove, monika22, kootwellaa, Mamuk Indriuk, Ingusia31, aurelija_ma - ačiū visoms pagyrusioms mano katinuotą dėžutę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 12 27, 13:08)
Sveikinu visas darbstuoles su Sv.Kaledom ir artejanciais Naujais metais!

Stai mano paskutinis darbelis siais metais  tongue.gif
user posted image
user posted image

grazu wub.gif
Atsakyti
versus, a kaip aš čia dar nepagyriau biggrin.gif wub.gif

buterfly, manau, kad pakabėlės gražios, tik aš būčiau nenauadojus sendinimo su vienkomponenčiu, tos roželės prašosi "shaby shick" ir viskas - briauneles pasendinti nušveičiant. Tavo atveju jos atrodo besilupančios, sausos tokios, tai, manau, reikia nulakuoti daug kartų. Gal dar patina gelbėtų vietoj kavos/arbatos smile.gif

masa, 4u.gif thumbup.gif

biriusa, visai miela dėželė, tik motyvas jau pabodęs (kažkaip pastaruoju metu itin daug versijų jau buvo parodyta) smile.gif
Atsakyti
net nesitiki, kad taip galima graziai pasigaminti, super
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 28, 09:19)
Pries Kaledas padaryta dukrelei dovanele ax.gif

Labai grazu 4u.gif taip ten tos pertvareles issiima ax.gif

Dove, Ginte Aciu 4u.gif
Atsakyti
turiu dezute, bet ji neissima verysad.gif
Atsakyti
kristule666 suoliukas dukrytei wub.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pagyras. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

tikiuosi priimsit mane į savo auksarankių būrelį... blush2.gif tiek nuostabių dalykų jūs pridarot,tai ir mane užkabinot... tai šiandien gerokai patuštinau MB kortele visko prisipirkau db ir aš mokysiuos šito meno.. wub.gif
tikiuosi padėsit pamokysit jei galėsit ir aišku pakritikuosit... 4u.gif
Atsakyti
sveika atvykus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 28, 17:17)
sveika atvykus 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2009 12 28, 19:11)

Sveika, labai dziugu, kad musu ligonineje daugiau susirgusiu siuo virusu 4u.gif Bet patarimais dalinames atskiroje temoje dekupazas mirksiukas.gif cia rodome savo dabelius

Kristule666, aciu 4u.gif Balte, sutinku, kad pabodes rolleyes.gif , bet kad dirbant su servetelem sunkoka rasti dar nematytu doh.gif siais metais pavelavau Kaledu senio prasyt spausdintuvo blush2.gif reiks ieskot kas sutiks uz papildoma moketi spausdint ant spec.popiriaus nes copy paslaugos atsisako schmoll.gif
Visom darbstuolem po baliona 4u.gif Kvieciu visas uzsukti i tema Dekupazas38 ir padeti pildyti lentele smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 28 gruodžio 2009 - 18:28