Baronka, godzele, Dove, monika22, kootwellaa, Mamuk Indriuk, Ingusia31, aurelija_ma - ačiū visoms pagyrusioms mano katinuotą dėžutę
QUOTE(biriusa @ 2009 12 27, 13:08)
Sveikinu visas darbstuoles su Sv.Kaledom ir artejanciais Naujais metais!
Stai mano paskutinis darbelis siais metais
Stai mano paskutinis darbelis siais metais
grazu
versus, a kaip aš čia dar nepagyriau
buterfly, manau, kad pakabėlės gražios, tik aš būčiau nenauadojus sendinimo su vienkomponenčiu, tos roželės prašosi "shaby shick" ir viskas - briauneles pasendinti nušveičiant. Tavo atveju jos atrodo besilupančios, sausos tokios, tai, manau, reikia nulakuoti daug kartų. Gal dar patina gelbėtų vietoj kavos/arbatos
masa,
biriusa, visai miela dėželė, tik motyvas jau pabodęs (kažkaip pastaruoju metu itin daug versijų jau buvo parodyta)
buterfly, manau, kad pakabėlės gražios, tik aš būčiau nenauadojus sendinimo su vienkomponenčiu, tos roželės prašosi "shaby shick" ir viskas - briauneles pasendinti nušveičiant. Tavo atveju jos atrodo besilupančios, sausos tokios, tai, manau, reikia nulakuoti daug kartų. Gal dar patina gelbėtų vietoj kavos/arbatos
masa,
biriusa, visai miela dėželė, tik motyvas jau pabodęs (kažkaip pastaruoju metu itin daug versijų jau buvo parodyta)
net nesitiki, kad taip galima graziai pasigaminti, super
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 28, 09:19)
Pries Kaledas padaryta dukrelei dovanele
Labai grazu taip ten tos pertvareles issiima
Dove, Ginte Aciu
turiu dezute, bet ji neissima
kristule666 suoliukas dukrytei
aciu visoms uz pagyras.
sveika atvykus
QUOTE(ohara @ 2009 12 28, 19:11)
Sveika, labai dziugu, kad musu ligonineje daugiau susirgusiu siuo virusu Bet patarimais dalinames atskiroje temoje dekupazas cia rodome savo dabelius
Kristule666, aciu Balte, sutinku, kad pabodes , bet kad dirbant su servetelem sunkoka rasti dar nematytu siais metais pavelavau Kaledu senio prasyt spausdintuvo reiks ieskot kas sutiks uz papildoma moketi spausdint ant spec.popiriaus nes copy paslaugos atsisako
Visom darbstuolem po baliona Kvieciu visas uzsukti i tema Dekupazas38 ir padeti pildyti lentele