Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

su sventem,darbstuoles 4u.gif
ir kitu tokiu kurybingu metu jums 4u.gif
Atsakyti
Maša, gražus darbelis 4u.gif
Atsakyti
Maša Labai grazus ir neperkrautas darbelis wub.gif

O cia mano Kalėdinės terlionės Labai nepeikit...
Arbatinė "Skanaus"
user posted image

Padėklas "Pradžiuginti akiai"
user posted image

ir pakaba "Eime grybauti"
user posted image

Na štai. Dar liko dėžutė, kuri man manau pavyko geriausiai ir į, kurią buvo įdėta daugiausiai meilės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo godzele: 27 gruodžio 2009 - 15:15
Maša padeklas labai wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 22, 15:42)
Cia mano pakabos, tik nenulakuotos dar smile.gif
kadangi kitaip nemoku ikelti nuotraukyciu tai imesiu nuorodas smile.gif
http://www.ipix.lt/images/34725927.jpg
http://www.ipix.lt/images/81363539.jpg
Papildyta:
beje kazka girdejau apie dazyma arbata (kava)? gal kuri galite placiau papasakoti? ax.gif

e panelytes gal galit pakomentuoti pakabas mano, dar nedovanojau tai gal galiu ka patobulinti? ir beje kaip su tuo dazymu? 4u.gif ax.gif smile.gif
Atsakyti
godzele padeklas grazus smile.gif
Atsakyti
Maša, gražu wub.gif
Atsakyti
Su sventem, mielosios! Lai ateinantys Naujieji metai buna kupini nauju graziu kurybiniu ideju ir tegu niekuomet nepritruksta laiko joms igyvendinti! Smagu buvo siemet prisijungti prie jusu burio smile.gif Aciu, kad dalinotes savo darbeliais - nebyliom pamokom, kurios kartais iskalbingesnes uz zodzius, aciu uz pastabas ir patarimus, dekui uz pagiriamaji zodi, kuris turbut kiekvienam labai svarbus, o pradedanciajam ypatingai. Tad su geriausiom mintim........... i Naujuosius smile.gif

Dovė*, Zmonyte, dekoju, kad paminejot mano darbelius. Inugia31, nuosirdus ACIU uz pastabele!

Maša, labai inteligentiskas (jei galima taip issireiksti smile.gif ) padeklas, grazu!
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2009 12 27, 22:52)
e panelytes gal galit pakomentuoti pakabas mano, dar nedovanojau tai gal galiu ka patobulinti? ir beje kaip su tuo dazymu? 4u.gif  ax.gif  smile.gif

tai nulakuokit ir viskas, is arti nenufotkinot.sunku pasakyti
Papildyta:
Sveikos darbstuoles po svenciu.Manau kad jau dirbat issijuosusios, o gal ilsites? ax.gif

Pries Kaledas padaryta dukrelei dovanele ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(godzele @ 2009 12 27, 15:14)
Maša Labai grazus ir neperkrautas darbelis  wub.gif

O cia mano Kalėdinės terlionės Labai nepeikit...
Arbatinė "Skanaus"
user posted image

Padėklas "Pradžiuginti akiai"
user posted image

ir pakaba "Eime grybauti"
user posted image

Na štai. Dar liko dėžutė, kuri man manau pavyko geriausiai ir į, kurią buvo įdėta daugiausiai meilės.

Labai grazus darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Godzele, o kaip jus dezuciu su skyreliais vidu isklijuojate? ar issiima tos pertvareles?
Atsakyti
niugis versus eik sau koks motyvas grazuolis wub.gif
o paskutine kedute kristule grazi, ir man kaip priekaistas, kad stovi pas mane kedute maziaus ir nieko nedaryta doh.gif kol isaugs padarysiu doh.gif
Atsakyti