Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(versus* @ 2009 12 24, 12:07)

Oho, labai nuotaikinga ir spalvinga dėžutė. Taip atrodo ir norėtųsi imti ir susidėti visokias mielas smulkmenėles. wink.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2009 12 26, 02:21)
Panašu, kad nesusikalbam... mirksiukas.gif
Spausdinama ant paprasto rašomojo popieriaus. Ant jo spausdina visi spausdintuvai, o ir priima spausdinti visur, bet kurioje skaitmeninės spaudos firmoje.

o gal patartumet kur kokybiskai spausdina? Darbe tai super kokybiskas printeris pas mane, bet jau baigiu isnaudoti visas spalvas biggrin.gif (kad tik nesuuostu...). O spausdinau Copy1 pire VU ir Akropoly Ofice1 tai kokybe zymiai prastesne verysad.gif
Atsakyti
Bitut, tu viską taip gerai žinai, o jeigu nesunku gal galėtum plačiau paaiškint tą procesą kaip reikia daryti? Atspausdinu, o kas toliau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CuteButPsycho @ 2009 12 26, 01:25)
Sveikos superduper mamos. Visu pirma sveikinu su didžiosiomis šventėmis, visų antra norėčiau pagirti jūsų darbelius, nuostabūs.  wub.gif
O visų trečia klausimuką turiu toms kurios perprato dekupažo paveikslėlius spausdinti spausdintuvu. Vat, spausdinu rašaliniu spausintuvu ant sumuštinių popieriaus, kadangi jis labai plonytis, bandžiau jo kraštus paklijuot ant storo lapo ir spausdinti, bet paveikslėlis gaunasi neryškus, prastos kokybės ir dar spausdintuvas pritaškuoja juodų ryškių rašalo dėmių. Taip daro tik ant sumuštinių popieriaus, ant paprasto lapo viskas gerai. Gal žinot kodėl? Ant kokio popieriaus būtų geriau spausdinti?  4u.gif

Sveikos darbstuoliukes, labai grazus Jusu darbeliai. Be to, sveikinus visas su sventemis 4u.gif

Kiek as zinau, tai reikia spausdinti su lazeriniu spausdintuvu g.gif
Atsakyti
Toliau dirbat kaip ir su dekupažo popierium, apie tai kalbam ir daug kartų kalbėta dekupažo temoje (čia tik rodome darbelius) 4u.gif
Atsakyti
Kaip miela wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 12 24, 11:07)

paskutinis mano darbukas prieš Didžiąsias metų šventes :

labai grazi dezele smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas darbstuoles su Sv.Kaledom ir artejanciais Naujais metais!

Stai mano paskutinis darbelis siais metais tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Niu pasisakysiu ir as nuo kokio 20 puslapiuko biggrin.gif
Versus labai grazus spausdinti paveiklsiukai ir puikiai priderinti dryzeliai-tiesiog dryzuotoji serija biggrin.gif
Daili Kvarteto aistringoji 4u.gif , is melyniu serijos man visgi labiausiai patiko Dziugos 4u.gif , baltes padekliuku serija tiesiog wub.gif wub.gif wub.gif , Versus klimto medis wub.gif , aurelijos spausdintu groziu nevertinsiu bet va jau spalviskai suderintus potepius tai labai labai giriu 4u.gif , rodos net akys skesta vakaro belaukiant, lilget man labai patiko tavo gervuogiu kraitele, ypac fasadine puse labai graziai aptapyta, bet va briauneles nesvariai paliktos (o gal tik per foto taip rodos g.gif ), versus skirtukai mieli ir jaukus 4u.gif , dziugos rafinuoti auskarai wub.gif , raseleb labai grazu tik va kampiniai patepliojimai-murzinimai labai jau taisyklingi padaryti-gal noretusi labiau atsitiktines netvarkos ax.gif , raindrop seseliavimui dar reiktu praktikos daugiau nes perejimai labai jau staigus, jenifer magnoliju kolekcija labai subtiliai nuostabi wub.gif ,

TAI VA GAL PRADZIAI TIEK biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 27 gruodžio 2009 - 12:15
na nuostabus baltes padekliukai visi wub.gif wub.gif wub.gif
ir versus dezute kaip visada vercia is koto bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Su praejusiom sventem smile.gif tikiuosi sekmingai atsventet 4u.gif

net nzn kaip cia nupaveiksluot - nemazas toks darbelis ...

user posted image

user posted image
Atsakyti
Masa saunuole thumbup.gif , darbas labai graziai sukomponuotas is taip daug serveteliniu motyvu, viskas skoninga, suderinta ir kruopsciai padaryta thumbup.gif
Atsakyti