Visu darbeliai tiesiog nuostabus
pasirodau ir as su arbatine savo
campari* - man patiko spalvu derinys
Dekui
oranzinis vidus man paciai labai patiko, kazkaip ryskiai ir svariai ziurisi o stalciukai fain kad galima deti kuria nori puse: su rastaias arba uzrasiuku priekyje
oranzinis vidus man paciai labai patiko, kazkaip ryskiai ir svariai ziurisi o stalciukai fain kad galima deti kuria nori puse: su rastaias arba uzrasiuku priekyje
Ačiū ačiū mergaitės, labai kukli ta mano dėžutė, net nėra ką pasakot. Nudažyta auksine spalva, tada dekoruota dovanu popierium. Žinau, kad yra ir servetėlės, mačiau jas Wimely, bet nepirko niekas jų, tai negavau (norėjau kėdutę vaikišką dekoruot). Bet esu mačius pas kažką darbelį su tokia servetėle.
Visiškai teisingai
QUOTE(biriusa @ 2009 12 11, 15:40)
Ir labai graziai blizgesiu padengta. Cia gal lakas su porporina?
Visiškai teisingai
QUOTE(kvartetas @ 2009 12 11, 20:10)
mane nustebino tavo dezuciu spalviniai sprendimai. ta servetele su dama maciau labai daug kartu panaudota. bet niekad niekas nederino su juodu pagrindu . o citrinas taip pat turiu namie. vis pakelnoju ir padedu atgal. laukiu ipatingo momento. bet kaskodel ja isivaizduoju su pratrinimais susendinta ir siek tiek provancisko stiliaus .
kvartete 100% ! pati turiu tas citrinas,- labai smagi servetele ir įsivaizduoju ją būtent taip pat,- susendintą provancišką , o sprendimas su ryškia salotine kiek netikėtas, bet įdomus
Seniai ką nors rodžiau....
taigi, dvi dėžutes, kiekviena jų su sava istorija :
Dėžutė paauglei saivgstančiai apie New York'ą, gyvenančiai svajonėmis nuvykti į jį, renkančiai viską, kas su juo susiję:
Vyriškas užsakymas - dėžutė vizitinėms kortelėms susidėti " Al Capone". Ant dėžutės šonų surašyti Al Caponės gyvenimo faktai, ant dangtelio jo nuotraukos, viduje dokumentų iš areštinės bei pirštų anspaudų kopijos:
Na ir nuostabus Jusu visu darbeliai
As dar labiau pradejau laukt antradienio, nes pirma kart einu susipazint su dekupazu artimiau.
Tikiuosi kada ir as koki darbeli galesiu parodyti. Sekmes ir kurybinio ikvepimo visoms.
As dar labiau pradejau laukt antradienio, nes pirma kart einu susipazint su dekupazu artimiau.
Tikiuosi kada ir as koki darbeli galesiu parodyti. Sekmes ir kurybinio ikvepimo visoms.
QUOTE(versus* @ 2009 12 11, 23:45)
Seniai ką nors rodžiau....
nerealu Kaip visada Net nezinau kas konkreciai - tiesiog viskas - spalvos, kompozicija, kokybe ir t.t Saunuole
NEW YORK superiniai pateiktas dezutej ...labai,labai...netgi labai
Versus, jėėėėga abi dėžutės tos su Al Capone aš sau norėčiau
campari* labai miela rytietiska arbatdeze , kur radai tokia pirkti noreciau tokios
versus* net nerendu tinkamo zodzio...apstulbinta...ausktas pilotazas idejos, atlikimas. Sunku ir pasakyti kuri labaiu patiko, nes kiekvina ideja superine
versus* net nerendu tinkamo zodzio...apstulbinta...ausktas pilotazas idejos, atlikimas. Sunku ir pasakyti kuri labaiu patiko, nes kiekvina ideja superine