raindrop paskutine dezute patiko
raindrop, grite nuostabūs darbeliai man kolkas su dėžutėm dar sunkiai sekas draugauti
Labas vakarėlis visoms, senokai berašiau, o jau ką kalbėti apie rodymąsi. Bet kiek grožybių prikūrusios, tai peno akims apturėjau, nevardinsiu, bet visoms po balionėlį, gaudykite
Pasirodau ir aš su apskutiniuoju darbeliu, savo temelėje rodžiausi, kas matė tas matė, bet manau atsiras ir namčiusių
Užsakymas
Atsiprašau kad tiek daug vietos užėmiau, bet tikiuosi nepyksite, juk ne kasdien
Papildyta:
Tamsiai ruda ir daug daug lakuota? iš raštų matau,kad pas mane tokia komoda stovi nubraižytu tuo daug daug laikuotu paviršiumi, niekaip nepataisiau, turiu viską kad nudekoruočiau, tad pasakok kaip dekoravai, jei taip buvo, tai kaip tą laką nugremdei?
Pasirodau ir aš su apskutiniuoju darbeliu, savo temelėje rodžiausi, kas matė tas matė, bet manau atsiras ir namčiusių
Užsakymas
Atsiprašau kad tiek daug vietos užėmiau, bet tikiuosi nepyksite, juk ne kasdien
Papildyta:
QUOTE(Ginte222 @ 2009 12 22, 23:39)
Sveikos mergaites rodausi ir as savo pirmaji kurini,cia tevam bus kaledom, kazkada ji pas juos miegame 15 metu stovejo, tik buvo tamsiai ruda..
Tamsiai ruda ir daug daug lakuota? iš raštų matau,kad pas mane tokia komoda stovi nubraižytu tuo daug daug laikuotu paviršiumi, niekaip nepataisiau, turiu viską kad nudekoruočiau, tad pasakok kaip dekoravai, jei taip buvo, tai kaip tą laką nugremdei?
AČIŪ visoms, kam patiko mano darbeliai!
O jums visoms noriu palinkėti:
Tegul Šv. Kalėdos atneša
Laimę ir Ramybę,
O Naujieji Metai
pasibeldžia nauja Viltimi, Sėkme,
Džiaugsmu, Svajonių išsipildymu...
O jums visoms noriu palinkėti:
Tegul Šv. Kalėdos atneša
Laimę ir Ramybę,
O Naujieji Metai
pasibeldžia nauja Viltimi, Sėkme,
Džiaugsmu, Svajonių išsipildymu...
Sveikutes, viz groziuosi darbeliais o saviskius padarytus niekaip nenufotografuoju prie tokiu tamsiu oru Kelis sugebejau ir supakuoti nenufotkinus
Ir as noriu pasveikinti ir palinketi plataus kurybiskumo, sveikatos ir geros nuotaikos Linksmu svenciu
Ir as noriu pasveikinti ir palinketi plataus kurybiskumo, sveikatos ir geros nuotaikos Linksmu svenciu
Jennifer, įspūdingas rinkinys tiek apimtimi, tiek magnojijų ir išpildymo gražumu
paskutinis mano darbukas prieš Didžiąsias metų šventes :
paskutinis mano darbukas prieš Didžiąsias metų šventes :
Versus labai grazi dezute!!!
Tebūna šios Šv. Kalėdos maloniu stabtelėjimu kasdieninių darbų sūkury, susimąstymo akimirka, ramybės palaima...
Tebūna šviesios ir laimingos visos metų dienos.
Stiprybės, meilės, išminties, gerumo ir šviesios kalėdinės vilties!
Tebūna šviesios ir laimingos visos metų dienos.
Stiprybės, meilės, išminties, gerumo ir šviesios kalėdinės vilties!
QUOTE(versus* @ 2009 12 24, 11:07)
Eina sau pas mane namie si dezute butu isglostyta ir turbut mylimiausias daiktas bute ir puiki dovana Kalėdų proga visom panelem is giminės
Žiemos taku šventės jau atėjo,
Teatneša daug laimės, džiaugsmo valandų,
Lai sunkios valandos Jums pralekia lyg vėjas,
O laimės dienos slenka pamažu..
Su Kučiom ir Šv. Kalėdom!
Teatneša daug laimės, džiaugsmo valandų,
Lai sunkios valandos Jums pralekia lyg vėjas,
O laimės dienos slenka pamažu..
Su Kučiom ir Šv. Kalėdom!
Ramių Kučių, Linksmų Šv. Kalėdų!
Būkit laimingos, mamos, žmonos, dukros, sesės, tetos...
Būkit laimingos, mamos, žmonos, dukros, sesės, tetos...