Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

visi darbeliai nuostabūs, šaunuolės merginos, tikrai labai gražias šiais metais Kalėdines dovanėles visi gaus 4u.gif

pasirodysiu ir aš dar su keliomis padarytomis dovanėlėmis, pakabėlių jau nebedėsiu, jei kam bus smalsu mano parašiuke nuorodėlė yra, tai ten jos yra sudėtos 4u.gif
vazonėlis gelytėms (greičiausiai kaktusiukai bus sudėti)
user posted image

Kalendorių laikikliai, kurie atiteks seneliui ir proseneliui 4u.gif
abi pusės skirtingos, galės mainyti pagal nuotaikas, arba pagal sezono laikus bigsmile.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kandi: 22 gruodžio 2009 - 19:57
Rizikuoju atsibosti su savo padėkliukais, tai rodau paskutinį rinkinuką "Damos"

user posted image

user posted image
Atsakyti
baltė wub.gif nepakartojama, kaip gražu, labai subtilūs padėkliukai wub.gif labai labai 4u.gif galima ir įsimylėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 12 22, 22:13)

Pasaka 4u.gif wub.gif Kodel paskutiniai taip gera isvysti siuos padekliukus 4u.gif Idėja nuostabi kad man rankos taip igustu blush2.gif
Atsakyti
balte padekliukai labai wub.gif bigsmile.gif tos damos kavineje kur su puodeliais cia servetele? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites rodausi ir as savo pirmaji kurini,cia tevam bus kaledom, kazkada ji pas juos miegame 15 metu stovejo, tik buvo tamsiai ruda.. smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Ginte222 labai grazu wub.gif
Atsakyti
ginte222, nu labai grazu. 4u.gif
BAlte, padekliukai labai dailus thumbup.gif
Kandi, vazonas labai nuotaikingas niuria ziema 4u.gif 4u.gif
O kalendoriu laikiklis irgi ciki piki rolleyes.gif

Kandi , o kur tu laikikliu kalendoriams gavai?
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 12 23, 00:13)

user posted image

user posted image

na sita dama ant padekliuko netelpa, atsispauzdinot?ar yra ir mazesniu damu blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas, AČIŪ visoms 4u.gif

Paveiksliukus spausdinau, servetėlė man tokia į rankas nepakliuvo. smile.gif

ginte, gražu, bet tik man kažkodėl iš konteksto iškrenta tie lapeliai du. Geriaujie neišlystų iš "kantelio" ribų.

Kandi thumbup.gif originalu, gerai atrodo. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, na o as uzsiknisau jau su darbeliais, Pridariau dovanu visiems, kai kas laabai nepatinka sad.gif bet yra ir mielu darbu, noriu pasirodyt, beje pataisiau ir dezute kaip jus ir rekomendavot, galiu padekot Jums nes tikrai geriau atrodo ir pavyko neblogai.
user posted image
user posted image
user posted image

Beje Jusu darbai laabai grazus, laabai subtilios pakabos, padekliukai, spintute fantastiskai grazi.
Atsiprasau kad nikais nepaminiu, bet tikrai laabai grazus darbeliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamona: 23 gruodžio 2009 - 10:37
dziuga, balte, ginte nerealus darbeliai 4u.gif taip pat ir visu kitu thumbup.gif
Atsakyti