Cia mano pakabos, tik nenulakuotos dar
kadangi kitaip nemoku ikelti nuotraukyciu tai imesiu nuorodas
http://www.ipix.lt/images/34725927.jpg
http://www.ipix.lt/images/81363539.jpg
Papildyta:
beje kazka girdejau apie dazyma arbata (kava)? gal kuri galite placiau papasakoti?
QUOTE(Zmonyte @ 2009 12 22, 14:36)
Labai gražu o kur gavai tokių banguotų padėkliukų? niekur tokių nemačiau pirkti...
Zmonyte olialialialia...!!!!! kokie grazus darbeliai as tuos remelius isimilejau
QUOTE(Midnattssola @ 2009 12 22, 14:33)
Labai gražu o kur gavai tokių banguotų padėkliukų? niekur tokių nemačiau pirkti...
ačiū padėkliukus pirkau parduotuvėj, kur už 1 eurą viskas
QUOTE(myliuvasara @ 2009 12 22, 14:41)
Zmonyte olialialialia...!!!!! kokie grazus darbeliai as tuos remelius isimilejau
dėkoju
Dziuga+, Balte, ramushka, MamaKa grazus darbukai
ir visu kitu kuriu nepaminejau, taip pat nuostabus..
...taip smagu cia ateiti pasigrozeti visu jusu darbeliais, nuo kuriu sklinda siluma
..rodausi ir as.. ka nuveikiau si menesi:)
O cia daugiau nuotraukyciu
ir visu kitu kuriu nepaminejau, taip pat nuostabus..
...taip smagu cia ateiti pasigrozeti visu jusu darbeliais, nuo kuriu sklinda siluma
..rodausi ir as.. ka nuveikiau si menesi:)
O cia daugiau nuotraukyciu
Dėkoju aurelija_ma, biriusa, kvartetas, versus* visoms, kurios pastebėjote ir tarėte gerą žodelį už mano darbelį.
Tuo pačiu noriu pagirti baltė, Dziuga+, Mama_ka, ramushka, Eglu nuostabios dovanėlės ir darbeliai
Tuo pačiu noriu pagirti baltė, Dziuga+, Mama_ka, ramushka, Eglu nuostabios dovanėlės ir darbeliai
ŽMONYTE nu jau padekliuku grozis nupirkciau visus is euro pardes jei uztikciau ir pas mus.Labai jau faini.
Kiek daug nuostabių darbelių.
Ir aš pasirodysiu savo paskutinį darbelį. Padėkliukai kavos puodeliui.
Ir aš pasirodysiu savo paskutinį darbelį. Padėkliukai kavos puodeliui.
QUOTE(Zmonyte @ 2009 12 22, 13:36)
fantastiska
visos saunuoles,labai grazu
Mergaites, labai labai reikia jusu pagalbos.. Tik siandien pagaliau sugalvojau ka galima padovanoti draugo seimai, ju visi namai provanso stiliaus, pagalvojau, kad butu grazu ant ju eglutes pakabinti keturis dekupazintus zaisliukus su ju nuotraukomis, tokius "paskilinejusius" Labai grazus man jusu darbeliai, ar atsirastu vilniete kuri galetu tai padaryti? Sumokeciau kiek reikia, kvailoj situacijoj jauciuosi
zmonyte,grazus padekliukai tokie gaivus tie su apelsinais, mandarinais ar citrinom
ramushka niu kokie groziai
einu ir as ka nors doro paveikti tokiu vaizdu paziurejus
Papildyta:
ai ir dziuga, balte ir mama-ka, nepaminejau nerealus vaizdai
ramushka niu kokie groziai
einu ir as ka nors doro paveikti tokiu vaizdu paziurejus
Papildyta:
ai ir dziuga, balte ir mama-ka, nepaminejau nerealus vaizdai
QUOTE(Midnattssola @ 2009 12 22, 14:33)
o kur gavai tokių banguotų padėkliukų? niekur tokių nemačiau pirkti...
JYSK'e pilna ( berods 1,99Lt 5 ar 6 vienetai)