Džiuga labai grazu kaip visada
Raseleb ir Dziuga+ nuostabus darbai
QUOTE(versus* @ 2009 12 21, 14:09)
Pdėkliukai po baltės nuostabųjų nublanks, ai bet rodau ir juos :
Versus*, kaip visada istikima savo "murziniuku" stiliui , bet man laaabai patinka
O del knygu skirtuku - reikes vaika uzkresti vel dekupazinti, nes jam "bangomis" uzeina mama pamegdzioti Labai fainas uzsiemimas.
O kutus skirtukams pati darei ar cia gatavi?
Labai grazus rasaleb darbelis. nematau ka kritikuot. nebet is arciau parodytum dezute .
kutukai pirktiniai, pagal foto sprendziu. as pirkau po 3lt kainavo. bet kaina nuo kuto ilgio priklauso. pigiausi rankdarbiai.com el.parduotuvej. aisku vien kutus siustis neapsimoka. paskutini karta kai ziurejau spalvos visos ispirktos buvo.
kutukai pirktiniai, pagal foto sprendziu. as pirkau po 3lt kainavo. bet kaina nuo kuto ilgio priklauso. pigiausi rankdarbiai.com el.parduotuvej. aisku vien kutus siustis neapsimoka. paskutini karta kai ziurejau spalvos visos ispirktos buvo.
Dėkui visoms tarusioms gerą žodį apie paskutines mano smulkmenas
Džiuga, - " džiugiška" dėžė
Raseleb puiki citrininė dėžutė,- ir nematau už ką kritikos lauki,- juolab, kad ir gyvai teko pačiupinėti
Nuotaikinga, subtilus rinkinys su angelais,- baltas, žiemiškas, kalėdinis
Kutosiukus pirkau sagų, siūlų ir siuvimo priedų parduotuvėj. Tik pasiteiravus pardavėja ištraukė iš kažkokio užgrūsto kampo
Džiuga, - " džiugiška" dėžė
Raseleb puiki citrininė dėžutė,- ir nematau už ką kritikos lauki,- juolab, kad ir gyvai teko pačiupinėti
Nuotaikinga, subtilus rinkinys su angelais,- baltas, žiemiškas, kalėdinis
Kutosiukus pirkau sagų, siūlų ir siuvimo priedų parduotuvėj. Tik pasiteiravus pardavėja ištraukė iš kažkokio užgrūsto kampo
QUOTE(baltė @ 2009 12 22, 12:52)
aš noriu pasigirti mažu mielu darbeliu.
"Angelėliai"
(Viskas mano daryta, nuo dėžutės iki atviruko. )
"Angelėliai"
(Viskas mano daryta, nuo dėžutės iki atviruko. )
balte , labai jaukiai ir šiltai ruošiesi šventėms ,- angelėliai linksmučiai tokie , o kartu ir švelnūs super kruopštumas!
Dziuga, sobieska niu gi pasaka koks grozis
visom mergytem po
Ech panasu kad smagios kaledos nusisviecia su tokiom mielom ranku darbo dovanelem
visom mergytem po
Ech panasu kad smagios kaledos nusisviecia su tokiom mielom ranku darbo dovanelem
sveikos darbštuolės
vis užsuku pasigrožėt jūsų darbais
rodau ir savo kelis
vis užsuku pasigrožėt jūsų darbais
rodau ir savo kelis
labai grazus visu darbeliai
pasirodau su savo kaledinem dovanom
pasirodau su savo kaledinem dovanom