Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

vajetau kad dejot merdzinos pries sventes cia darbuotis doh.gif doh.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
balte,versus* jūsų darbukai nuostabūs 4u.gif tik žiūrėti ir grožėtis 4u.gif
Atsakyti
balte, puikūs padėkliukai tiek šie, tiek anie kur buvo smile.gif

versus*, aš tavo fanė biggrin.gif Labai patinka darbukai.
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

pasirodau ir as blush2.gif

labai graus visus darbeliai 4u.gif

user posted image

user posted image

turiu dar kelis dekupazuotus auskariukus 4u.gif bet man labai sitie patinka ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms visoms rolleyes.gif 4u.gif

Aš irgi esu versus fanė ir jau seniai. bigsmile.gif Pdėkliukai kokie mieli - mano mėgstamos spalvos ir tas blukimas tas wub.gif ech wub.gif O skirtukai kokie fainuoliai wub.gif
Atsakyti
balte padekliukai su virejom nuostabus kaip ir su dviratininkem thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
kiek snd graziu darbeliu idejot. suoliukas, padekliukai. versus darbelis taip pat wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvartetas: 21 gruodžio 2009 - 16:45
Labai atsiprašau, kad ne į temą, bet kad reikalas rimtas blush2.gif padariau du laikrodžius močiutėms kalėdoms ir susidūriau su problema - Kaune niekur nerandu mechanizmu laikrodžiams, gal kas iš kauniečiu turite porą parduoti? mirksiukas.gif nes siųstis bijau kad iki švenčių nesulaksiu doh.gif
Atsakyti
balte grazuoliai padekliukai wub.gif
versus skirtukai grazuoliai wub.gif o ir padekliukai grazuoliai, nieko nenublanksta, jie kitokie nei baltes, bet geruliai irgi labai wub.gif
ir aciukas kas brukstelejo gera zodeli apie mano darbelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurelija_ma: 21 gruodžio 2009 - 17:36
Net nebepaminėsiuvisų... padėkliukai superiniai,
Mėlynių kibirėliai taip ir kviečia paskanauti. Knygų skirtukai tinka visiems thumbup.gif .
Labai gražių darbelių pridėjot
Atsakyti
aurelija_ma Prisiziurejau pas tave grozybiu ir noriu paklausti kaip suprasti tuos segtukus vyno buteliukams? smile.gif kaip juos ir ku prisegti? Ir taip ir taip mastau ir nesuprantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 21, 20:23)
aurelija_ma Prisiziurejau pas tave grozybiu ir noriu paklausti kaip suprasti tuos segtukus vyno buteliukams? smile.gif kaip juos ir ku prisegti? Ir taip ir taip mastau ir nesuprantu smile.gif

ant vyno butelio kakliuko servetelei uzsegti mirksiukas.gif galvosukis biggrin.gif
Atsakyti