Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

campari*, lilget, biriusa, urupeja2 aciukas mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif cool.gif

QUOTE(rug_gele @ 2009 12 21, 00:55)

koks grazuolis suoliukas thumbup.gif jergau o as niekaip iki suoliuko nedaeinu doh.gif stovi visas plikas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Aš vis niekaip nepagiriu jūsų, nes ateinu, pasižiūriu kiek grožių pridariusios, ir išeinu amo netekus thumbup.gif Šaunuolės visos thumbup.gif

Aš irgi pasirodysiu su viena dėžele ax.gif

user posted image

Ir iš karto klausimas - kaip jums taip lygiai suskilinėja sendintojas? Nes pas mane, jei įžiūrėsit, labai nevienodai suskilo - kai kur labai labai smulkiai, kai kur stambiau... O atrodo stengiausi lygiai tepti.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirameki: 21 gruodžio 2009 - 11:31
DOVE,KRISTULE666,AURELIJA_MA aciu uz pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif suoliukui.
Atsakyti
Dar viena kaedine dovanele blush2.gif
user posted image
Atsakyti
niam uogytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2009 12 20, 23:16)
ar galėtum nuorodą duot, kur tie paveiksliukai "tupi" seniai apie tas moteriškaites svaigstu, tik nerandu  doh.gif

Na, žinok, nebežinau, mat aš naršydama po netą neužsirašinėju iš kur imu, dabar tik parodau, o išsisaugojus esu pavasarį arba vasarą, bet lygtais autoriaus pavardė yra L. Herrero 4u.gif Jei labai reikia, parašyk man až, atsiųsiu. 4u.gif

lilget labai gražios spalvos, švariai atliktas paviršius, bet tuos kampučius briaunų, manau, truputį reikėtų padailinti, pašlifuoti. Nebent čia tik nuotraukoje jie atrodo truputį "banguoti".

Aurelija, auskariukai labai wub.gif

Kirameki, įdomi dėžutė, tokia gana minimalistinė, tik man regis Sottile čia labiau tiktų, nes motyvas "stambus planas", tai ir skilimai smulkūs kažkaip nelabai žiūrisi unsure.gif

O čia dar vienas padėkliukų rinkinukas "Virėjos"

user posted image

user posted image
Atsakyti
balte, labai grazus padekliukai 4u.gif
o del kampuciu tai pats lovys labai nekokybiskas, tai paliksiu taip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 21 gruodžio 2009 - 12:31
QUOTE(baltė @ 2009 12 21, 12:27)
Kirameki, įdomi dėžutė, tokia gana minimalistinė, tik man regis Sottile čia labiau tiktų, nes motyvas "stambus planas", tai ir skilimai smulkūs kažkaip nelabai žiūrisi unsure.gif

Galbūt... Aš kai su sendinimu apskritai nelabai draugauju, tai taip ir gavosi... Turiu tik vienintelį sendintoją - Antik - ir su tuo nelabai dar moku dirbti blush2.gif

O tavo padėkliukai - nerealūs thumbup.gif Tiek virėjos, tiek dviratininkės thumbup.gif Super!
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 12 18, 16:20)
user posted image
ir pirmoji mano skani arbatine. niekad dar tokiu su vaisiais saldainiais ir panasiais dalykais nedariau rolleyes.gif
user posted image

Va kvartetas dar naujovę kokią ( bent jau man nematytą) sugalvojo, kaip gražiai tie bantukai, kutosiukai... wub.gif
Atsakyti
dėkoju visoms pagyrusioms, pastebėjusioms Klimto medžiu aprazgytą dėžę 4u.gif

balte ir vėl TAIP gražu wub.gif , preciziškai tvarkinga ir kruopštu, puikiai suderinti paveiksliukai ir servelėlė .... įsivaizduoju, kiek darbo nušveisti tuos kampukus doh.gif bet rezultatas vertas pūslėtų rankų 4u.gif
Arelijos_ma vakarinė dėžutė patiko ir auskarai gražūs paskutinieji bigsmile.gif
lilget, labai puikus vaizdas, gražiai suderintos spalvos 4u.gif , tačiau pritariu baltei del briaunelės, - tie nelygumai šiek tiek blankina nuostabų bendrą vaizdą 4u.gif nekokybiskus daiktus visad galima pataisyti glaisto ir švitrinio popieriaus pagalba priš dekoruojant...
...ir dar varniukai nutūpę ant suoliuko labai žiasmingi smile.gif 4u.gif

Rodau kalėdines paprastutes smulkmenėles :
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pdėkliukai po baltės nuostabųjų nublanks, ai bet rodau ir juos :
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 21 gruodžio 2009 - 13:10
balte, versus labai grazus darbeliai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti