biriusa, balte labai puikios dezeles

Pagaliau ir as islendu is savo urvo

pamirsau spinele nuvalyti

pamirsau spinele nuvalyti

*kaledine* kokie nuostabus darbeliai
man ta dezute su citrinomis

biriusa - Aciu
citrinos ir mane pacia suzavejo spalvomis savo

Kaledine puikiai padirbejai

mane nustebino tavo dezuciu spalviniai sprendimai. ta servetele su dama maciau labai daug kartu panaudota. bet niekad niekas nederino su juodu pagrindu
. o citrinas taip pat turiu namie. vis pakelnoju ir padedu atgal. laukiu ipatingo momento. bet kaskodel ja isivaizduoju su pratrinimais susendinta ir siek tiek provancisko stiliaus
.

QUOTE(kvartetas @ 2009 12 11, 20:10)
mane nustebino tavo dezuciu spalviniai sprendimai. ta servetele su dama maciau labai daug kartu panaudota. bet niekad niekas nederino su juodu pagrindu
. o citrinas taip pat turiu namie. vis pakelnoju ir padedu atgal. laukiu ipatingo momento. bet kaskodel ja isivaizduoju su pratrinimais susendinta ir siek tiek provancisko stiliaus
.

Na matai,kiekvienas pagal savo stiliu, ta dama istikro tamsiai rudos, juodos ir raudonos misinys,panasiai kaip daryti murziai,vietom matosi skirtingos spalvos bruksniai. na citrinos, as net nzn kodel pasirinkau tokias spalvas

As naujoke Dekupaze, ir rodau pirmus savo darbelius

QUOTE(julliciux @ 2009 12 11, 20:24)
o kur darbeliai?

nea nieko nekreipiu nei i ta, nei i ta puse. kiekvienas darome taip, kaip patinka paciam. todel cia jau skonio reikalas
. retai komentuoju darbelius. kaskodel man si karta tavieji krito i aky, nes parinktas idomus spalvinis sprendimas
. seip technine puse jie atlikti tikrai tvarkingai
. tik gal padeklas suskilo per grubiai uzgozia paty paveiksliuka.
taciau kartais ir man buna vienas minty vaizdas, o skilimas gaunasi nenuspejamai
. todel siunciu balionukus
.

QUOTE(kvartetas @ 2009 12 11, 21:37)
nea nieko nekreipiu nei i ta, nei i ta puse. kiekvienas darome taip, kaip patinka paciam. todel cia jau skonio reikalas
. retai komentuoju darbelius. kaskodel man si karta tavieji krito i aky, nes parinktas idomus spalvinis sprendimas
. seip technine puse jie atlikti tikrai tvarkingai
. tik gal padeklas suskilo per grubiai uzgozia paty paveiksliuka.
taciau kartais ir man buna vienas minty vaizdas, o skilimas gaunasi nenuspejamai
. todel siunciu balionukus
.

labai dekui uz komentara