Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Ačiū dar kartelį visoms 4u.gif

Apvalinau kampus pati, man tie nukirsti nepatinka. schmoll.gif Stambiu švitriniu plušau. Visi trys komplektukai tokie. Rankos tai vos ne pūslėtos. Ir laiko tam reikia doh.gif

QUOTE(Dovė* @ 2009 12 19, 22:07)
balte o kas tada tos damutes ant dviraciu jei ne servetele? 4u.gif

Damutes tiesiog atsispausdinau, dirbau kaip ir su deku-popieriumi smile.gif

versus, žinok aš apšalus blink.gif , nuo minties kiek darbelio ten įdėta man net nežinau... matosi ir kristaliukai šiek tiek, bet jau įsivaizduoju, ką reiškia kringelius piešti rolleyes.gif Bet rezultatas, tai tikrai vertas to darbo, nes tikrai puikus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 20 gruodžio 2009 - 01:24
balte grazus padekliukai bigsmile.gif
versus papuosalu dezute wub.gif labai graziai issprestas klausimas su klimtu thumbup.gif
Atsakyti
versus, labai dailus darbelis, tikrai ziauriai patiko.. 4u.gif
P.S. Lachese kazkada kazka panasaus buvo rodziusi su juodu fonu... irgi labai zaviai atrode. Beje, kur Lachese dingusi?
Atsakyti
Padekliukai ir arbatine tiesiog fantastiski wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kandi @ 2009 12 19, 13:32)
atbildu pas jus dar su trupučiu kalėdinių pakabėlių  4u.gif ...

niugis kokis grazumelis, labai fainos pakabos wub.gif thumbup.gif

QUOTE(baltė @ 2009 12 19, 16:07)

niugis padekliukai kokia faini, labai labai, grazus ir ka bepriduti ... wub.gif thumbup.gif

QUOTE(versus* @ 2009 12 19, 22:11)

niugi koks darbas, nei pridesi nei atimsi, viskas baisiai grazu wub.gif o dar kiek darbo blink.gif pasistengei nerealiai thumbup.gif

grite burbuliukas koks fainas, as ir siemet iki burbulu nedaejau, nors laiko biskiu dar yra, eglutei pasipuosti, tai gal nors viena pasidarysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 12 19, 23:11)
Kandi,  šaunios, šiltos kalėdinės pakabos  4u.gif
Balte, mano seniai įsimylėtos damutės ant dviračių puikiai nutūpė ant padėkliukų ! wub.gif ir  dryžuota servetėlė taip dera  wub.gif  o jau atlikomo preciziškumas  bigsmile.gif

Rodau visos savaitės vargo rezultatą  doh.gif : dvylikos skyrių arbatinė, kuri tarnaus kaip papuošalinė-  servetėlė klijuota ir didesniais gabalais ir po šakelę, viskas perpiešta, medžio kamienas ir šakos nusagstyti kristaliukais, deja nuotraukose nesimato  verysad.gif :
user posted image

4u.gif

p.s. Balte, o tavieji padėkliukai jau buvo su tokiais užapvalintais kampais, ar pačiai teko gerokai pasidarbuot, kol užapvalinai ?

ot sutapimas, vakar nusipirkau as tokia servetele. o dezute tai tikrai ideali thumbup.gif
Atsakyti
Kaip as cia senai buvau uzsukusi, svenciu maratonas atima visa laika, perziurejau tema nup galo iki 26 ar 27 psl, tai labai patiko pakabeles kaledine tematika,
baltes padekliukai super, viskas suderinta ir isbaigta thumbup.gif
monikos lyg goks nikas , kaledinis burbulas labai prabangus wub.gif
versus dezute wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
nu bet ir jsuu sedevrai doh.gif man cia aukstasis pilotazas,kai ateinu pasiziuret tai tik silpna pasidaro verysad.gif pati kiek dariau tai nesulyginsi su jusiskiais cray.gif serveteles visos susiglamziusios,kitur seip viskas baisu.... swoon.gif is kur jus taip viska mokinates? negi is galvos? unsure.gif
Atsakyti
gal jau ir pabaigta biggrin.gif dar tik nelakuota rolleyes.gif
Dezute "Vakaro laukimas"

user posted image

user posted image

Atsakyti
aurelija ma, pasaka dezute, kiek supratau tai ne servetele. as printerio spalvoto neturiu, ne kaip negaliu is interneto graziu paveiksleliu atsispauzdinti.
verysad.gif
tai tik su servetelemis zaidziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2009 12 20, 15:24)
Dezute "Vakaro laukimas"

Labai labai wub.gif

Jauciu ir man reiks pasirodyt su savo kalėdinėm terlionėm blush2.gif O tai dabar sedevru pridarėt, kad net rodytis gėda doh.gif 4u.gif
Atsakyti
aurelija super dezute ir pritapimai 100balu. wub.gif
Atsakyti