Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

lotuliukas.gif
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 18, 23:01)
bet vis trys vienodi beveik, negi nei viena kitokios vizijos nepamate?kaip telepates lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ))))) Dziuga, kai pamaciau kazkada Zyliuko ideta toki pati padekla (aisku su "zyliukiskais" pratrynimais nenormaliose vietose, nes taip realiai nenusidevi daiktai) - uzkaifavau kad tokiu servociu esama thumbup.gif

Dabar tavo darbeli pamaciusi kvatoju thumbup.gif lotuliukas.gif ))) Na 1:1 mano padeklas butu, jei tik taviskio pratrynimu vietos butu tamselesnes drinks_cheers.gif

Fantastika! Kaip si servetele dera su tokiu dekoravimu thumbup.gif
Ju dar gal 5 turiu wink.gif Reikes kazka kita sumastyti dekoruoti.

Vedda, o ar Svedijoje jos brangios - sitos servetkos?
Monos Sverd saite tai viskas labai nepigu mums gaunasi

va dar kotokiu jos kurtu serveteliu paisgrozejimui kas is naujokiu nemaciusios:
http://images.google...ved=0CCsQsAQwBA
Atsakyti
brangesnių kaip 39 SEKai nesu mačiusi , išeina apie 13 litų pokas didžiųjų biggrin.gif, o jeigu papuoli kur nuolaidos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 18 gruodžio 2009 - 23:18
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 18, 21:09)
as ne karto nedariau, bet manau kad merginos klijuoja kaip lekste.gera puse lipdo prie burbulo. ar as klystu?

O va šitoj vietoj dera pastebėti vieną dalyką. Servetėlės klijavimas ypatingas tuo, kad ji gali būti dedama tiek gerąja puse, tiek išvirkščiąja...ypaš ant stiklo, - tai, jei reiktų, paveikslėlis būtų matomas iš abiejų pusių (pvz., durų, arbatinės ar burbulo perskyrėjo stikle). Kitaip tariant, servetėlė, pertepta klijais, būna vienodai matoma, kaip ją beklijuotum. Ši savybė labai praverčia. Netinka tai naudoti tais atvejais, kai paveikslėlyje yra kaligrafinis motyvas, muzikinis raštas, laikrodis arba netenkina paveikslėlio peršviečiamumas, kai žiūrima iš abiejų pusių...
Tačiau, kaip suprantu, klausiama ne to (ir apskritai, čia - ne visai ta tema blush2.gif )
QUOTE(godzele @ 2009 12 18, 21:14)
As taip ir noriu daryt ,bet servetele neklauso ir nesiklijuoja kaip reikia  unsure.gif  nemoku paaiskinti.. verysad.gif

Gaila, kad negali nupasakoti, su kokiom problemom susiduri.
Apie servetėlės klijavimą ant išgaubto paviršiaus buvo kalbėta čia

Mėlyniuotųjų padėklų autorių norėtųs paklausti, kodėl pasirinktas toks kompozicinis sprendimas, kai uogų byrėjimo kryptim taip maža erdvės? Ir visų vienodai... g.gif
Rodos, imtum ir kilsteltum padėklą dešinėn (su sąlyga, kad uogikės liktų stovėti vietoj... mirksiukas.gif) ir tada dar pribirtų mėlynių... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite: 18 gruodžio 2009 - 23:59
Vedda labai grazus padeklas wub.gif
Atsakyti
O tikra mėlynių karalystė lotuliukas.gif Labai gražūs darbai wub.gif
Vedda, bet tavo ta dežutė su vyšniom, man labai patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kiek pamenu darei ją dovanų, ar jau padovanojai, ar tiko ir patiko mirksiukas.gif
versus, na tavo dežutė su šuniukais, tai tokia linksma ir smagi wub.gif wub.gif wub.gif
Nuotaikinga, kaip laikaisi mirksiukas.gif , ar su servetelėm dar draugauji, ar dar talkini užsakant blush2.gif

Vln darbštuolių susibėgimo dar kokio nenusimato g.gif Labai jau smagi kompanija, būtų šaunu vėl visas pamatyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 19 gruodžio 2009 - 08:29
QUOTE(bite @ 2009 12 18, 23:48)

Mėlyniuotųjų padėklų autorių norėtųs paklausti, kodėl pasirinktas toks kompozicinis sprendimas, kai uogų byrėjimo kryptim taip maža erdvės? Ir visų vienodai... g.gif
Rodos, imtum ir kilsteltum padėklą dešinėn (su sąlyga, kad uogikės liktų stovėti vietoj... mirksiukas.gif) ir tada dar pribirtų mėlynių... rolleyes.gif

čia sunkus atvejis ax.gif lygiai taip par galima paklaust servetėlės autorės, kodėl ji tą kibirėlį patubdė tik dešiniajame viršutiniame kampe...aš dėliojau,... traukiojau, bet...tikrąją autorę sunku perspjauti...pasilikau prie to, kad nukapotas šakeles priauginau ir mėlynių daugiau pabarsčiau rolleyes.gif ...kaip sakiau anksčiau...vieta pieno stiklinei laisva biggrin.gif

na , o jeigu nerimtai, tai kai daiktas virsta natūraliai...tai negi visą laiką ten kur mums reikia ? mirksiukas.gif

QUOTE(mamučiukas @ 2009 12 19, 08:28)
Vedda, bet tavo ta dežutė su vyšniom, man labai patiko thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Kiek pamenu darei ją dovanų, ar jau padovanojai, ar tiko ir patiko mirksiukas.gif

padovanojau...patiko ax.gif Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 19 gruodžio 2009 - 09:18
aš irgi to pačio norėjau paklausti dėl kompozicijos smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aš atsakiau 4u.gif
Atsakyti
Kokie padeklai grzus su melynem wub.gif Saunuoles ! Mano tetis pamate mano kablius, tai "parase kaledu seniui laiska" zodziu reiks dar kablius dekupazint, bet jau ta pati darba tai daryt visai neidomu doh.gif
Atsakyti
atbildu pas jus dar su trupučiu kalėdinių pakabėlių 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
labiausiai patiko ta su raudonu batuku wub.gif . tokia tikrai atspindinti kaledine dvasia.
Atsakyti
O man tai Su pirstinaitem atrodo imsiu ir užsidėsiu blush2.gif O seip visos pakabos man tokios wub.gif wub.gif kaip norėčiau tokių namie pasikabinti kur nors net papuosimu nereiketu lotuliukas.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti