Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

kristule666 labai fainas rinkinukas gavosi thumbup.gif
Dėžutė su aguonom juoda (kvarteto) wub.gif thumbup.gif
Pasirodysiu savo vieną burbulą (kitų nebespėjau pafotkint blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
Labai grazu!!! thumbup.gif thumbup.gif O as nesuprantu kaip iklijuot servetele burbulo viduje man ji neilenda...nu plysta kai is vidaus klijuot bandau sad.gif gal pasakysit patarima..... į az rolleyes.gif
Atsakyti
Eina sau kaip čia pas jus mergaitės gražu!!!!!!!!!!! Ir aš norėčiau taip išmokti, turbūt reiks nuo pirmos temelės skaityti ir mokytis. O jau tas padėkliukas, kalėdinis žaisliukas - neturiu net žodžių. Bandėm ir mes su dukra daryti, nusipirkus žurnaliuką dekupažo, bet... išėjo nesamonė... Tai tiek, džiaugiuosi jūsų grožiais. clap.gif
Atsakyti
QUOTE(godzele @ 2009 12 18, 22:58)
Labai grazu!!! thumbup.gif  thumbup.gif O as nesuprantu kaip iklijuot servetele burbulo viduje man ji neilenda...nu plysta kai is vidaus klijuot bandau sad.gif gal pasakysit patarima..... į az  rolleyes.gif

as ne karto nedariau, bet manau kad merginos klijuoja kaip lekste.gera puse lipdo prie burbulo. ar as klystu?
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 18, 21:09)
as ne karto nedariau, bet manau kad merginos klijuoja kaip lekste.gera puse lipdo prie burbulo. ar as klystu?

As taip ir noriu daryt ,bet servetele neklauso ir nesiklijuoja kaip reikia unsure.gif nemoku paaiskinti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(godzele @ 2009 12 18, 23:14)
As taip ir noriu daryt ,bet servetele neklauso ir nesiklijuoja kaip reikia  unsure.gif  nemoku paaiskinti.. verysad.gif

plysta? ar raukslejasi?
Papildyta:
QUOTE(grite @ 2009 12 18, 22:54)
kristule666 labai fainas rinkinukas gavosi thumbup.gif
Dėžutė su aguonom juoda (kvarteto) wub.gif  thumbup.gif
Pasirodysiu savo vieną burbulą (kitų nebespėjau pafotkint blush2.gif )
user posted image

grazu taip, kazkaip angeliska blush2.gif
Atsakyti
Aciu dar karta 4u.gif
Dziuga is kur servetele su melynemis turi? ax.gif
Atsakyti
dauguma ta servetele atsisiunte is vokieciu, kriese tinklapio, ten ja galima rasti.as irgi tokia turiu ax.gif ale dar niekaip niekur nepritaikiau:))))
Atsakyti
matyt aš mėlynes pirmoji parodžiau prieš porą mėnesių ax.gif
user posted image

mėlynų turiu visą poką, pirkau Švedijoje paprastoje parduotuvėje tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 18 gruodžio 2009 - 21:37
QUOTE(Vedda @ 2009 12 18, 22:35)
matyt aš mėlynes pirmoji parodžiau prieš porą mėnesių  ax.gif
user posted image

dar vienos melynes lotuliukas.gif
as kai naujoke tai man isvis nematyta daug darbeliu, ale grazu thumbup.gif skelbiam konkursa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pajuokavau mirksiukas.gif
Atsakyti
Va va šitas su mėlynėm labai gražus wub.gif thumbup.gif (Veddos)Ir dar kažkieno ...nu nebepamenu kieno buvo labai gražus padėklas su mėlynėm.Kur seniau buvo demonstruoti darbai.
Atsakyti
bet vis trys vienodi beveik, negi nei viena kitokios vizijos nepamate?kaip telepates lotuliukas.gif
Atsakyti