kristule666 labai fainas rinkinukas gavosi
Dėžutė su aguonom juoda (kvarteto)
Pasirodysiu savo vieną burbulą (kitų nebespėjau pafotkint )
Labai grazu!!! O as nesuprantu kaip iklijuot servetele burbulo viduje man ji neilenda...nu plysta kai is vidaus klijuot bandau gal pasakysit patarima..... į az
Eina sau kaip čia pas jus mergaitės gražu!!!!!!!!!!! Ir aš norėčiau taip išmokti, turbūt reiks nuo pirmos temelės skaityti ir mokytis. O jau tas padėkliukas, kalėdinis žaisliukas - neturiu net žodžių. Bandėm ir mes su dukra daryti, nusipirkus žurnaliuką dekupažo, bet... išėjo nesamonė... Tai tiek, džiaugiuosi jūsų grožiais.
QUOTE(godzele @ 2009 12 18, 22:58)
Labai grazu!!! O as nesuprantu kaip iklijuot servetele burbulo viduje man ji neilenda...nu plysta kai is vidaus klijuot bandau gal pasakysit patarima..... į az
as ne karto nedariau, bet manau kad merginos klijuoja kaip lekste.gera puse lipdo prie burbulo. ar as klystu?
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 18, 21:09)
as ne karto nedariau, bet manau kad merginos klijuoja kaip lekste.gera puse lipdo prie burbulo. ar as klystu?
As taip ir noriu daryt ,bet servetele neklauso ir nesiklijuoja kaip reikia nemoku paaiskinti..
QUOTE(godzele @ 2009 12 18, 23:14)
As taip ir noriu daryt ,bet servetele neklauso ir nesiklijuoja kaip reikia nemoku paaiskinti..
plysta? ar raukslejasi?
Papildyta:
QUOTE(grite @ 2009 12 18, 22:54)
kristule666 labai fainas rinkinukas gavosi
grazu taip, kazkaip angeliska
Aciu dar karta
Dziuga is kur servetele su melynemis turi?
Dziuga is kur servetele su melynemis turi?
dauguma ta servetele atsisiunte is vokieciu, kriese tinklapio, ten ja galima rasti.as irgi tokia turiu ale dar niekaip niekur nepritaikiau:))))
QUOTE(Vedda @ 2009 12 18, 22:35)
dar vienos melynes
as kai naujoke tai man isvis nematyta daug darbeliu, ale grazu skelbiam konkursa Pajuokavau
Va va šitas su mėlynėm labai gražus (Veddos)Ir dar kažkieno ...nu nebepamenu kieno buvo labai gražus padėklas su mėlynėm.Kur seniau buvo demonstruoti darbai.
bet vis trys vienodi beveik, negi nei viena kitokios vizijos nepamate?kaip telepates