nelakuotas, bet degu noru pasirodyt
QUOTE(lilget @ 2009 12 18, 17:37)
nelakuotas, bet degu noru pasirodyt
Labi mielas Gal išduotum paslapti jur si motyva radai?
Lilget tikrai faimas labai motyvas
ta smulkmena labai vykusiai atrodo kristule666.
man tos pabirusios melynes visuose darbeliuose graziai atrodo. matau kad viduij ta sviesuji foniuka puikiai pritapiai.
man tos pabirusios melynes visuose darbeliuose graziai atrodo. matau kad viduij ta sviesuji foniuka puikiai pritapiai.
servetele pirkta is Lacheses, o is kur ji gavo as nezinau
beja, aciukas
Papildyta:
stengiausi labai, aciu
beja, aciukas
Papildyta:
QUOTE(kvartetas @ 2009 12 18, 19:22)
ta smulkmena labai vykusiai atrodo kristule666.
stengiausi labai, aciu
Paskutinė smulkmenėlė labai superinė Turiningas laiko praleidimas, neturint, ka veikti
Ir padėklas su mėlynėmis... motyvas tikrai nematytas. Kai nusilakuos -tikiu, bus dar gražesnis
Ir padėklas su mėlynėmis... motyvas tikrai nematytas. Kai nusilakuos -tikiu, bus dar gražesnis
baikit, paprasai priklijuota ant senu daiktu
Melynes idealiai tinka padeklui
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 12 18, 19:15)
Labai grazu.. Abu padėklai su mėlynėmis nu.. ir...ir zodziu pritrukau
abi susitarusios
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 12 17, 23:28)
siuliuka stipru pabandyk priklijuoti, ant virsaus koki odeles gabaliuka ar kazka panasaus.
Kiek pamenu sovietines porcelianines kolekcijines lekstes - tai daznai sitaip budavo padaryti tie kabinimai
Dabar ir kliju geru yra, ir jei dar uzlakuosi ant virsaus ta "lopeli" papildomai - gausis ciki!
Kiek pamenu sovietines porcelianines kolekcijines lekstes - tai daznai sitaip budavo padaryti tie kabinimai
Dabar ir kliju geru yra, ir jei dar uzlakuosi ant virsaus ta "lopeli" papildomai - gausis ciki!
aciuu!!! pabandysiu
QUOTE(lilget @ 2009 12 18, 17:37)
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 12 18, 19:15)
labai gražios mėlynės.
kaip tikros.