Džiuga arbatos dezute nuostabi
Ačiū VISOMS pastebėjusioms ir pagyrusioms šuniškas dėžutes
Balte,-nuostabi taupyklė su mylimuoliais meškiukais
Džiuga, ir auskarai, ir dėžutė puiki ! Šiandien kaip tik pačiupinau šitą servetėlę ir padėjau geresniems laikams
Dove*, paveiksliukas iš interneto
na ne ! kol kas namie pakanka ir vieno vaiko,- kandžiojas tikrai neprasčiau už šuniuką
na nežinau,- fotkinu su automatiniais rėžimais,- nieko ypatingai nenustatinėju....
Gadriuke, man irgi taip noretusi didesnio furnitūros pasirinkimo!!! kiek teko matyti tai artmanijoj didžiausias,- bet jų internetinėj parduotuvėj gerokai prašluota dabar.... Reikia važiuoti tiesiai pas juos į perduotuvę,- būna daugiau nei internete ir įdomesnių
Dar kažkas klausė, kuom klijuoju juosteles - pieštukiniais klijais
Balte,-nuostabi taupyklė su mylimuoliais meškiukais
Džiuga, ir auskarai, ir dėžutė puiki ! Šiandien kaip tik pačiupinau šitą servetėlę ir padėjau geresniems laikams
QUOTE(Dovė* @ 2009 12 16, 23:36)
tas suniukas su batais.. zodziu mano skonio is kur paveiksliukas jei nepaslaptis?
Dove*, paveiksliukas iš interneto
QUOTE(Nuotaikinga @ 2009 12 17, 01:47)
na ne ! kol kas namie pakanka ir vieno vaiko,- kandžiojas tikrai neprasčiau už šuniuką
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 12 17, 10:32)
Versus - super as nesuprantu kaip paveikslelyje toks minkstumas gaunasi, gal fotiko subtilybes... super
na nežinau,- fotkinu su automatiniais rėžimais,- nieko ypatingai nenustatinėju....
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 17, 15:25)
spyneliu ir vyriu pasirinkimas didziausias?
Gadriuke, man irgi taip noretusi didesnio furnitūros pasirinkimo!!! kiek teko matyti tai artmanijoj didžiausias,- bet jų internetinėj parduotuvėj gerokai prašluota dabar.... Reikia važiuoti tiesiai pas juos į perduotuvę,- būna daugiau nei internete ir įdomesnių
Dar kažkas klausė, kuom klijuoju juosteles - pieštukiniais klijais
QUOTE(campari* @ 2009 12 17, 12:05)
Dalyte grazi komoda
aciu
merinos tai ar patarsite ka priklijuoti prie stiklines lekstes, kad ji taptu pakabinama
Dziuga arbatine labai labai
QUOTE(Dalytė @ 2009 12 17, 21:01)
merinos tai ar patarsite ka priklijuoti prie stiklines lekstes, kad ji taptu pakabinama
siuliuka stipru pabandyk priklijuoti, ant virsaus koki odeles gabaliuka ar kazka panasaus.
Kiek pamenu sovietines porcelianines kolekcijines lekstes - tai daznai sitaip budavo padaryti tie kabinimai
Dabar ir kliju geru yra, ir jei dar uzlakuosi ant virsaus ta "lopeli" papildomai - gausis ciki!
na vakar visos rodemes, o siandien gaminam.
rytoj vel visos demonstruosimes. Laukiu nesulaukus
rytoj vel visos demonstruosimes. Laukiu nesulaukus
Artejant kaledu dvasiai
Versus, Dziuga, Balte Nuostabus darbeliai
tokia aistringa dezike gavosi. isnese snd vyresnioji dovanos mokytojai
uzsakymukai
murziuku stiliaus
ir pirmoji mano skani arbatine. niekad dar tokiu su vaisiais saldainiais ir panasiais dalykais nedariau
uzsakymukai
murziuku stiliaus
ir pirmoji mano skani arbatine. niekad dar tokiu su vaisiais saldainiais ir panasiais dalykais nedariau