Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Arbatinė "Geras skonis"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kristule666, labai skanus padekliukai wub.gif net cukraus i kava nereikia biggrin.gif

Versus, dezutes wub.gif wub.gif nerealios wub.gif

Dziuga, labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 17 gruodžio 2009 - 14:36
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 12 17, 14:33)
Arbatinė "Geras skonis"

Džiuga- thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man labai patinka tavo padėklai. ir šita dėžutė ir tos su visokiais vaizdeliais- nu žodžiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Džiuga+, kristute666, šaunuolės 4u.gif 4u.gif
Bėda tik ta, kad mano darbai taip nublanko, kad net nebesinori dovanoti doh.gif Jūsų darbų pažiūrėjus, norisi švitriniu popieriu šaviškes trint ir iš naujo daryti, bet kad iki kalėdų jau taip nedaug laiko.. doh.gif smile.gif
Atsakyti
Džiuga labai gražu wub.gif
kristule666, skanūs padėkliukai biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
aciu, visu grazus darbai...ir nereikia saves nuvertinti.
klausimas:o kaip nuvalyti nepavykusi rarbeli?negi tik svytriniu?
Atsakyti
Nu cia dabar, prisiziures ir nebedovanos smile.gif cool.gif As kai pasiziuriu i savo praeitu metu dovanas irgi juokas ima kai pas mama ar anyta nueinu, bet taigi tobulejam ir viskas gerai. 4u.gif As manau, jei kiekviena tiek valandu per diena praleistu kaip as prie daikteliu dekoravimo, tai butu lygiai taip pat, jei ne geriau blush2.gif

O dovanotame daikte svarbiausia ideta siluma ir meile, kuri skirta konkreciam zmogui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 12 17, 15:05)
O dovanotame daikte svarbiausia ideta siluma ir meile, kuri skirta konkreciam zmogui  4u.gif

drinks_cheers.gif tikiuosi, kad mano dovanų gavėjos nežiūri šito forumo hihihi.gif
Atsakyti
Dziuga + labai dailu thumbup.gif

Kartoju klausima, kur spyneliu ir vyriu pasirinkimas didziausias?
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 17, 17:25)
Dziuga + labai dailu thumbup.gif

Kartoju klausima, kur spyneliu ir vyriu pasirinkimas didziausias?

na nezinau tiksliai, bet kazkas perkasi is lenkisku parduotuviu. cia viena akim kazkur skaiciau
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 12 17, 01:11)

Mano darbelis:

visu darbeliai thumbup.gif nu bet BALTES taupykle nuostabi, suzavejo, kaip tai padaroma cia itrinta ta raudona spalva ar kaip blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 17, 16:29)
na nezinau tiksliai, bet kazkas perkasi is lenkisku parduotuviu. cia viena akim kazkur skaiciau

blink.gif man dar iki svenciu reikia doh.gif
Atsakyti