Arbatinė "Geras skonis"
kristule666, labai skanus padekliukai net cukraus i kava nereikia
Versus, dezutes nerealios
Dziuga, labai labai
Versus, dezutes nerealios
Dziuga, labai labai
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 12 17, 14:33)
Arbatinė "Geras skonis"
Džiuga- man labai patinka tavo padėklai. ir šita dėžutė ir tos su visokiais vaizdeliais- nu žodžiu
Džiuga+, kristute666, šaunuolės
Bėda tik ta, kad mano darbai taip nublanko, kad net nebesinori dovanoti Jūsų darbų pažiūrėjus, norisi švitriniu popieriu šaviškes trint ir iš naujo daryti, bet kad iki kalėdų jau taip nedaug laiko..
Bėda tik ta, kad mano darbai taip nublanko, kad net nebesinori dovanoti Jūsų darbų pažiūrėjus, norisi švitriniu popieriu šaviškes trint ir iš naujo daryti, bet kad iki kalėdų jau taip nedaug laiko..
aciu, visu grazus darbai...ir nereikia saves nuvertinti.
klausimas:o kaip nuvalyti nepavykusi rarbeli?negi tik svytriniu?
klausimas:o kaip nuvalyti nepavykusi rarbeli?negi tik svytriniu?
Nu cia dabar, prisiziures ir nebedovanos As kai pasiziuriu i savo praeitu metu dovanas irgi juokas ima kai pas mama ar anyta nueinu, bet taigi tobulejam ir viskas gerai. As manau, jei kiekviena tiek valandu per diena praleistu kaip as prie daikteliu dekoravimo, tai butu lygiai taip pat, jei ne geriau
O dovanotame daikte svarbiausia ideta siluma ir meile, kuri skirta konkreciam zmogui
O dovanotame daikte svarbiausia ideta siluma ir meile, kuri skirta konkreciam zmogui
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 12 17, 15:05)
tikiuosi, kad mano dovanų gavėjos nežiūri šito forumo
Dziuga + labai dailu
Kartoju klausima, kur spyneliu ir vyriu pasirinkimas didziausias?
QUOTE(Gadriuke @ 2009 12 17, 17:25)
Dziuga + labai dailu
na nezinau tiksliai, bet kazkas perkasi is lenkisku parduotuviu. cia viena akim kazkur skaiciau
QUOTE(baltė @ 2009 12 17, 01:11)
Mano darbelis:
visu darbeliai nu bet BALTES taupykle nuostabi, suzavejo, kaip tai padaroma cia itrinta ta raudona spalva ar kaip
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 17, 16:29)
na nezinau tiksliai, bet kazkas perkasi is lenkisku parduotuviu. cia viena akim kazkur skaiciau
man dar iki svenciu reikia