Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Jau seniai naudojami pagal paskirti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 17 gruodžio 2009 - 11:14
Džiugos darbeliai kaip visada thumbup.gif Labai mieli auskariukai thumbup.gif
Dar bumbulas kalėdinis patiko(Baronkos) thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos, na, kiek grožybių wub.gif
Ačiū labai už komplimenus meškiukams 4u.gif

Džiuga, man tavo auskariukai patys gražiausi smile.gif

Baronka, gražus burbulas, nors nuotrauka dalį grožio ir užgožia.
O lėkštei, mano manymu, skilimas kiek per grubus ax.gif

QUOTE(Osera @ 2009 12 17, 09:31)
O sakykite ,taupykles atsidaro ?

Taip, apačia atisdaro (atsisumia). 4u.gif

Panos, jei norėsit daryti, tai stipriai reikia švirtriniu pašveisti, kad po dažymo ir lakavimo darinėtūsi, t.y. turi būti ženklus laisvumas prieš dažant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina Les @ 2009 12 17, 11:53)
Džiuga, labai dailūs auskarai  4u.gif  wub.gif  Norėjau paklausti, kur radai tokių gražių kabliukų auskarui pirkti? Čia jis vientisas ar iš kelių dalių (kabliukas+spaustukas) susideda?

Aciu, Cia medinis dekoruotas pagrindas, tada toks kaip smeigtukas, is jo kilpute padaryta, ziedelis tas suktas dailus ir kabliukas. Viskas uzsakyta is internetiniu papuosalams daryt skirtu parduotuviu, ziedelis suktas - drauge atsiunte man tokiu, sie paskutiniai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 12 17, 00:26)

Rodau paskutinius darbus,- kai gamta pilka ir atšiauri taip norisi ko nors linksmo ir šviesaus  rolleyes.gif .... :
user posted image

skanios spalvos 4u.gif
Atsakyti
mamuko indriuko lentele maciau gyvai. tai nuotraukoij nesimato puse jos grozio. pablizginimu ir pan wub.gif .

balte labai grazi taupykle. patiko spalvu perejimai pritapimai....

versus nuostabios dezutes savo nuotaika ir stiliumi. kaip tik sedziu ir galvoju ka tokio padaryt krikstadukrai kaledoms. pakilnojau serveteles vakar ir atgal padejau.
Atsakyti
Versus*, kazkas nerealaus tavo dėžutės. labai patiko pirmoji 4u.gif wub.gif wub.gif
Balte, labai miela taupyklėlė, gražiai suderinta spalviškai 4u.gif Ir, aišku, Dziugos auskarai kaip visad nepriekaištingi - mano stiliaus. wub.gif
Atsakyti
kristule666 mieli padkeliukai 4u.gif
Atsakyti
aciu visosm uz gerus zodelius smile.gif
Atsakyti
Versus, Dziuga+, Kristulia, Balte apraibo akys kaip grazu wub.gif

O mergytes, pasakit kur atskirai yra pakankamai didelis pasirinkimas spyneliu ir vyriuku? g.gif Kaledines dovanos nebaigtos, bet niekur interente nerandu, kad butu daugiau, vos keliu rusiu imesta deco parduotuvese doh.gif
Atsakyti
Kristule666, grazus padekliukai, tiktu man prie lekstes wink.gif
Atsakyti
aciu visom 4u.gif

versus bigsmile.gif nokautas visiskas su tavosiom dezutem,griuk negyvas kokios nerialios bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti