Jau seniai naudojami pagal paskirti
Džiugos darbeliai kaip visada Labai mieli auskariukai
Dar bumbulas kalėdinis patiko(Baronkos)
Dar bumbulas kalėdinis patiko(Baronkos)
Sveikos visos, na, kiek grožybių
Ačiū labai už komplimenus meškiukams
Džiuga, man tavo auskariukai patys gražiausi
Baronka, gražus burbulas, nors nuotrauka dalį grožio ir užgožia.
O lėkštei, mano manymu, skilimas kiek per grubus
Taip, apačia atisdaro (atsisumia).
Panos, jei norėsit daryti, tai stipriai reikia švirtriniu pašveisti, kad po dažymo ir lakavimo darinėtūsi, t.y. turi būti ženklus laisvumas prieš dažant
Ačiū labai už komplimenus meškiukams
Džiuga, man tavo auskariukai patys gražiausi
Baronka, gražus burbulas, nors nuotrauka dalį grožio ir užgožia.
O lėkštei, mano manymu, skilimas kiek per grubus
QUOTE(Osera @ 2009 12 17, 09:31)
O sakykite ,taupykles atsidaro ?
Taip, apačia atisdaro (atsisumia).
Panos, jei norėsit daryti, tai stipriai reikia švirtriniu pašveisti, kad po dažymo ir lakavimo darinėtūsi, t.y. turi būti ženklus laisvumas prieš dažant
QUOTE(Tina Les @ 2009 12 17, 11:53)
Džiuga, labai dailūs auskarai Norėjau paklausti, kur radai tokių gražių kabliukų auskarui pirkti? Čia jis vientisas ar iš kelių dalių (kabliukas+spaustukas) susideda?
Aciu, Cia medinis dekoruotas pagrindas, tada toks kaip smeigtukas, is jo kilpute padaryta, ziedelis tas suktas dailus ir kabliukas. Viskas uzsakyta is internetiniu papuosalams daryt skirtu parduotuviu, ziedelis suktas - drauge atsiunte man tokiu, sie paskutiniai
QUOTE(versus* @ 2009 12 17, 00:26)
Rodau paskutinius darbus,- kai gamta pilka ir atšiauri taip norisi ko nors linksmo ir šviesaus .... :
skanios spalvos
mamuko indriuko lentele maciau gyvai. tai nuotraukoij nesimato puse jos grozio. pablizginimu ir pan .
balte labai grazi taupykle. patiko spalvu perejimai pritapimai....
versus nuostabios dezutes savo nuotaika ir stiliumi. kaip tik sedziu ir galvoju ka tokio padaryt krikstadukrai kaledoms. pakilnojau serveteles vakar ir atgal padejau.
balte labai grazi taupykle. patiko spalvu perejimai pritapimai....
versus nuostabios dezutes savo nuotaika ir stiliumi. kaip tik sedziu ir galvoju ka tokio padaryt krikstadukrai kaledoms. pakilnojau serveteles vakar ir atgal padejau.
Versus*, kazkas nerealaus tavo dėžutės. labai patiko pirmoji
Balte, labai miela taupyklėlė, gražiai suderinta spalviškai Ir, aišku, Dziugos auskarai kaip visad nepriekaištingi - mano stiliaus.
Balte, labai miela taupyklėlė, gražiai suderinta spalviškai Ir, aišku, Dziugos auskarai kaip visad nepriekaištingi - mano stiliaus.
kristule666 mieli padkeliukai
aciu visosm uz gerus zodelius
Versus, Dziuga+, Kristulia, Balte apraibo akys kaip grazu
O mergytes, pasakit kur atskirai yra pakankamai didelis pasirinkimas spyneliu ir vyriuku? Kaledines dovanos nebaigtos, bet niekur interente nerandu, kad butu daugiau, vos keliu rusiu imesta deco parduotuvese
O mergytes, pasakit kur atskirai yra pakankamai didelis pasirinkimas spyneliu ir vyriuku? Kaledines dovanos nebaigtos, bet niekur interente nerandu, kad butu daugiau, vos keliu rusiu imesta deco parduotuvese
Kristule666, grazus padekliukai, tiktu man prie lekstes
aciu visom
versus nokautas visiskas su tavosiom dezutem,griuk negyvas kokios nerialios
versus nokautas visiskas su tavosiom dezutem,griuk negyvas kokios nerialios