Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

kristule666, labai simpatiskos orhidejos 4u.gif
baronka, man labai patiko burbulas wub.gif ir lekste irgi faina, o cia su kokiu vienkomponenciu toks stambus skilimas gavosi?
Atsakyti
o kaip laikrodis be skaiciu? blush2.gif

BAronka, nu tavo lekste nereikia nei skanumynu deti, padesi ant stalo ir seiles visi varvins, vargseliai sveciai lotuliukas.gif
Labai grazu thumbup.gif

turiu klausima, na pvz maniskis laikrodukas,kaip padaryti bakgrauda blanku, norejosi kad butu ryskesne ta didzioji sakele, o kitos blankios. sove mintis gal galima(saukstai po pietu doh.gif )butu baltus dazus stipriai praskiedus ir uztepti ant tu sakeliu.ar gautusi?
Papildyta:
Baronka, o su kuo jus ta sieiga pritapsnojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 17 gruodžio 2009 - 10:18
QUOTE(Baronka @ 2009 12 17, 10:04)
Pirmas blynas kaledinio burbulo:

Mano pirmas blynas ant burbulo tai pat su sia servetele 4u.gif wub.gif

Daikteliai su orchidejom wub.gif wub.gif O man tai skaiciukai netrugdo tik gal truputuką šviesesnių norėtusi mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 12 17, 00:26)
Rodau paskutinius darbus,- kai gamta pilka ir atšiauri taip norisi ko nors linksmo ir šviesaus 

wub.gif koks grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 12 17, 10:08)
o cia su kokiu vienkomponenciu  toks stambus skilimas gavosi?

Su Sadolin Antique.

QUOTE(kristule666 @ 2009 12 17, 10:19)
o kaip laikrodis be skaiciu?  blush2.gif

Baronka, o su kuo jus ta sieiga pritapsnojat?

Nezinau, man geriau be skaiciu, juk buna tokiu laikrodziu.. mirksiukas.gif O jei reik butinai skaiciu, tai gal galima kokius atspausdint grazius, nes sitie man stilistiskai labai nesiderina rolleyes.gif

Cia strukturine pasta tepta su mentele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 17, 10:50)
Na ir as pasirodau ax.gif
Jau turbut visoms atsibodo orchidejos, bet mano mama baldelina lotuliukas.gif
cia jai dovanele

Labai labai gražus rinkinukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronka @ 2009 12 17, 10:27)
Su Sadolin Antique.

oho thumbup.gif ,o kokiu principu tepta kad tokie skilimai gaunasi?
Atsakyti
Versus - super wub.gif as nesuprantu kaip paveikslelyje toks minkstumas gaunasi, gal fotiko subtilybes... super 4u.gif

Smulkmena, bet miela tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 17, 11:19)

turiu klausima, na pvz maniskis laikrodukas,kaip padaryti bakgrauda blanku, norejosi kad butu ryskesne ta didzioji sakele, o kitos blankios. sove mintis gal galima(saukstai po pietu doh.gif )butu baltus dazus stipriai praskiedus ir uztepti ant tu sakeliu.ar gautusi?

Buna antras serveteles sluoksnis dar turi blankese pirmo sluoksnio antspauda, tai jei norejai tokio efekto, galima buvo ir antra sluoksni panaudot. Arba galima ta kuria nori ryskesne matyti jai pariksinti su dazais, bet cia jau labai krupostus darbas turetu buti ....
Manau turi buti dar ir kiti budai, bet cia jau profes tau pades mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2009 12 17, 12:33)
Buna antras serveteles sluoksnis dar turi blankese pirmo sluoksnio antspauda, tai jei norejai tokio efekto, galima buvo ir antra sluoksni panaudot. Arba galima ta kuria nori ryskesne matyti jai pariksinti su dazais, bet cia jau labai krupostus darbas turetu buti ....
Manau turi buti dar ir kiti budai, bet cia jau profes tau pades  mirksiukas.gif

aciu, bet ta antra man per blanku, o kruopstumu as nepasizymiu blush2.gif
Atsakyti
Džiuga, labai dailūs auskarai 4u.gif wub.gif Norėjau paklausti, kur radai tokių gražių kabliukų auskarui pirkti? Čia jis vientisas ar iš kelių dalių (kabliukas+spaustukas) susideda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina Les: 17 gruodžio 2009 - 11:01
Dalyte grazi komoda wink.gif

Versus dezutes super! wub.gif
Atsakyti