kristule666, labai simpatiskos orhidejos
baronka, man labai patiko burbulas ir lekste irgi faina, o cia su kokiu vienkomponenciu toks stambus skilimas gavosi?
o kaip laikrodis be skaiciu?
BAronka, nu tavo lekste nereikia nei skanumynu deti, padesi ant stalo ir seiles visi varvins, vargseliai sveciai
Labai grazu
turiu klausima, na pvz maniskis laikrodukas,kaip padaryti bakgrauda blanku, norejosi kad butu ryskesne ta didzioji sakele, o kitos blankios. sove mintis gal galima(saukstai po pietu )butu baltus dazus stipriai praskiedus ir uztepti ant tu sakeliu.ar gautusi?
Papildyta:
Baronka, o su kuo jus ta sieiga pritapsnojat?
BAronka, nu tavo lekste nereikia nei skanumynu deti, padesi ant stalo ir seiles visi varvins, vargseliai sveciai
Labai grazu
turiu klausima, na pvz maniskis laikrodukas,kaip padaryti bakgrauda blanku, norejosi kad butu ryskesne ta didzioji sakele, o kitos blankios. sove mintis gal galima(saukstai po pietu )butu baltus dazus stipriai praskiedus ir uztepti ant tu sakeliu.ar gautusi?
Papildyta:
Baronka, o su kuo jus ta sieiga pritapsnojat?
QUOTE(Baronka @ 2009 12 17, 10:04)
Pirmas blynas kaledinio burbulo:
Mano pirmas blynas ant burbulo tai pat su sia servetele
Daikteliai su orchidejom O man tai skaiciukai netrugdo tik gal truputuką šviesesnių norėtusi
QUOTE(versus* @ 2009 12 17, 00:26)
Rodau paskutinius darbus,- kai gamta pilka ir atšiauri taip norisi ko nors linksmo ir šviesaus
koks grožis
QUOTE(biriusa @ 2009 12 17, 10:08)
o cia su kokiu vienkomponenciu toks stambus skilimas gavosi?
Su Sadolin Antique.
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 17, 10:19)
Nezinau, man geriau be skaiciu, juk buna tokiu laikrodziu.. O jei reik butinai skaiciu, tai gal galima kokius atspausdint grazius, nes sitie man stilistiskai labai nesiderina
Cia strukturine pasta tepta su mentele
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 17, 10:50)
Na ir as pasirodau
Jau turbut visoms atsibodo orchidejos, bet mano mama baldelina
cia jai dovanele
Jau turbut visoms atsibodo orchidejos, bet mano mama baldelina
cia jai dovanele
Labai labai gražus rinkinukas
QUOTE(Baronka @ 2009 12 17, 10:27)
oho ,o kokiu principu tepta kad tokie skilimai gaunasi?
Versus - super as nesuprantu kaip paveikslelyje toks minkstumas gaunasi, gal fotiko subtilybes... super
Smulkmena, bet miela
Smulkmena, bet miela
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 17, 11:19)
Buna antras serveteles sluoksnis dar turi blankese pirmo sluoksnio antspauda, tai jei norejai tokio efekto, galima buvo ir antra sluoksni panaudot. Arba galima ta kuria nori ryskesne matyti jai pariksinti su dazais, bet cia jau labai krupostus darbas turetu buti ....
Manau turi buti dar ir kiti budai, bet cia jau profes tau pades
QUOTE(biriusa @ 2009 12 17, 12:33)
Buna antras serveteles sluoksnis dar turi blankese pirmo sluoksnio antspauda, tai jei norejai tokio efekto, galima buvo ir antra sluoksni panaudot. Arba galima ta kuria nori ryskesne matyti jai pariksinti su dazais, bet cia jau labai krupostus darbas turetu buti ....
aciu, bet ta antra man per blanku, o kruopstumu as nepasizymiu
Džiuga, labai dailūs auskarai Norėjau paklausti, kur radai tokių gražių kabliukų auskarui pirkti? Čia jis vientisas ar iš kelių dalių (kabliukas+spaustukas) susideda?
Dalyte grazi komoda
Versus dezutes super!
Versus dezutes super!