Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(Raseleb @ 2009 12 10, 19:25)
Sveikutės
Noriu pagirti visas darbštuolytes iš praeitos temos, visoms po  4u.gif
O aš pasirodau naujojoje temelėje su nauju vardu ir nauju darbeliu  lotuliukas.gif

bigsmile.gif labai labai labai "skani", "kvapni" arbatine dezute user posted image
Cia darbstuolei -auksarankei user posted image
Atsakyti
Dėkoju Jennifer, biriusa, Dovė*, Aruna, l@n@, jums už gražius žodelius ir gėlytes

Baronka kiek matau iš nuotraukyčių vidaus ten kur supilta arbatėlė nedažei ir nelakavai, ir viršų sendinai?
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2009 12 10, 19:25)
Sveikutės
Noriu pagirti visas darbštuolytes iš praeitos temos, visoms po  4u.gif
O aš pasirodau naujojoje temelėje su nauju vardu ir nauju darbeliu  lotuliukas.gif

Labai miela dėžutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2009 12 11, 10:28)
Baronka kiek matau iš nuotraukyčių vidaus ten kur supilta arbatėlė nedažei ir nelakavai, ir viršų sendinai?

Taip, virsus sendintas, o vidus nei dazytas, nei lakuotas, nes norejau naturaliau laikyt arbata smile.gif
Atsakyti
Baronka, simpatiska dezute. matau kad sendinta, bet nesimato su kokia spalva itrinta? O kaip del medzio kvapo? neisigere i arbata?

Pasirodau dar su viena dezute. Sendinta viskas apart zmones sus Sotile. Nors Nuotaikinga mokino kaip fotkint, bet niekaip cia nesigavo pagaut to sendinimo doh.gif reiks prasyt Kaledu senio naujo fotiko lotuliukas.gif (nors gal tokiam sokeju kaip as visai nefotikas trukdo lotuliukas.gif )
Jis ir Ji
user posted image
Atsakyti
Lebut niekaip negaliu priprasti prie tavo naujo vardo doh.gif . sauni dezike wub.gif .
Boronka mane irgi domia ar nepersigere i arbata medienos kvapas. nes tikrai esu girdejus kad paskui atrodo kad geri medzio arbata lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Birusia pazanga akivaizdi. kuo toliau tuo graziau. patiko labai spalvos sitos dezutes. tokia mano skonio thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2009 12 11, 13:25)
Boronka mane irgi domia ar nepersigere i arbata medienos kvapas. nes tikrai esu girdejus kad paskui atrodo kad geri medzio arbata lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

Nepersigeria, bet ta arbata geriama, ilgai neuzsistovi smile.gif Gal jei laikai metus ir persigeria... niekas nesiskunde kam tokias padariau smile.gif

O itrinta su auksine patina smile.gif
Atsakyti
Visos trys dėžutės liuks thumbup.gif , o Raselės atpažinau iš stiliaus, kad vardas naujas smile.gif

Dėžutė "Drugelių šokis"

user posted image
Atsakyti
Baronka puiki arbatine wub.gif
Atsakyti
Raseleb puikus naujas vardas ir arbatinė nuostabi wub.gif
birusia šaunus darbas,- labai gražiai panaudota servetėlė su O.Renuaro kūriniu 4u.gif patiko ir baronkos vaizdelis,- tik va irgi įdomu, kaip ten su ta arbata ir medžio kvapu g.gif
Balte wub.gif - labai kruopštu, malonus akiai spalvų derinys, tik norėtusi platesnio aprašymo kas, kur, kaip ir su kuo rolleyes.gif
Atsakyti
Balte, labai grazi ir tvarkinga dezute thumb_yello.gif
Motyvas lyk matitas, bet lyg su mazesniais drugelias maciau, o gal dezute nediduke? g.gif Ir labai graziai blizgesiu padengta. Cia gal lakas su porporina? rolleyes.gif

Dekoju visom pastebejusiems mano darbeli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biriusa: 11 gruodžio 2009 - 15:42
Balte, labai labai dailu 4u.gif Žiauriai patiko. Tikrai galėtum papasakoti, kaip darei wub.gif
Ir visi kiti šios naujos temukės darbeliai labai dailūs wub.gif
Atsakyti