aciu, gavosi, jus nuostabios.taip greitai atsakot
aciu giedriuke
Dar nelakuota, bet siaip viena is pirmu blynu kazkaip su dezutem man sunku.
Apacia pabandyta daryt kazkas panasaus i "murziuka". Sakykit ar baisiai nesiderina apacios su dangtukais?
ir senesne dezute, lyg ir nerodziau
Apacia pabandyta daryt kazkas panasaus i "murziuka". Sakykit ar baisiai nesiderina apacios su dangtukais?
ir senesne dezute, lyg ir nerodziau
merginos turiu toki klausima - kaip ir su kuo jus sagteles ir vyrius nuvalot ? as kad ir kaip stengiuosi vis vien kur nors uzpeckinu kaip po to ta spyne vel grazia padaryt ?
QUOTE(ikea @ 2009 12 16, 09:22)
merginos turiu toki klausima - kaip ir su kuo jus sagteles ir vyrius nuvalot ? as kad ir kaip stengiuosi vis vien kur nors uzpeckinu kaip po to ta spyne vel grazia padaryt ?
Na as jei tik imanoma issuku, susuku tik pries lakavima.
[quote=diamona,2009 12 16, 10:25]
na gal truputi tamsiau noretusi, bet kaip kam
na gal truputi tamsiau noretusi, bet kaip kam
Aurelijos_ma darbai visad šaunūs ir kruopštūs, bet ypač sužavėjo auskariukai "Retro"- toks švelnus ir fainas paveiksliukas
Džiuga, stebini darbų gausa 40 darbų per menesį, didžiulis kiekis - paskutinė fėja ypač patiko
Diamona, man taip pat norisi tamsesnės apačios dėžutei su angelais
Džiuga, stebini darbų gausa 40 darbų per menesį, didžiulis kiekis - paskutinė fėja ypač patiko
as taip pat jei tik yra galimybe isardau dezute. atskiriu virsutini dangteli nuo apacios. spinele isimu. o jei ir kliuvo dazu tada pamirkau ausu krapstuka i nagu lako nuemeja ir nuvalau .
Sveikos esu naujoke dekupaze , tad rodau savo pirmus ir paprastus darbelius
o kur jie?
QUOTE(versus* @ 2009 12 16, 10:39)
mmm cia pirmas toks tepliojimas, sakykit o gal patarima duosit kokiu spalvu imt ir ar galiu bandyt ant virsaus? ar nuplaut?