Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

aciu, gavosi, jus nuostabios.taip greitai atsakot 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aciu giedriuke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 15 gruodžio 2009 - 16:46
QUOTE(Džiuga+ @ 2009 12 15, 13:25)
"Fėjos dovana"

user posted image

grazu kaip visada 4u.gif
Atsakyti
Dar nelakuota, bet siaip viena is pirmu blynu smile.gif kazkaip su dezutem man sunku.
Apacia pabandyta daryt kazkas panasaus i "murziuka". Sakykit ar baisiai nesiderina apacios su dangtukais?
ax.gif
user posted image
ir senesne dezute, lyg ir nerodziau
user posted image
Atsakyti
merginos turiu toki klausima - kaip ir su kuo jus sagteles ir vyrius nuvalot ? as kad ir kaip stengiuosi vis vien kur nors uzpeckinu blush2.gif kaip po to ta spyne vel grazia padaryt ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikea: 16 gruodžio 2009 - 09:23
QUOTE(ikea @ 2009 12 16, 09:22)
merginos turiu toki klausima  - kaip ir su kuo jus sagteles ir vyrius nuvalot ? as kad ir kaip stengiuosi vis vien kur nors uzpeckinu  blush2.gif  kaip po to ta spyne vel grazia padaryt ?

Na as jei tik imanoma issuku, susuku tik pries lakavima. smile.gif
Atsakyti
[quote=diamona,2009 12 16, 10:25]
Dar nelakuota, bet siaip viena is pirmu blynu smile.gif kazkaip su dezutem man sunku.
Apacia pabandyta daryt kazkas panasaus i "murziuka". Sakykit ar baisiai nesiderina apacios su dangtukais?

na gal truputi tamsiau noretusi, bet kaip kam 4u.gif
Atsakyti
Aurelijos_ma darbai visad šaunūs ir kruopštūs, bet ypač sužavėjo auskariukai "Retro"- toks švelnus ir fainas paveiksliukas wub.gif
Džiuga, stebini darbų gausa 40 darbų per menesį, didžiulis kiekis rolleyes.gif - paskutinė fėja ypač patiko bigsmile.gif
Diamona, man taip pat norisi tamsesnės apačios dėžutei su angelais 4u.gif

Atsakyti
as taip pat jei tik yra galimybe isardau dezute. atskiriu virsutini dangteli nuo apacios. spinele isimu. o jei ir kliuvo dazu tada pamirkau ausu krapstuka i nagu lako nuemeja ir nuvalau 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos esu naujoke dekupaze 4u.gif , tad rodau savo pirmus ir paprastus darbelius blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur jie? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2009 12 16, 10:39)
Diamona, man taip pat norisi tamsesnės apačios dėžutei su angelais 4u.gif

mmm cia pirmas toks tepliojimas, sakykit o gal patarima duosit kokiu spalvu imt ir ar galiu bandyt ant virsaus? ar nuplaut?
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 16, 11:13)
o kur jie? biggrin.gif

stai cia http://www.public.fotki.com/julliciux/
Atsakyti