Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Aurelia labai grazi kabykla wub.gif

taburete man patiko tavo arbatine, butu idomu pamatyti kaip is sono ir is vidaus atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 15, 01:55)
aurelija_ma nu ir vel as su savo klausimais smile.gif Nerandu as butent tokiu uzsegimu niekur nors tu nusisauk biggrin.gif IR vakar va sakau rasiu gal cupe, tai prisipirkau visai ne tokiu kokiu norejau, o as noriu butent sitokiu kaip pas tave auskaruose, ir pas kitas paneles esu maciusi, kad tokius deda, man jie labai gerai atrodo As kaip suprantu jie per ta skylute is abieju pusiu susispaudzia ir labai graziai atrodo ant auskaro. Tai kur man buten tokiu gauti? sad.gif

QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 15, 02:18)
IR visaip kaip mastau kokie cia pakabu laikikliai? nedaeina man smile.gif Turbut reikia eiti miegoti jau biggrin.gif Ryt lauksiu atsakymo i man labai rupimus klausimus, nes va stovi auskarai nepabaigti sad.gif
Saldziu sapnu paneles smile.gif

niu jie atrodo taip, ir virsutine alis su replytem nuimu ir viskas (nu tas nuimu gaunasi biski per jega) http://www.lelija.lt...roducts_id=1862 tikrai visur ju yra mirksiukas.gif ir taip supranti prasketi ir per skylute suspaudi mirksiukas.gif niu tei daba jau auskariuku lauksim pasirodant drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aurelija_ma, nu saunus tie tavo auskariukai thumbup.gif gal jau i prekyba paleisi rolleyes.gif paziureciau sau kokiu mirksiukas.gif
Dziuga+, cia jau buvo kas kas pavadintas burbulu feja, tai tave galima drasiai vadinti murziuku feja, nu fantastiskos dezutes wub.gif

o as cia nedrasiai pasirodau su savo pirmu blinu atvirkstiniame dekupaze ax.gif

Servetele, Antika, esdinta folija
user posted image
Atsakyti
ojei, kaip imperatorienė Sisi nusendinta, buvo gražuolė, o tapo blizganti senutė biggrin.gif
Atsakyti
Oooooo.......kokie groziai wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, ojej, aciu jums uz info smile.gif Ir kokia nuostabi diena siandien smile.gif pagaliau daugiau sviesos ir sniego truputis smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Su atėjusia žiema žiemuže visas

QUOTE(-barsyle- @ 2009 12 12, 13:24)

Vat tokia nuotraukine ir pas maen eiles laukia, sakyk o tuos metaliukus ( rankenėlėm nelabai pavadinti galima smile.gif ) nuėmei prieš dekoruodama? Net nenagrinėjau dar ar ten išeina nuardyti.

P.s. Parodau savo pirmają komodą-prieš stalą gamintą, kadangi mama šitos neatidavė, tai gavau sau pasidaryti kitą.
user posted image
p.p.s. Šita su pakeistom rankenėlėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapitana: 15 gruodžio 2009 - 10:49
QUOTE(Kapitana @ 2009 12 15, 12:48)
Sveikos merginos
Su atėjusia žiema žiemuže visas
Vat tokia nuotraukine ir pas maen eiles laukia, sakyk o tuos metaliukus ( rankenėlėm nelabai pavadinti galima smile.gif ) nuėmei prieš dekoruodama? Net nenagrinėjau dar ar ten išeina nuardyti.

P.s. Parodau savo  pirmają komodą-prieš stalą gamintą, kadangi mama šitos neatidavė, tai gavau sau pasidaryti kitą.
user posted image
p.p.s. Šita su pakeistom rankenėlėm  biggrin.gif

o is kur jus tokiu albumu gavot?
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 15, 12:59)
o is kur jus tokiu albumu gavot?

Jyske yra, berods 20 lt, jei gerai atsimenu.
Atsakyti
QUOTE(Kapitana @ 2009 12 15, 13:01)

oij ne ta nuotrauka pacitavau, as turejau omeny ta deze-albuma.
jysk ju yra, taip?
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 15, 13:13)
oij ne ta nuotrauka pacitavau, as turejau omeny ta deze-albuma.
jysk ju yra, taip?

Supratau ką turėjai omeny smile.gif
taip jyske, yra ir raktinių, tik sunkiau gal dekoruoti būtų, nes durelės nelygaus medžio, o bambukų imitacija tokia padryta.
Atsakyti
QUOTE(Kapitana @ 2009 12 15, 10:48)
rankenėlėm nelabai pavadinti galima smile.gif ) nuėmei prieš dekoruodama? Net nenagrinėjau dar ar ten išeina nuardyti.

nusisuka vyriukai ten graziai

QUOTE(Kapitana @ 2009 12 15, 11:01)

as mokejau 14lt
Atsakyti