Aurelia labai grazi kabykla
taburete man patiko tavo arbatine, butu idomu pamatyti kaip is sono ir is vidaus atrodo
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 15, 01:55)
aurelija_ma nu ir vel as su savo klausimais Nerandu as butent tokiu uzsegimu niekur nors tu nusisauk IR vakar va sakau rasiu gal cupe, tai prisipirkau visai ne tokiu kokiu norejau, o as noriu butent sitokiu kaip pas tave auskaruose, ir pas kitas paneles esu maciusi, kad tokius deda, man jie labai gerai atrodo As kaip suprantu jie per ta skylute is abieju pusiu susispaudzia ir labai graziai atrodo ant auskaro. Tai kur man buten tokiu gauti?
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 15, 02:18)
IR visaip kaip mastau kokie cia pakabu laikikliai? nedaeina man Turbut reikia eiti miegoti jau Ryt lauksiu atsakymo i man labai rupimus klausimus, nes va stovi auskarai nepabaigti
Saldziu sapnu paneles
Saldziu sapnu paneles
niu jie atrodo taip, ir virsutine alis su replytem nuimu ir viskas (nu tas nuimu gaunasi biski per jega) http://www.lelija.lt...roducts_id=1862 tikrai visur ju yra ir taip supranti prasketi ir per skylute suspaudi niu tei daba jau auskariuku lauksim pasirodant
Aurelija_ma, nu saunus tie tavo auskariukai gal jau i prekyba paleisi paziureciau sau kokiu
Dziuga+, cia jau buvo kas kas pavadintas burbulu feja, tai tave galima drasiai vadinti murziuku feja, nu fantastiskos dezutes
o as cia nedrasiai pasirodau su savo pirmu blinu atvirkstiniame dekupaze
Servetele, Antika, esdinta folija
Dziuga+, cia jau buvo kas kas pavadintas burbulu feja, tai tave galima drasiai vadinti murziuku feja, nu fantastiskos dezutes
o as cia nedrasiai pasirodau su savo pirmu blinu atvirkstiniame dekupaze
Servetele, Antika, esdinta folija
Labas rytas, ojej, aciu jums uz info Ir kokia nuostabi diena siandien pagaliau daugiau sviesos ir sniego truputis
Sveikos merginos
Su atėjusia žiema žiemuže visas
Vat tokia nuotraukine ir pas maen eiles laukia, sakyk o tuos metaliukus ( rankenėlėm nelabai pavadinti galima ) nuėmei prieš dekoruodama? Net nenagrinėjau dar ar ten išeina nuardyti.
P.s. Parodau savo pirmają komodą-prieš stalą gamintą, kadangi mama šitos neatidavė, tai gavau sau pasidaryti kitą.
p.p.s. Šita su pakeistom rankenėlėm
QUOTE(-barsyle- @ 2009 12 12, 13:24)
Vat tokia nuotraukine ir pas maen eiles laukia, sakyk o tuos metaliukus ( rankenėlėm nelabai pavadinti galima ) nuėmei prieš dekoruodama? Net nenagrinėjau dar ar ten išeina nuardyti.
P.s. Parodau savo pirmają komodą-prieš stalą gamintą, kadangi mama šitos neatidavė, tai gavau sau pasidaryti kitą.
QUOTE(Kapitana @ 2009 12 15, 12:48)
Sveikos merginos
o is kur jus tokiu albumu gavot?
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 15, 12:59)
o is kur jus tokiu albumu gavot?
Jyske yra, berods 20 lt, jei gerai atsimenu.
QUOTE(Kapitana @ 2009 12 15, 13:01)
oij ne ta nuotrauka pacitavau, as turejau omeny ta deze-albuma.
jysk ju yra, taip?
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 15, 13:13)
oij ne ta nuotrauka pacitavau, as turejau omeny ta deze-albuma.
jysk ju yra, taip?
jysk ju yra, taip?
Supratau ką turėjai omeny
taip jyske, yra ir raktinių, tik sunkiau gal dekoruoti būtų, nes durelės nelygaus medžio, o bambukų imitacija tokia padryta.
QUOTE(Kapitana @ 2009 12 15, 10:48)
rankenėlėm nelabai pavadinti galima ) nuėmei prieš dekoruodama? Net nenagrinėjau dar ar ten išeina nuardyti.
nusisuka vyriukai ten graziai
QUOTE(Kapitana @ 2009 12 15, 11:01)
as mokejau 14lt