Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

QUOTE(Džiuga+ @ 2009 12 14, 14:04)
Aciu  4u.gif
O as tirpstu nuo tavuju auskaru smile.gif pati niekaip neprieinu prie modelino...  blush2.gif
As kai kuriu taip noriu, kad net geda  doh.gif Pati kiek pasidarius, o sau nieko neturiu, reik pradet taisytis... gal svetur gyvendama papuosiu namus ir sau prisidarysiu groziu...

aciukas 4u.gif tai jau pradek taisytis ir save pamalonink, pabuk kaledu seneliu mirksiukas.gif

QUOTE(Dovė* @ 2009 12 14, 15:27)
...aurelija_ma auskariukai Venecijos kaukes  wub.gif...

aciukas 4u.gif

QUOTE(simson @ 2009 12 14, 17:00)
...Na o aurelija_ma galiu tik pagyrti - labai grazi dezute ir auskarai....

daba jau pati mylimiausia dezute, senai knietejo ta paveiksliuka panaudoti biggrin.gif aciukas 4u.gif

QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 14, 18:36)
aurelija_ma,labai smagus ir grazus auskariukai, o  is kur perki auskarams tokius fainus uzsegimus? gal isduosi sia paslapti smile.gif

aciukas 4u.gif tai kad jokia paslaptis visose internetinese parduotuvelese ir kur metaliuku galima rasti - visur ju yra, cia paprasciausi pakabu laikikliai, tik virsutine dalis nuimta ir apacia cia panaudota mirksiukas.gif

pasinesiau ant auskariuku darymo biggrin.gif
Papildyta:
oi sobieska net nebrukstekejau, ale graziai cia pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif Jusu visu darbeliai labai grazus 4u.gif as darau pirmaja arbatine, todel noreciau paklausti ar galima jos vidu dazyti su El Greco Acrylic dazais ir nulakuoti su Hobby Line Art Potch Decoupage laku-klijais? Gal kuri zinot ar jie tikrai nera kenksmingi? Aciu uz atsakymus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2009 12 14, 22:56)
Sveikutes,
noriu parodyti kaip dekoravau kabli ant sienos smile.gif

gražu 4u.gif
Papildyta:
arbatinė.
bandymas murzinti..
user posted image
Atsakyti
Džiuga, nukonkuravai visas čia. Nors kartais miegi, ar tik dirbi? Kiek laiko reikia tiems grožiams padaryt? smile.gif
Atsakyti
Sobieska dezute roziu kerai labai grazi wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif Prajuokinai Balte 4u.gif As 40 dezuciu,arbatiniu ir padeklu padariau per menesi. ax.gif Vyras i Londona isveza.
Atsakyti
Labukas...

atnešu parodyti kelis burbuliukus, juos daryti vienas malonumas, bet paskui nufotografuoti doh.gif tai reik turėti išskirtinių gabumu g.gif taigi rodausi kas gavosi 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
taburete, graži servetėlinė wub.gif
Atsakyti
aurelija_ma nu ir vel as su savo klausimais smile.gif Nerandu as butent tokiu uzsegimu niekur nors tu nusisauk biggrin.gif IR vakar va sakau rasiu gal cupe, tai prisipirkau visai ne tokiu kokiu norejau, o as noriu butent sitokiu kaip pas tave auskaruose, ir pas kitas paneles esu maciusi, kad tokius deda, man jie labai gerai atrodo As kaip suprantu jie per ta skylute is abieju pusiu susispaudzia ir labai graziai atrodo ant auskaro. Tai kur man buten tokiu gauti? sad.gif
Atsakyti
IR visaip kaip mastau kokie cia pakabu laikikliai? nedaeina man smile.gif Turbut reikia eiti miegoti jau biggrin.gif Ryt lauksiu atsakymo i man labai rupimus klausimus, nes va stovi auskarai nepabaigti sad.gif
Saldziu sapnu paneles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzzyte5 @ 2009 12 15, 00:55)
Nerandu as butent tokiu uzsegimu niekur nors tu nusisauk biggrin.gif
As kaip suprantu jie per ta skylute is abieju pusiu susispaudzia ir labai graziai atrodo ant auskaro. Tai kur man buten tokiu gauti? sad.gif

As tokius esu pirkusi Silver City,ten ju buvo keliu dydziu,sidabriniu ir auksiniu.
Taip,jie susispaudzia is abieju pusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kandi burbulai kokie jaukus wub.gif ypac pats pirmasis ir kabyklele retro stiliaus originali, tik svarbiausia dabar ja ipaisyt i tinkama aplinka 4u.gif

Aurelija-ma vos nepamirsau brukstelt-aciu biggrin.gif mirksiukas.gif , Dove* ir tau balioniukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 15 gruodžio 2009 - 03:52