Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Sveikos 4u.gif ziureneju kiekviena diena jusu darbeliu nuotraukas ir negaliu atsigrozeti doh.gif wub.gif nusprendziau ir savo viena parodyti blush2.gif dar tik pradedanti, tai lauksiu kritikos ir patarimu ax.gif 4u.gif

user posted image

o cia vidus

user posted image
Atsakyti
lialka, sauni dezute wink.gif vidinej dangtelio pusej skilimas artodo, kaip pripiestas?? ir dar pagal vidines riauneles galetu buti kruopsciau nudazytos wink.gif tam gali naudoti popierine lipnia juosta. ir sendinimas galejo eiti per visa dugna. smile.gif 4u.gif na cia tokie mano pastebejimai wink.gif
Atsakyti
aurelija_ma,labai smagus ir grazus auskariukai, o is kur perki auskarams tokius fainus uzsegimus? gal isduosi sia paslapti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 12 14, 18:25)
lialka, sauni dezute wink.gif vidinej dangtelio pusej skilimas artodo, kaip pripiestas?? ir dar pagal vidines riauneles galetu buti kruopsciau nudazytos wink.gif tam gali naudoti popierine lipnia juosta. ir sendinimas galejo eiti per visa dugna. smile.gif 4u.gif na cia tokie mano pastebejimai wink.gif

taip tov vienoj vietoj pripiesta, nes sugalvojau skylinejima padaryti kad islistu dezute doh.gif doh.gif kadangi sidabrine spalva sviesi tai nieko nesimate, tada pripiesiau siak tiek... bet man visai idomiai ziurisi, gyvai siek tiek geriau gal atrodo blush2.gif del vidiniu riauneliu tai reikes butinai kitakart su lipne juosta klijuot, nes neiseina lygiai nors tu ka doh.gif doh.gif o del sendinimo per visa dugna tai ir as galvojau ilgai, bet nusprendziau taip padaryti, kad nebutu per daug marga. tik man nepatinka kad svieciasi tas tamsus fonas g.gif
Atsakyti
*************Rožių kerai***************

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
sobieska grazu bigsmile.gif
Atsakyti
Rožių kerai -uzkerejo jie mane, pavasari pirksiu ir sodinsiu rozes sode thumbup.gif butinai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(simson @ 2009 12 14, 20:01)
Rožių kerai -uzkerejo jie mane, pavasari pirksiu ir sodinsiu rozes sode  thumbup.gif  butinai  drinks_cheers.gif

biggrin.gif Simson tu cia specialiai ar taip netycia gavosi rimuotai...aciu 4u.gif ...Campari* ir tau aciuxas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sobieska, labai grazu, murziukai nelabai man limpa, bet sis tai fainulka 4u.gif

o gal cia ne murziukas skaitosi?bet grazu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristule666: 14 gruodžio 2009 - 21:28
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 14, 22:27)
Sobieska, labai grazu, murziukai nelabai man limpa, bet sis tai fainulka 4u.gif

o gal cia ne murziukas skaitosi?bet grazu ax.gif

Prasau "neizeidineti"...cia labai "svari" dezute lotuliukas.gif ...Aciu kristule666 4u.gif
Atsakyti
nu ziuriu ir pavydziu baltai, neteka manimi tos "menines gyslos".Na ne kaip schmoll.gif
Atsakyti
paprastutė, be pribubasų..
user posted image
Atsakyti