Sveikos ziureneju kiekviena diena jusu darbeliu nuotraukas ir negaliu atsigrozeti nusprendziau ir savo viena parodyti dar tik pradedanti, tai lauksiu kritikos ir patarimu
o cia vidus
lialka, sauni dezute vidinej dangtelio pusej skilimas artodo, kaip pripiestas?? ir dar pagal vidines riauneles galetu buti kruopsciau nudazytos tam gali naudoti popierine lipnia juosta. ir sendinimas galejo eiti per visa dugna. na cia tokie mano pastebejimai
aurelija_ma,labai smagus ir grazus auskariukai, o is kur perki auskarams tokius fainus uzsegimus? gal isduosi sia paslapti
QUOTE(efauto @ 2009 12 14, 18:25)
lialka, sauni dezute vidinej dangtelio pusej skilimas artodo, kaip pripiestas?? ir dar pagal vidines riauneles galetu buti kruopsciau nudazytos tam gali naudoti popierine lipnia juosta. ir sendinimas galejo eiti per visa dugna. na cia tokie mano pastebejimai
taip tov vienoj vietoj pripiesta, nes sugalvojau skylinejima padaryti kad islistu dezute kadangi sidabrine spalva sviesi tai nieko nesimate, tada pripiesiau siak tiek... bet man visai idomiai ziurisi, gyvai siek tiek geriau gal atrodo del vidiniu riauneliu tai reikes butinai kitakart su lipne juosta klijuot, nes neiseina lygiai nors tu ka o del sendinimo per visa dugna tai ir as galvojau ilgai, bet nusprendziau taip padaryti, kad nebutu per daug marga. tik man nepatinka kad svieciasi tas tamsus fonas
*************Rožių kerai***************
sobieska grazu
Rožių kerai -uzkerejo jie mane, pavasari pirksiu ir sodinsiu rozes sode butinai
QUOTE(simson @ 2009 12 14, 20:01)
Rožių kerai -uzkerejo jie mane, pavasari pirksiu ir sodinsiu rozes sode butinai
Simson tu cia specialiai ar taip netycia gavosi rimuotai...aciu ...Campari* ir tau aciuxas
Sobieska, labai grazu, murziukai nelabai man limpa, bet sis tai fainulka
o gal cia ne murziukas skaitosi?bet grazu
QUOTE(kristule666 @ 2009 12 14, 22:27)
Sobieska, labai grazu, murziukai nelabai man limpa, bet sis tai fainulka
Prasau "neizeidineti"...cia labai "svari" dezute ...Aciu kristule666
nu ziuriu ir pavydziu baltai, neteka manimi tos "menines gyslos".Na ne kaip